Spring naar inhoud

Ben je al bekend met de ISIS-luchtmacht..!?

De handtekening van de Khazarische maffia is overal terug te vinden, waar ‘valse-vlag-operaties’ plaatsvinden. Anderen de schuld geven, via ‘gestolen identiteiten’.. Dus je doet je voor, in vermomming, als ‘een ander’, en zaait dood en verderf, waar de onschuldige voor wordt aangekeken en het liefst bestraft.. Mogen wij je in dit verband vragen of je het antwoord hebt op de vraag, wat het regime Assad te winnen zou hebben met het bombarderen van een ziekenhuis; sterker nog, een KINDERZIEKENHUIS..??! Hoe dom kun je zijn, als Assad zijnde, om dit te doen en te denken dat dit in je voordeel werkt. Laten we nog eens in het midden WAAROM dan een ziekenhuis gebombardeerd zou moeten worden..

kaart-syrie-bombardementen2Maar de mainstreammedia, gaan elkaar als schaapjes achterna, al dan niet gestuurd door de redactionele orders van de leiding.. Kijk eens naar deze berichtgeving van februari 2016 bijvoorbeeld:

Bij luchtaanvallen in Syrië hebben gevechtsvliegtuigeneen ziekenhuis van AZG in Idlib en een kinderziekenhuis in Azaz gebombardeerd. Volgens de Verenigde Naties werden ook andere medische gebouwen en scholen in Aleppo en Idlib geraakt. In totaal vielen bijna 50 doden. AZG spreekt van een‘opzettelijke aanval op de gezondheidszorg’, en ook de Verenigde Staten veroordelen de aanvallen op de ziekenhuizen. De Syrische ambassadeur in Moskou beschuldigt de Amerikanen dan weer. VN: Zeker 50 doden in Aleppo en Idlib

De VN bevestigen dat bijna 50 mensen omkwamen en veel mensen gewond raakten bij bombardementen op minstens vijf medische gebouwen en zeker twee scholen. ‘Onder de slachtoffers waren ook kinderen.’  Farhan Haq, adjunct-woordvoerder van de Verenigde Naties, verklaarde dat VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon deze aanvallen als ‘flagrante inbreuken op het internationaal recht’.

VS veroordelen ‘brutaliteit van Assad-regime’
De Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Ahmet Davutoglu, wijst – amper een uur nadat Rusland Turkije verweet ‘terrorisme te ondersteunen’ – met de vinger naar Moskou. ‘Het zijn Russische ballistische raketten’, klinkt het. Vanuit het Witte Huis werd dan weer de ‘brutaliteit van het Assad-regime’ veroordeeld. Washington heeft bovendien grote twijfels over ‘de wil en/of de bekwaamheid van Rusland te helpen om hem te stoppen’. 

AzG slachtoffers ziekenhuis bombardement‘Eerlijk waar, een Amerikaans vliegtuig heeft het ziekenhuis vernield’, klonk het dan weer uit de mond van Riad Haddad, de Syrische ambassadeur in Moskou. Hij noemde de Amerikaanse beschuldigingen ‘een voorbeeld van de informatieoorlog die al bezig is sinds de start van het conflict’. 

Maar zijn de goede mensen van Artsen Zonder Grenzen nu zo in de bonen.. Of is er informatie, waarop zij zich baseren, die niet in de pers komt..? Hoe weet de directeur van AzG dat het gaat om het regime van Assad..?? Lees het bericht verder:

Het eerste ziekenhuis is vanochtend vernield door luchtaanvallen in Ma’arrat al-Numan, in Idlib, aldus Artsen zonder Grenzen op Twitter. Het Syrisch Observatorium van de Mensenrechten spreekt over minstens 14 doden. Acht medewerkers van AZG zijn vermist. ‘Tijdens twee reeksen van twee aanvallen, met enkele minuten interval, is het ziekenhuis geraakt door vier raketten.

Minstens acht leden van het personeel zijn momenteel vermist’, aldus Massimiliano Rebaudengo, hoofd van de AZG-missie in Syrië. Volgens Mego Terzian, voorzitter van AZG-Frankrijk, zitten of de Russen of het regime-Assad achter de aanvallen. ‘Het gaat om een opzettelijke aanval op een gezondheidsinstelling’, aldus Rebaudengo nog. ‘De vernieling van dit ziekenhuis ontneemt ongeveer 40.000 mensen die in dat openconflictgebied wonen, toegang tot gezondheidszorg.’ Artsen Zonder Grenzen steunt zowat 150 ziekenhuizen in Syrië. 

ISIS airplaneMinstens 10 doden in Azaz..
Bij een tweede reeks bombardementen werdeen kinderziekenhuis in het Noord-Syrische Azaz, dichtbij Aleppo, deels tot puin herleid. De dodental is opgelopen tot minstens 10. Ook een school en omliggende gebouwen zijn getroffen. Volgens de Turkse autoriteiten zou het ook in Azaz om Russische raketten gaan:‘Het hospitaal werd door zeven raketten geraakt.’

Wie het weet mag het zeggen. Maar bekijk nogmaals eens ‘de logica’ van het bombarderen van een ziekenhuis..!! Een heel gerichte aanval op een dergelijke compound, zou je een aantal doden onder de in het hospitaal liggende ‘gewonde vijanden’ opleveren, maar vooral een wereldwijde afkeuring. Voor ons was het bombarderen van ziekenhuizen-in-het-nieuws een groot raadsel. Totdat we onderstaand artikel van Veterans Today onder ogen kregen.. De idiotie heeft volledig toegeslagen bij de CIA-krankzinnigen. Maar waarom gebruiken normale journalisten hun gezond verstand niet..??!! En hoe dom kun jij zijn, door opnieuw in de val te trappen van de gestolen identiteit..??

 

MiG-21-640x356

 

CIA voorziet ISIS van ‘eigen’ luchtmacht..!

(En met behulp van de Khazariaanse Maffia, de Oekraïne,

Georgië, Turkije en… Israël)

De ISIS-luchtmacht; al bekend..?

2016 © Ian Greenhalgh / WantToKnow.nl/be (Vertaling L. Smit)

 

Veterans Today is tegen de valse-vlag-luchtmacht van de CIA, 12 gestolen Migs, aan gelopen. Deze Migs worden gebruikt om burgerdoelen, ziekenhuizen en vluchtelingenkampen aan te vallen vanuit Israël en Turkije. ISIS is onlangs opnieuw bewapend en krijgt, met dank aan de CIA, een eigen luchtmacht. Afgelopen maart schreven wij over een schimmige deal tussen Kroatië en de Oekraïne, waarbij 12 Migs-21 verdwenen. Kroatië had ter revisie 7 Migs-21 naar de Oekraïne gestuurd. Na de revisie zouden deze Migs terugkomen, plus nog 5 Migs, die volgens dezelfde standaard zouden zijn opgeknapt. Maar de Kroaten kregen iets heel anders terug: junk, aan de buitenkant enigszins lijkend op Migs-21 toestellen, maar gebruiksklaar waren deze ‘Migs’ helemaal niet.

De Kroaten gingen op onderzoek uit. De teruggestuurde ‘Migs’ bleken uit verschillende restonderdelen te zijn opgebouwd. Een van de vliegtuigen bleek een Bulgaarse romp te hebben, Algerijnse vleugels en de oude brandstoftanks bleken uit de voormalige Sovjet-Unie te komen. Het riep de volgende vraag op: – wat was er gebeurd met de Kroatische Migs?  Ze werden inderdaad in de Oekraïne gerenoveerd, maar de Kroaten zagen ze nooit meer terug.

MIG 21 colorschemes

De Russische maffia…
Ze werden doorverkocht aan een andere klant: de Russische maffia. Wat zou de Russische maffia aan moeten met een tiental gerenoveerde Migs-21? Ten eerste moeten we beseffen wie de Russische maffia in werkelijkheid is. 100% Joods en directe afstammelingen van de Khazaren. De Khazaren bewoonden wat nu het zuiden van de Oekraïne is. Een van de belangrijkste steden was Odessa, nu de belangrijkste haven in de Oekraïne. Odessa wordt op dit moment bestuurd door de voormalige president van Georgië, de internationale wapenhandelaar en goede vriend van Israël, Mikhail Saakashvili.

Saakashvili is gouverneur gemaakt van Odessa om de enorme smokkeloperatie te overzien die ISIS voorziet van wapens. De route verloopt van de Zwarte Zee naar de haven van Batumi, een paar kilometer bij de grens tussen Georgië en Turkije vandaan. Vanuit Batumi worden de goederen in vrachtwagens naar Turkije gereden en vandaar naar het zuiden naar de IS. Dat is ook het lot van de Migs-21, ingescheept van Odessa naar Batumi en daarna in vrachtwagens naar de luchtmachtbasis Incirlik in het zuiden van Turkije.

Mig 21 syrië betonnen hangar

Hier begint het bedrog..
Waarom bevoorraden de CIA en hun Saoedische vrienden hun ISIS leger met de vijftigjaar oude Migs wanneer zij ook genoeg geld hebben om nieuwe technisch hoogstaande wapens te leveren, eigenlijk alles wat hun hart ook maar begeert? Hier begint het bedrog. Syrië gebruikt namelijk ook Migs-21. Stel dat ISIS hun toestellen dezelfde kleur geeft als de toestellen van Syrië en er ziekenhuizen, scholen en woonwijken mee bombardeert? Of Israël? De 12 Migs uit Kroatië zijn ‘Syrische’ Migs geworden en er worden misdaden mee gepleegd.

Stel je voor, wat er een hoop valse-vlag-aanslagen mee gepleegd kunnen worden. Als de media uitzendt dat Syriërs een dorpje hebben platgelegd, een ziekenhuis van Artsen zonder grenzen, of een vluchtelingenkamp, kun je er zeker van zijn dat de ‘Syrische’ vliegtuigen van de CIA deze daden hebben gepleegd. Of nonsens beschuldigingen richting Assad, die vaatbommen zou gooien op scholen en burgers, maar nu met CIA bewijs in de media door video van ‘Syrische Migs’.

De oorlog in Syrië is nog lang niet in een eindfase en gaat onverminderd door, ook al werd een paar maanden geleden een zogenaamde gevechtspauze ingevoerd. Het conflict intensiveert en is nog gevaarlijker geworden. De gevechtspauze heeft ervoor gezorgd dat IS aan nieuwe wapens, munitie en voorraden kon komen, de strijders werden opnieuw geordend, met ‘verse’ nog betere soldaten. Berichten als deze uit The Times, uit oktober 2014, horen het grote nieuws te halen, zodat de ziekenhuisbombardementen in een ander daglicht zouden kunnen komen te staan.

The Times ISIS airforce

Het zijn inderdaad zeer zorgwekkende tijden, vooral voor het Syrische volk. Zij maken al meer dan 6 jaar de verschrikkelijke condities van een oorlog mee, vaak zonder elektriciteit of drinkwater, maar standvastig in hun vastberadenheid om niet toe te geven aan de terroristen en militanten die hun land teisteren. Wij hebben respect voor hun vastberadenheid, maar zijn ons bewust van de grenzen van het uithoudingsvermogen en blijven werken aan het beëindigen van deze verschrikkelijke oorlog.

CIA al qaeda

 

Bron: WantToKnow.nl – Ben je al bekend met de ISIS-luchtmacht..!?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: