Spring naar inhoud

Er zijn geen bossen op de vlakke aarde !  (mag je niet missen)

Als je zo als ik al een aantal jaren onderzoek doet naar het verleden en het heden van onze wereld, mijn zoektocht naar de werkelijkheid, dan ben je niet snel meer verbaast over zaken die je tegenkomt en ziet.    Maar deze video deed mij bijna van mijn stoel vallen.  Het is bijna ongelofelijk wat er hier uiteen gezet wordt.

 

 

 

Onze huidige bossen zijn maar struikjes vergeleken bij bossen die hier vroeger in deze wereld moeten hebben gestaan.   Veel bergen zijn eigenlijk geen bergen maar de boomstroken van oude gigantische bomen die wel hoogtes van tientallen kilometers konden bereiken.

Hoe anders heeft onze wereld er uitgezien en wat is er gebeurt zodat we leven in de wereld zoals die nu is vormgegeven.

De Russische vlogger die deze video heeft gemaakt verdiend alle credit voor zijn Mind Blowing video.   Voor de verstaanbaarheid heeft iemand de video in verstaanbaar Engels nagesynchroniseerd.

Opeens zie ik zaken in elkaar vallen, de puzzel is meer compleet.

De film Avatar die de meesten wel kennen is misschien helemaal wel niet gebaseerd op fantasie, maar op de oude werkelijkheid waarin bomen dus echt zo groot waren.

Maar ik kan maar een ding zeggen kijk deze video en je hele blik op de historie van onze wereld komt op zijn kop te staan.

 

12 Comments »

 1. HOLY SHIT ALS JE HIER EEN REACTIE PLAATST WORDT DIE AFGESCHERMD EN NIET GETOOND ALS JE KRITISCH BENT! DAT ZIJN DEZELFDE PRAKTIJKEN ALS DE ILLUMINATI, WAT BETEKENT DAT JE ZELF WAARSCHIJNLIJK EEN ILLUMINATIE BENT, ZONDER DAT JE DAT WEET. DE NSA HEEFT JE AL IN HAAR GREEP. HET IS TE LAAT VOOR JE!

  Like

 2. Wow! Wat bizar allemaal zeg! Ik wist echt niet dat er ook zulke debielen in Nederland rondlopen! Goed bezig Rene! #WAKEUP #SHEEPLE #ILLU

  Like

 3. Ongelofelijk dat jij deze onzin serieus neemt. Bergen aanzien voor oude, overblijfselen van reusachtige bomen. Het zou niet misstaan in een leuk fantasieverhaal, maar met een beetje kritisch denkvermogen moet dit toch volledig uit je gedachten wissen.. Zucht.

  Like

  • Ik ben in de zoektocht naar de werkelijkheid al zoveel zaken tegengekomen waarvan ik dacht dat het niet waar kon zijn die na veel speurwerk toch waar blijken te zijn dat ik nergens meer verbaast over ben. Natuurlijk moet er nog veel obderzoek gedaan worden naar de superbomen maar er zit een aantal zaken in de video die toch wel te denken geven. Vooral de hexaginaalstructuur in het steen van deze bergen. En het feit dat veel bergen echt vlak zijn aan de bovenzijde. De wereld is denk ik in niets wat we hebben geleerd op school en via de media . Wat is volgens jou dan de oorzaak van deze hexogonaal structuur en afgevlakte toppen ?

   Like

   • “Wat is volgens jou dan de oorzaak van deze hexogonaal structuur en afgevlakte toppen ?”

    Ik weet niet wat daar de oorzaak van is. Wellicht zou je die vraag kunnen stellen aan een geoloog.
    Het is ook helemaal niet erg om ‘voorlopige’ verklaring te geven voor iets wat je niet begrijpt, maar bedenk dan wel dat het hier gaat om een hypothese. Er is namelijk nog geen enkel ondersteunend bewijs voor het idee dat het misschien bomen geweest kunnen zijn. En als dit inderdaad restanten zijn van reusachtige oer-bomen, waarom dan zo’n klein stukje? Waar is de rest? Zou de rest er niet gewoon naast moeten liggen? Waarom is de ‘breuk’ zo vlak? Wie heeft deze bomen zo omgehakt? Al deze vragen maken de hypothese alleen maar nog onwaarschijnlijker.

    Like

 4. Ik kan haar helaas slecht verstaan, kon jij verstaan wat volgens haar de reden is voor vulkaan uitbarstingen? En waarom hout steen is geworden?
  Groetjes Ron

  Like

  • volgens de video zijn oude chemische ondergrondse opslagplaatsen de oorzaak van de vulkaan uitbarstingen. Ik weet zelf niet of dit de juiste verklaring is maar dat vulkanen de vloeibare magma vanuit het binnenste van de aarde naar oven brengen is ook twijfelachtig. Ik ben er nog steeds mee bezig om dit verder uit te zoeken. Wat betreft het hout daar moet je zo zien: nu zijn alle levende vormen op koolstof gebaseerd , wat wij nu kennen als planten, bomen, en levende dieren. Wat in de video gesteld wordt is dat vroeger dit geen koolstof was maar silicium. als dit echter afsterft blijft er steen of gruis over . wat wij dus nu zien als bergen. de verhoudingen waren daarin tegen ook veel groter dan nu

   Like

 5. Chemische ondergrondse opslagplaatsen de oorzaak van de vulkaan uitbarstingen?
  Hoe zit dat dan met Pompeii aan de voet van de Vesuvius ?
  http://www.romeinspompeii.net/einde.html

  Dat vulkanen de vloeibare magma vanuit het binnenste van de aarde naar oven brengen is twijfelachtig?
  Volgens mij is er met die platte aarde freaks heel iets anders twijfelachtig aan de hand ?
  Zoiets als gecontroleerde desinfo. Een mengelmoesje van waarheid en leugens.
  Daar schiet ik alleen iets mee op als ik zelf nuchter nadenk en die onzinverhalen eruit filter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: