Spring naar inhoud

Virtuele wereld "Het menselijke spel"

virtuele wereld

Onze werkelijkheid is altijd iets geweest wat mij mateloos heeft geïnteresseerd. Er zijn namelijk nog heel veel vragen die niet door de reguliere wetenschap beantwoord kunnen worden. Denk aan telepathie, helderziendheid maar ook aan hoe de oude Egyptenaren de piramides bouwden.  Na veel onderzoek de afgelopen jaren ben ik tot een theorie van de werkelijkheid gekomen.  De basis van deze werkelijkheid is ons bewustzijn.  Het bewustzijn onderscheidt ons namelijk van dode materie. Bewustzijn is de basis van leven.

5c8fc-neuroplasticityDe theorie komt er in het heel kort op neer dat wij ons leven beleven in een voor ons speciaal gecreëerde virtuele holografische projectie. Een wereld die is te vergelijken met een computer spel omgeving als bijvoorbeeld de Sims.   Waarbij ons bewustzijn dan de speler van het spel is en ons lichaam zich in het spel bevindt als avatar van het bewustzijn.

Aangezien dit de meeste mensen misschien wel een beetje boven de pet zal gaan wil ik de komende periode dit concept uitleggen aan de hand van het hierboven weergeven diagram.

Ik zal per rubriek een zo compleet mogelijk uitleg met voorbeelden en verwijzingen geven naar webpagina’s en video’s.

Het hele concept is zeer uitgebreid en omvat alles wat wij on ons heen zien en beleven. zowel van het kleinste deeltje, de wereld om ons heen en werelden die parallel lopen aan onze wereld.

Zoals in het diagram weergegeven zal ik het onderwerp opsplitsen in een aantal hoofd groepen

– Opbouw van onze werkelijkheid
– Beleving van ons zelf ( in deze wereld)
– Bewijsvoering voor dit concept
– Ontwerper van deze wereld.

Het kan zijn dat ik gaande weg de uitwerking van dit concept nog aanpassingen moet maken in het overzicht. Het is namelijk materie die zich nog steeds ontwikkeld in de huidige wetenschap.

En nog maar eens voor de volledigheid. Alle ideeën die ik op deze pagina weergeef zijn allemaal mijn idee over de werkelijkheid. Het staat een ander altijd vrij hier anders over te denken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: