Spring naar inhoud

Gaat Obama zijn derde termijn in door ziekte van Hillary Clinton

Afbeeldingsresultaat voor trump obama hillaryEr zijn vreemde zaken gaande in de verkiezingen om het presidentschap in America.  Donald Trump die iedereen belachelijk maakt en de meest boute uitspraken doet.  En Hillary die ziek lijkt te zijn.

Het lijkt mij een vooropgezet plan , een plan dat Obama de mogelijkheid geeft om aan de macht te blijven.

 

 

In de campagne lijkt alles te draaien om Hillary aan het presidentschap te helpen.  Ze wordt gebracht als zijnde de eerste vrouw die deze mogelijkheid heeft en trekt daardoor veel vrouwelijke kiezers naar haar toe. Zet daar tegenover een persoon die de meest waanzinnige uitspraken doet en zich daarmee al eigenlijk zelf de kans voor het presidentschap ontneemt.

Maar wat nu als Hillary tot president wordt verkozen en het blijkt dat zijn ernstig ziek is en waarschijnlijk binnen afzienbare tijd het ambt niet meer kan vervullen?

In de onderstaande video een korte uitleg wat er dan kan en zal gebeuren

 

Er ontstaat dan een situatie waarbij de huidige president in zijn ambt zal blijven en hierdoor in zijn derde termijn zal gaan.     Waarom zou een vrouw die weet dat ze ziek is zich toch verkiesbaar stellen als kandidaat?    Met een tegenstander die het niet gaat worden ?

Misschien wel omdat het allemaal zo geplanned is,  het moet zo zijn dat Obama aan de macht blijft omdat hij de persoon is die de wereld moet leiden naar de Nieuwe Wereld Orde.   De totale controle staat in de stijl van George Orwell.

Een staat waarbij iedereen gecontroleerd wordt en waarbij vrijheid niet meer bestaat.  Een militaire dictatuur die alle opstand direct zal onderdrukken.

Waarom denk ik dit ?   Er zijn heel veel zaken die er op het ogenblik gaande zijn in de wereld en die er op duiden dat Amerika dreigt zijn totale macht te verliezen.   Dit is iets wat de machthebbers achter de schermen al lang hebben geplanned door het financieel kapot laten gaan van de Amerikaanse economie.

Als er dus een financiële crash zal komen zal dit leiden tot totale chaos in de wereld , waarna de verenigde naties , die compleet in de macht is van de elite , op zal staan en het Amerikaanse leger in zullen zetten om deze chaos de kop in te drukken.  Desnoods met veel macht en geweld.

De dan huidige president, Obama, zal de staat van beleg afkondigen en veel landen zullen volgen.

Dan is dus het punt bereikt dat we allemaal gaar zijn en de tijd rijp is voor de controle staat.  De bevolking zal roepen om ingrijpen en dat zal gedaan worden ook.  De NWO is een feit

Obama als macht hebber van de NWO.

Veel zaken staan in openbaringen van de bijbel beschreven.  De komst van de antichrist en de daar bij behorende misleidingen die met hem gepaard gaan.

Kijk de onderstaande video  maar eens goed en beoordeel dan zelf hoe goed Obama aan deze voorwaarden voldoet

Natuurlijk hoop ik dat dit alles niet waar is en dat ik het bij het verkeerde eind heb, maar ik vrees dat we een heel roerige tijd tegemoet gaan. Al was het alleen maar om alle aanslagen en onrust op economisch en sociaal gebied.

 

 

Vind je dit artikel interessant ?
Help dan om dit artikel door meer mensen te laten lezen.
Deel het op social media of op je blog

Samen kunnen we meer mensen bereiken en betrekken in de zoektocht naar de waarheid !

 

1 reactie »

  1. Om Obama ’n derde termijn te geven, moet wel eerst de grondwet aangepast worden, maar dat zal vermoedelijk niet direct gebeuren, tenzij de meeste Amerikanen het inmiddels wél willen, omdat ze Trump z’n kuren inmiddels kotsbeu zijn . . .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: