Spring naar inhoud

De oorlog tegen contant geld gaat in volle vaart verder

Misschien wel de grootste val ooit die wordt opgezet voor de burgers is het afschaffen van contant geld.

Een Amerikaanse Harvard professor luidt de volgende fase in met een artikel in de Wall Street Journal, waarin hij pleit voor de afschaffing van het 50 en 20 dollar biljet.

 

De man die door David Icke de Zionistische Harvard professor wordt genoemd, Kenneth Rogoff, heeft een uitgebreid artikel geschreven in de Wall Street Journal met de titel: “De sinistere kant van contant geld”.

Het is een smerige tactiek die door deze Chazaar en voormalig hoofdeconoom van het IMF wordt gevolgd.

Zo schrijft hij onder andere:

“Als ik tegen mensen zeg dat ik onderzoek heb gedaan naar waarom de overheid de hoeveelheid contant geld in omloop terug moet brengen, dan is de reactie die ik het meest tegenkom er één van totale verbazing. Waarom zou iemand zich druk maken over zo’n onbenullig onderwerp?”

“Maar, contant geld ligt aan de voet van de meeste niet traceerbare problemen met publieke fondsen en monetaire problemen. Het weg doen van contant geld, het meeste dan, en het onderweg zijn naar een maatschappij waar contant geld veel minder wordt gebruikt, zou een grote hulp zijn”.

“Er bestaat weinig onenigheid bij opsporingsdiensten dat contant geld en dan in het bijzonder de grotere biljetten zoals het 100 dollar biljet misdaad in de hand werkt. Fraude, afpersing, geld witwassen, drugs- en mensenhandel, de corruptie van overheidsdienaren, om van terrorisme nog maar te zwijgen”.

“Contant geld speelt ook een hele grote rol in belastingontduiking en kost de overheid zo’n 500 miljard dollar op jaarbasis”.

Met andere woorden, wat Rogoff zegt is: Contant geld staat gelijk aan acties tegen de staat en dus moet er meer controle komen van diezelfde staat en moeten we snel in de richting van een totalitaire staat.

Rogoff gaat nog niet zo ver om een maatschappij voor te stellen zonder enig contant geld. Dat zou ook niet lukken, want er zouden nu teveel mensen tegen in opstand komen.

Dus, wordt de aanval nu geopend op de bankbiljetten die niet de grootste waarde vertegenwoordigen. De oorlog tegen de grootste hebben we inmiddels achter de rug en het is een kwestie van tijd voordat die uit de circulatie zullen verdwijnen.

De aandacht wordt nu van het 100 dollarbiljet, waar eigenlijk iedereen het al over eens is dat die moet gaan verdwijnen, nu gericht op de 50 en 20 dollar biljetten. De reden die Rogoff hiervoor aanvoert is dat het voor criminelen moeilijker is om een grote som geld in 10 dollar biljetten te bewaren dan in 50 dollar biljetten.

Maar, het blijft niet bij het contante geld. Ook andere systemen zoals Bitcoin dienen te worden aangepakt door de overheid. Zijn oplossing hiervoor is simpel en dat is dat iedere keer als een systeem als Bitcoin de kop opsteekt, overheden moeten zorgen dat deze betaalmethoden niet gebruikt kunnen worden bij winkels of banken.

Zoals we eerder schreven, zijn de Chazeren bezig met niet alleen het opkopen van de hele wereld, maar ook om ervoor te zorgen dat gewone mensen geen enkele rijkdom meer bezitten.

Dus gaat Rogoff in zijn stuk ook nog even aanhalen dat de negatieve rente van de centrale banken bedoeld is om mensen meer geld uit te laten geven en dat het niet de bedoeling is dat ze hun geld dan gaan opnemen en in contante vorm gaan bewaren.

En daar zit de werkelijke reden voor het opvoering van het tempo in de strijd tegen contante geld. Het is de bedoeling dat óf mensen hun geld zo snel mogelijk verspillen aan totaal onnodige gebruiksgoederen óf dat de banken het kapitaal van hun klanten drastische verminderen door negatieve rente te gaan berekenen.
xxx

We hebben hier te maken met één van de meest doortrapte plannen van de Chazaren om de onwetende meute volledig onder controle te krijgen.

Nu kan het misschien nog worden gestopt, maar het zal niet gemakkelijk worden. Ze zullen de bevolking zodanig programmeren dat straks iedereen bij het horen van de woorden contant geld een vies gezicht gaat trekken.

Misleiding is een kenmerk van de mensen die aan de touwtjes trekken. Ze hebben het altijd gedaan en ze zullen het blijven doen. Geef ze geen kans, verspreid het woord en gebruik contant geld overal waar mogelijk.

Bron: De oorlog tegen contant geld gaat in volle vaart verder | Niburu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: