Spring naar inhoud

10 methodes die gebruikt worden om onze hersenen te controleren !!

 

Hoe meer je onderzoek doet naar mind-control, hoe meer je tot de conclusie komt dat er een gecoördineerd script bestaat dat al lange tijd wordt gebruikt met als doel de mens in niet-denkende robots te veranderen.  Zolang de mens macht heeft uitgeoefend over de massa is mind-control georganiseerd door hen die het menselijk gedrag bestuderen om grote bevolkingsgroepen om te buigen naar de wil van een kleine ‘elite’.  Nu zijn we een gevaarlijke fase ingegaan met mind-control als fysieke, wetenschappelijke dimensie die permanent dreigt te worden als we ons niet bewust worden van de tools van de technocratische dictatuur die zich wereldwijd ontvouwt.

Moderne mind-control is zowel technologisch als psychologisch.  Tests tonen aan dat door de methoden van mind-control gewoon bloot te leggen, de effecten kunnen worden verminderd of geëlimineerd, ten minste voor mind-control advertenties en propaganda.  Moeilijker is het met de fysieke inbreuk, die het militair-industriële complex blijft ontwikkelen en verbeteren.

1. Onderwijs – Dit is het duidelijkst maar toch het meest verraderlijk.  Het is altijd de droom van de would-be dictator geweest om kinderen ‘op te voeden’ tot van nature beïnvloedbaar, en dat is een centraal onderdeel geweest van communistische en fascistische regiems door de hele geschiedenis.  Niemand is meer instrumenteel in het blootleggen van de agenda van modern onderwijs dan Charlotte Iserbyt – je kunt onderzoek op dit gebied beginnen met het downloaden van een gratis PDF van haar boek, The Deliberate Dumbing Down of America dat de rol van Globalisten bloot legt bij het smeden van een toekomst die serviele zombies moet produceren, waarover een goed opgeleide eliteklasse de baas speelt.

2. Reclame en propaganda – Edward Bernays is altijd genoemd als de uitvinder van de consumentencultuur die in eerste instantie was gericht op het zelfbeeld van de mensen (of het ontbreken daarvan) om een wens in een noodzaak te veranderen.  Dit was eerst bestemd voor producten zoals sigaretten.  Bernays schreef echter in 1928 ook in zijn boek Propaganda dat ‘propaganda de executieve arm is van de onzichtbare overheid’.  Dit is het duidelijkste zichtbaar in de moderne politiestaat en de groeiendeverklikkercultuur, verpakt in de pseudo-vaderlandslievende War on Terror.  Door de toenemende consolidatie van media kan de hele corporate structuur samensmelten met de overheid, die nu het conceptpropaganda placementgebruikt.  Media, pers, films, televisie, en kabelnieuws kunnen nu naadloos een algehele boodschap integreren die klinkt als de waarheid omdat hij van zoveel bronnen tegelijk afkomstig is.  Als je eenmaal gericht bent op de identificatie van de belangrijkste ‘boodschap’ zie je die inprenting overal.  En dan hebben we het nog niet eens over subliminale boodschappen.

3. Voorspellend programmeren – Velen ontkennen nog dat voorspellend programmerenecht bestaat.  Ik zou iedereen willen uitnodigen om de documentatie samengesteld doorAlan Watt te bestuderen en dan pas een oordeel te vellen. Voorspellend programmeren is afkomstig uit het elitaire Hollywood, waar het grote scherm een groot beeld kan geven van de kant die de maatschappij op gaat.  Kijk maar eens naar de boeken en films of science fiction die je nogal vergezocht vond, en kijk eens goed naar de hedendaagse maatschappij.  Voor een gedetailleerde analyse van specifieke voorbeelden is Vigilant Citizen een uitstekende bron waardoor je ‘entertainment’ in een heel ander licht gaat zien.

Afbeelding4. Sport, politiek, religie – Sommigen mensen zijn misschien beledigd als we religie of politiek naast sport te zetten als een methode voor mind-control.  Het centrale thema is overal hetzelfde: verdeel en heers.  De technieken zijn zeer simpel: sluit de natuurlijke neiging van de mens om samen te werken om te overleven kort en leer ze om teams te vormen om te domineren en te winnen.  Sport heeft altijd de rol gespeeld van de belangrijkste afleiding die tot tribaal gedrag leidt bij onbelangrijke gebeurtenissen, wat in modern Amerika tot belachelijke proporties is uitgegroeid met protestacties als een bekende sporter hun stad verlaat, maar essentiële punten in het menselijk bestaan wordt lachend weggewuifd als onbelangrijk.  Politieke conversatie gaat uitsluitend over links-rechts van gemakkelijk te controleren oppositie, terwijl religie de achtergrond is van bijna elke oorlog door de hele geschiedenis heen.

5. Voedsel, water en lucht – Additieven, toxines en andere voedselvergiften veranderen de werking van het brein en maken dociel en apathisch.  Aangetoond is dat fluoride in het drinkwater het IQ verlaagt, aspartaam en MSG zijn excitoxines die de hersenencellen prikkelen tot ze afsterven, en gemakkelijk toegankelijke fastfood dat deze meestal vergiften bevat, heeft een bevolking gevormd die focus en motivatie voor iedere soort van actieve levensstijl ontbreekt.  Het grootste deel van de moderne wereld is perfect voorbereid op passieve ontvankelijkheid – en acceptatie – van de dictatoriale elite.  En als je kiest voor goed op je voeding letten, dan zijn ze bereid om de bevolking van boven af te bespuiten.

6. Drugs – Dit kaniedere verslavende stof zijn, maar de missie van mind-controllers is erop toe te zien dat je verslaafd bent aan iets.  Een belangrijk onderdeel van de moderne mind-control agenda is psychiatrie, die alle mensen beschrijft aan de hand van hun aandoeningen, in plaats van hun menselijk potentieel.  Dit is al voorspeld in boeken zoals Brave New World .  Tegenwoordig gaat het nog veel verder daar een medische tirannie zijn intrede heeft gedaan waarbij vrijwel iedereen wel een of andere aandoening heeft – vooral diegenen die autoriteit aan de kaak stellen.  Het gebruik van zenuwmedicatie in het leger heeft geleid tot een recordaantal zelfmoorden.  En het ergste van alles: de moderne drugstaat telt nu meer dan25% van de Amerikaanse kinderen op geestafstompende medicatie.

7. Militaire tests – Het leger heeft een lange geschiedenis alstestterrein voor mind-control.  De militaire geest is waarschijnlijk de meest plooibare, daar mensen die in het leger zitten over het algemeen gevolg geven aan de hiërarchische structuren, controle en de behoefte aan gehoorzaamheid zonder tegenspraak bij een missie. Voor het groeiend aantal militairen dat vraagtekens zet bij hun indoctrinatie, toont een recent verhaal duidelijk de plannen van DARPA voor een transcraniale mind-control helm die scherp houdt.

8. Elektromagnetisch spectrum – Een elektromagnetische soep omhult ons, geladen door moderne apparaten waarvan is aangetoond dat ze een directe invloed hebben op de hersenfunctie.  In een stilzwijgend toegeven van wat er mogelijk is, heeft een onderzoeker gewerkt met een ‘godenhelm’ die visioenen veroorzaakt door het magnetische veld van de hersenen te veranderen. Onze moderne soep is een passief bad van potentieelgeestveranderende golven, en een groot aantal mogelijkheden zoals mobiele telefoontorens is nu voor de would-be mind-controller beschikbaar voor directere interventie.

9. Televisie, computer, en flikkersnelheid—Wat op TV is geprogrammeerd (toegang via remote control) zijn machinaties; het wordt allemaal makkelijker door je in slaap te wiegen, waardoor het een psychosociaal wapen wordt.  Flikkersnelheidstests tonen aan dat alfa-hersengolven worden veranderd, waardoor een soort hypnose ontstaat – hetgeen weinig goeds voorspelt voor de meest recente onthulling dat licht gecodeerde Internetdata kan overbrengen door ‘sneller te flikkeren dan het oog kan zien’.

De flikkersnelheid van de computer is lager, maar door videogames, sociale netwerken en een basisstructuur die de hersenen met informatie overlaadt, introduceert de grote vaart van de moderne communicatie een ADHD toestand.  Een onderzoek naar videogames toonde aan dat langdurig gamen kan leiden tot een verminderde bloedstroom in de hersenen, waardoor de emotionele controle vermindert.  Verder dragen games met levensechte oorlog- en politiescenario’s ertoe bij de voeling met de realiteit te verliezen.  Een blik op de WikiLeaks video Collateral Murder moet vertrouwd lijken voor iedereen die een game als Call of Duty heeft gezien.

10. Nanobots – Van science fiction horror direct naar de moderne hersenen; de nanobots komen eraan.  Directe hersenwijziging is al verpakt in ‘neuroengineering’.  Een Wired artikeluit begin 2009 gaf aan dat directe hersenmanipulatie via vezeloptiek wat vies is maar eenmaal geïnstalleerd “kan het iemand met een druk op de knop gelukkig maken”.  Nanobots brengen het proces op een geautomatiseerd niveau, en herbedraden de hersenen molecuul voor molecuul.  Deze minidroïden kunnen zich zelfs delen en je vraagt je af hoe dit gen ooit weer terug in de fles komt als het eenmaal is losgelaten. Verwachte datum van aankomst?  Tegen2020

Een gezamenlijke poging wordt gedaan om menselijk gedrag te beheersen en te voorspellen zodat de sociale wetenschappers en de dictatoriale elite de massa kunnen beheersen en zich kunnen beschermen tegen het verschijnsel van een volledige wakkere, vrije mensheid. Alleen door hun pogingen in de gaten te houden om ons in slaap te laten vallen hebben we een kans om onze vrije wil te behouden.

 

Bron: Wij Worden Wakker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: