Spring naar inhoud

Santa is Satan

rendieren

In het stukje over de 323 dode rendieren waarvan de hoofden verdwenen zijn is sprake van een duivels gebeuren. 323 dode rendieren in Noorwegen

De code die werd ontdekt was 23 en 24 september.  Intussen is bekend dat de paus over de hele wereld reist en op 23 september iets bekend gaat maken in Jerusalem. Op de plaats waar vroeger de tempel van koning Salomo heeft gestaan.
Hierover staat een stukje met video op deze website https://renes-wereld.nl/2016/09/16/kondigt-paus-franciscus-lucifer-aan-als-god-van-de-nieuwe-wereld-religie/

Santa Claus en Sint Nicolaas zijn bedacht door Satan

img_3071

 

De rendieren wijzen toch wel in de richting van de Kerstman oftewel Santa. Wanneer je die letters een beetje anders zet dan staat er dus SATAN. Is dat je wel eens opgevallen?
Satan wil alles dat met God te maken heeft, omdraaien en de mensen overtuigen van nieuwe , maar valse waarheden.

Veel mensen denken dat we op 25 december met Kerstmis de geboorte van Jezus vieren, maar er  staat nergens in de Bijbel wanneer dat is geweest, alleen dat het in Bethlehem was.Er staat ook nergens vermeld dat het winter was en heel koud.
Er staat ook nergens geschreven dat we de geboortedag van Jezus moeten gedenken of vieren. Wel Zijn sterfdag en de opstanding na drie dagen.zwarte-piet-duivel

Kerst is ook wel heel commercieel geworden, dat kan nooit de bedoeling zijn geweest als dit een echt Christelijk feest zou moeten zijn
Het is in de vijfde eeuw na Chr. bedacht. In werkelijkheid vieren we de verjaardagen van historische goden die afstammen van Babylon.
In deze video wordt het uitgelegd:De waarheid over Santa Claus en Sint Nicolaas

Ja, ook Sint Nicolaas uit Myra valt hieronder, het is hetzelfde principe van cadeautjes vragen en krijgen.  Hier kun je dat zelf lezen Nederlandse uitleg over de oorsprong van Sint Nicolaas

Wat doet de Paus in Jerusalem?
Deze paus Franciscus is de zogenaamde valse profeet zoals hij wordt genoemd in de Bijbel.

paus-koran

Hij heeft wereldwijd gesproken met alle belangrijke kerkleiders en heeft hen ervan overtuigd dat er één wereldreligie moet komen, die één God eert en eigenlijk gaat het al om één God. En samen staan we sterker is de slogan.

De paus heeft heel veel mensen uitgenodigd om erbij te zijn op 23 september in Jerusalem.
Dat zullen zeker de leden van de illuminati zijn en de wereldleiders, kerkleiders, artiesten en natuurlijk de wereldpers.

Misschien gaat hij de wereldleider aan iedereen voorstellen.. De verwachting is dat  het Obama zal zijn. Of de antichrist komt naar onze wereld.
We zullen het gaan zien.

Maar houdt dit in de gaten, het is niet de God die wij moeten gaan aanbidden, ook al wordt dat gezegd of afgedwongen.  De Bijbel zegt hierover:

 

Hij zal een schijnvrede brengen in het Midden-Oosten door een schijnverbond met Israël te sluiten en de tempel te laten herbouwen, maar daarna laat hij daar een beeld van zichzelf neerzetten om zich te laten aanbidden (Openb.13:14).

Hij is de grote tegenstander van Christus en hij vormt samen met de duivel en de valse profeet een antichristelijke drie-eenheid, waarbij de duivel de vaderfiguur is, de antichrist de messiasfiguur en de valse profeet de onheilige geest.

 

Nogmaals, wat ik net  eerder schreef: Satan wil alles wat met God te maken heeft, omdraaien en de mensen overtuigen van nieuwe, maar valse waarheden.
Zeker is dat we leven in de Bijbelse eindtijd.

 

Het lijkt nu een soort preek te worden, maar dit is het enige dat zinvol is om erover te zeggen.Hopelijk kunnen we er  hier nog verder over schrijven, maar het kan zomaar onmogelijk gemaakt worden.
Vragen zijn altijd welkom!

img_3071

 

 

 

1 reactie »

 1. Weet je dat ik daar allang aan heb zitten denken dat santa, satan voorsteld.
  Ze dragen altijd rood. Nu is rood een mooie kleur hoor. Maar bij de illuminatie betekend rood héél iets anders.
  Zie maar bij koninglijke families, filmsterren, Artiesten. Altijd die rode loper waar ze overheen lopen. Dus in mijn opinie staat bij hun de kleur rood voor bloed en dood.
  Ik kan het mis hebben hoor. Maar is mijn gevoel.
  Sinterklaas en Santa Claus stellen volgens mij één figuur voor.
  In Amerika met de immigratie van vele Europeanen is volgens mij Sinterklaas verbasterd door de jaren heen naar Santa Claus.
  Maar goed, dat is mijn mening.

  Goed stuk René.
  Bedankt. Groetjes Veronica

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: