Spring naar inhoud

Een van de grootste geheimen achtergehouden voor de mensheid: De pijnappelklier !!

One Of The BIGGEST Secrets Kept From Humanity: The Pineal Gland!

Mensen zijn gezegend met een bepaald onderdeel in hun hersenen, pijnappelklier genoemd, ook wel het derde oog.  De reden dat het een pijnappelklier heet is dat de klier ook daadwerkelijk op een dennenappel lijkt .

De  kleine dennenappel is verantwoordelijk voor de productie van serotonine een afgeleide van melatonine, dat te maken heeft met onze hormonen die de modulatie van slaap / waak patronen beïnvloeden, met inbegrip van onze seizoensgebonden functies.

Deze kleine denneappel bevindt in het centrum van de hersenen tussen de twee hersenhelften.

De reden waarom de elite deze informatie van ons weghoudt is dat wij niet de volle potentie van onze hersenen zullen vinden.

De pijnappelklier is de essentiële poort tussen de fiesieke en de spirituele wereld voor de mensheid. Als deze wordt geactiveerd vervuld het de geest met een gevoel van sensatie en euforie en het gevoel van alwetendheid.   Je kunt je pijnappelklier activeren door meditatie, yoga en een hele reeks aan anders occulte methodes.

Als je je pijnappelklier eenmaal hebt geactiveerd hebt, kun je vrij rijzen tussen verschillende dimensies, of ook wel astrale projectie genoemd of remote viewing.

Door oude rituelen en methodes, is het zelfs mogelijk de gedachten en acties van andere mensen in deze fysieke wereld te beïnvloeden

Alhoewel dit onmogelijk en onwaarschijnlijk lijkt , werd dit wel door zowel de russen als amerikanen serieus onderzocht onder strikte geheimhouding.

De reden echter dat wij deze unieke mogelijkheid niet kunnen verwezenlijken is dat wij op dagelijkse basis een portie Sodium Flouride binnen krijgen via onze tandpasta. De pijnappelklier absorbeert al deze fluoride die zo ons lichaam binnenkomt met als gevolg een verschrompeling van de pijnappelklier.

Die hierdoor niet meer normaal kan functioneren en de balance verzorgen in het hormonale systeem

In Amerika bevat 90% van het drinkwater Fluoride en andere toevoegingen. En zelfs een goed waterfilter kan deze fluoride er niet uit filteren.

Een van de manieren om dit wel te verwijderen uit het water is omgekeerde osmose of simpeler het distilleren van water.

Rick Strassman, M. D. gelooft dat DMT een belangrijke verbinding heeft met de pijnappelklier :

Ik werd aangetrokken door DMT vanwege de aanwezigheid in ons lichaam. Ik geloof dat de bron van DMT de mysterieuze pijnappelklier is, een klein orgaan gelegen in het centrum van onze hersenen. De moderne geneeskunde weet weinig over de rol van deze klier, maar het heeft een rijke historie metafysische. Descartes, bijvoorbeeld, geloofde dat de pijnappelklier de ‘zetel van de ziel’ was en zowel West- als Oost-mystieke tradities plaatst onze hoogste spirituele centrum binnen haar grenzen. “

 

Inspired by: Spirit Science

Bron: One Of The BIGGEST Secrets Kept From Humanity: The Pineal Gland! AnonHQ

3 Comments »

  1. Goh, dit is duidelijk een onontwikkeld gebied, zowel de pijnappelklier zelf die dus het zogenaamde derde ook blijkt te zijn. De buitenaardse machtshebbers op onze aarde, dat zijn dezelfde figuren die alle centrale banken beheren, doen doen er dus alles aan om dat bijzondere orgaan onklaar te maken door ons te vergiftigen met fluor in tandpasta en drinkwater. Ze willen ons klein en dom maken. Maar ook onze kennis over de pijnappelklier is nul. Zo heb ik op school wel geleerd dat de aarde rond zou zijn, waar nu ook behoorlijke twijfels over zijn, dus dat blijf ik volgen. Maar over de pijnappelklier……..de naam is nog niet eens voorbij gekomen op school. Ik heb ook nooit geweten of die echt bestond, laat staan waar die in ons lichaam zit. Niet dat ik die ooit gemist heb, maar het is toch gek dat we dat nooit geleerd hebben? Wie heeft er wel les over gekregen op school en wat werd er over gezegd? Of er een boek over gelezen of een video gezien? Ik ben heel benieuwd.

    Geliked door 1 persoon

  2. Hallo Rene,

    ik ben even nieuwsgierig of jij Rene bent van de vroegere site renescience? Ik heb destijds op die site heel veel interessante stukken gelezen! Ik hoop echt dat jij het bent. Ook al ben je het niet dan zal het wel in de naam Rene zitten, want ook op deze site lees ik waardevolle informatie, keep up THE good work!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: