Spring naar inhoud

Hillary Clinton geeft een belangrijke verklaring over haar gezondheid 

Afbeeldingsresultaat voor hillary clinton coughHet lijkt wel alsof de hele wereld niets beters te doen heeft dan zich te concentreren op de mogelijke gezondheidsproblemen van Hillary Clinton.

Gelukkig is ze heel goed in staat om voor zichzelf op te komen en maakt ze voor eens en voor altijd een einde aan het geruchtencircuit.

Een bekende televisiepersoonlijkheid in Amerika is dokter Drew Pinksy. Op het kabelnetwerk HLN had hij een populaire show, getiteld: Dr. Drew On Call.

Toch wordt Dr. Drew afgelopen donderdag door HLN ontslagen. Op 22 september volgt de laatste uitzending van dit populaire programma.

De vraag is dan ook waarom HLN zoiets zou doen. Het antwoord wordt helemaal duidelijk wanneer je luistert naar de volgende clip wat een gedeelte is uit een interview dat Dr. Drew onlangs gaf.

Daarin interview maakt hij de cruciale fout door te zeggen dat hij zich ernstige zorgen maakt over de gezondheid van Hillary Clinton.

Hij is ervan overtuigd dat ze vanwege een bloedprop hersenschade heeft opgelopen en dat is iets dat uiteraard niet goed valt in het mafiakamp van Clinton.

Het duurde dan ook niet lang voordat de populaire Dr. Drew de laan werd uitgestuurd en dan mag hij van geluk spreken, want iedereen die iets doet of zegt ten nadele van Hillary loopt het risico op Arkancide.

Omdat het toch wel de spuigaten uitloopt met berichten over haar gezondheid, heeft ze besloten om het heft in eigen handen te nemen en te komen met een eigen verklaring omtrent haar gezondheid.

Gelukkig voor haar vele supporters zegt ze dat ze in een uitstekende gezondheid verkeert en dat het allemaal kletspraatjes zijn die over haar worden rondgestrooid.

Zo zegt ze zelf: “Er zijn onlangs vragen gekomen over mijn gezondheid. Ik wil daar nu gelijk antwoord op geven. Het gaat goed met mij. Echt goed. Nee, werkelijk het gaat prima”.

“Er gaan geruchten dat ik Parkinson’s disease zou hebben, reuma, een beroerte of een of andere soort kanker. Ik wil bij deze categorisch ontkennen dat iets daarvan op mij van toepassing zijn”.

“De grote zwarte man die je continue naast mij ziet en een soort injectiespuit schijnt vast te houden, is gewoon een oude vriend van de familie. Hij zorgt ervoor dat ik mij veilig voel. Er mankeert mij echt helemaal niets. Mijn gezondheid is perfect en ik wil bij deze graag het publiek geruststellen dat ik geen toevallen heb en dat ik mij altijd 100 procent voel”.

“Ik stotter niet en ik stamel niet en ik heb zeker geen momenten waarop ik lijk vast te lopen. Ik ben perfect. Dank u”.

Nu we weten dat alles prima in orde is met de gezondheid van Hillary, is het hoog tijd om ons echt zorgen te maken.

Zoals David Icke uitlegt in onderstaande video is het werkelijk onvoorstelbaar dat wij in zo’n corrupte maatschappij leven dat een doorgewinterde misdadiger waar alleen het woord “evil” op zijn plaats is en die opgesloten hoort te worden in een maximaal beveiligde inrichting met de sleutel van haar cel op de bodem van de Atlantische oceaan, binnenkort waarschijnlijk de volgende president van Amerika wordt.

Bron: Belangrijke verklaring Hillary Clinton over gezondheid (video) | Niburu

1 reactie »

  1. Het valt wel op dat er in de Nederlandse nieuwsprogramma’s geen berichten zijn over Hillary Clinton voorbij komen; alsof ze van de aardbodem verdwenen is. Op internet is er heel veel te vinden maar onze radio- en tv zenders zwijgen hierover als het graf. Ook de politici hoor je niet, dat ze bezorgd zijn over haar gezondheid. Mijn conclusie: ze zijn hierover heel goed op de hoogte en weten precies wat er speelt en wat er gaat gebeuren.Dus houden ze zich van de domme. Ja,en dat valt zeker niet op…….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: