Spring naar inhoud

Vrouw wordt geofferd voor CERN gebouw in bizar ritueel !!!

Afbeeldingsresultaat voor statue cern

De deeltjes versneller in CERN heeft al een poosje mijn aandacht omdat er dingen gebeuren die vreemd zijn en waarvoor zelfs Stephen Hawking waarschuwt.

CERN is bezig, volgens eigen zeggen, om te zoeken naar ander dimensies en toegang tot die ander dimensies.

Voor het hoofdgebouw in CERN staat dan ook een beeld van de god Shiva.   Een god uit het Boeddhisme die staat voor de vernietiging van het universum en het opnieuw scheppen van een universum.

Maar kortgeleden verscheen er een video op internet van iemand die schijnbaar aanwezig was op het hoofdgebouw van CERN en daar een rituele opoffering van een vrouw op video vast legde voor het beeld van Shiva  ( kijk de video hieronder)

 

Nu is dit al een hele rare gebeurtenis op zich zelf, wat heeft dit te betekenen en waarom een menselijk  offer voor een deeltjes versneller?   in de video hieronder kun je meer zien over wat er gebeurt in CERN en wat er misschien wel werkelijk speelt.    Er wordt gedacht dat CERN zich dus bezig houdt met het openen van poorten naar ander dimensies.  Misschien wel nar de hel.  De duivel werd volgens de bijbel voor generaties verbannen in een bodemloze put.  De put die nu door CERN geopend wordt?

In 2015 bracht CERN zelf al een film uit waarin  binnenin de deeltjesversneller een bizar ritueel werd uitgevoerd dat duidt op het overgaan in een andere dimensie

Maar er gebeurt meer in Zwitserland,  de bizarre occulte opening van de Gotthard treintunnel bijvoorbeeld waar ik al eerder een artikel over publiceerde Afbeeldingsresultaat voor gotthard tunnel opening

 

Kortom wat gebeurt er in Zwitserland en met name CERN wat we niet mogen weten en wat wel zeer bizar is ???

 

1 reactie »

  1. Pingback: Renés Wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: