Spring naar inhoud

Wat is de relatie tussen allergieën, authisme, auto-imuunziektes en vaccinaties

Wat is er aan de hand met de klas van 2016 ?   Kinderen van tegenwoordig hebben bijna allemaal problemen.  Luchtwegproblemen, voedselallergieën, huidproblemen, Autisme, ADHD  en zo zijn er nog wel wat te noemen.  Hoe kan het dat deze problemen zo veelvuldig voorkomen tegenwoordig ?

 

Er komt steeds meer naar buiten over vaccinaties,  vaccinaties worden al onze kinderen aangeboden en bevatten heel veel stoffen waarvan we de werking niets eens kennen. Laat staan dat we de gevolgen er van weten.

Wist je bijvoorbeeld dat veel vaccinaties zware metalen bevatten? Waarvan toch allang bekent is dat deze heel slecht zijn voor de gezondheid.

Maar wat eigenlijk het meest verontrustende is is dat er naar vaccinaties nooit openbaar onderzoek is gedaan.  Ja er wordt wel onderzoek gedaan door de de fabrikanten die de vaccinaties produceren. Maar een slager die zijn eigen vlees keurt is per definitie onbetrouwbaar.

Het is dus zaak dat er veel meer onderzoek gedaan wordt na de gevolgen van vaccinatie op onze kinderen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: