Spring naar inhoud

Chemtrails, er is nog zoveel dat we niet weten

Deze foto’s zijn gemaakt op 13 juli ’s avonds na 20.30. Er was een mooie blauwe lucht waarin opeens een vliegtuig verscheen die recht omhoog ging en twee witte strepen uitstootte zoals je kunt zien  op foto 1 en ingezoomd op foto 2 waardoor het vliegtuig ook net te zien is.  Het vliegt ook lager dan doorgaande vliegtuigen op 10 km hoogte. Deze gaat niet hoger dan 5 tot 6 km. De chemtrails (chemische sporen)  moeten niet hoger komen dan de wolken die er voor moeten zorgen dat alles naar beneden regent, lijkt mij. Dus is het ook geen toeval dat hierop een regenbui zal volgen.

De foto linksonder laat zien hoe de lucht er uitzag en rechts hoe het verpest wordt door de vliegtuigstrepen waarvan we niet precies weten waarom dat gebeurt en wat er allemaal in de lucht gespoten wordt. Aangezien er nooit iets over wordt verteld in het nieuws en in de kranten kan het niet veel goeds zijn. Anders was er vast wel een uitleg voor gekomen.

Wat ik wel weet is dat de wolken die daar de andere dag  op volgen onze zomer weer verpesten. Dan kan ik snakken naar de blauwe lucht en de zon die verborgen wordt gehouden.

Wat is de reden van de chemtrails en wie voert het uit
De laatste tijd komt er dan wel mondjesmaat informatie naar buiten, maar dat gebeurt omdat wij erom gaan vragen en zelf onderzoeken gaan doen. Ja, dan moet men er toch wel een toelichting over geven. Die komt dan van de CIA

Het is zeker geen compleet verhaal en de rest is niet waar. We kunnen beter uitgaan van de onderzoeken en getuigenissen die er op de alternatieve websites te vinden zijn.
Dan kom je op het punt of die dan wel de waarheid weten. Omdat je veel niet zelf kunt controleren is het voor ieder het gevoel dat je bij een bepaalde uitleg krijgt. Neem nu de uitleg van de CIA die je op de video hebt kunnen zien, die gaat het ene oor in en het andere oor uit. Die man wil het zo snel mogelijk afraffelen omdat hij er liever niets over zegt en de inhoud is zo summier dat je er niets wijzer van wordt. Komt hij geloofwaardig over?

Ik vind van niet en dus ga ik verder zoeken naar geschreven informatie en video’s. Daar word ik wel een stuk wijzer van. De dingen die daar beschreven worden zie ik soms om mij heen gebeuren. Zoals een vliegtuig die hier zinloos lijkt rond te vliegen om dan ineens iets gaat lozen in de lucht. (Zie de foto’s bovenaan).

Om dan een maand later  een video tegen te komen op de Facebook van Emiel von Amsbergen. Hierin vertelt Peter Vereecke over de monsters die hij heeft laten nemen van de bodem na een regenbui waar die uitgesproeide stoffen maar beneden zijn gekomen. Deze monsters heeft die laten testen in een laboratorium. De uitslag kan verbijsterend genoemd worden, maar door alle speculaties ook weer niet geheel onverwacht. Het is meer een bevestiging van wat we al vermoeden. Peter noemt de namen op van zware metalen die erin zitten. Ook zitten er chemische, giftige stoffen in en biologische ziekmakers die ooit zijn ontworpen in een laboratorium,zoals aids. Nou dat weten we dat laatste dan ook meteen. Hier staat de video

Welke piloten willen dit werk dan doen?
Dat ligt niet zo simpel. Dat blijkt wel uit dit verhaal dat ik tegen kwam op de website van Irma Schiffers.
Hierin wordt verteld onder welke omstandigheden piloten vliegen en de voor hen onbekende stoffen moeten verspreiden op een route die zij opgelegd krijgen. Er mogen geen vragen gesteld  worden want antwoorden komen er toch niet. Om de anderhalf jaar wisselen de piloten van basis, zodat ze nooit echt een collega durven aanspreken die ze nog niet goed kennen.
Lees hier wat er in zo’n piloot omgaat en met veel vraagtekens zijn werk moet doen.
https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/01/06/chemtrails-een-piloot-aan-het-woord/

chemmtrails3x

NASA  kan het weer beïnvloeden
Jeremy Clarkson maakte in april 2011 een heel bijzonder programma waarin hij heel dicht bij een installatie van de NASA mocht komen. Bekijk de video en trek je conclusies

Dit alles gebeurt niet zomaar
Al deze dingen gebeuren niet zomaar en hebben één voor één redenen die door onderzoek van heel veel mensen over de hele wereld langzaam duidelijk worden.
Het zijn allemaal dingen die slecht zijn voor de mensen in alle opzichten. Wat helpt is dat zoveel mogelijk mensen dit gaan inzien door eindelijk ook te gaan lezen op alternatieve websites zoals Rene’s Wereld en Niburu.co (zonder M). Er zijn nog meer van deze websites, maar er zitten ook onbetrouwbare tussen. (Vraag het even via email aan René of Ankie als je twijfelt over een bepaalde alternatieve website.) Ontdek welk nieuws wordt verdraaid en verzwegen. Dan worden meer mensen zich bewust van het kwaad dat deze wereld aan het regeren is. Niet de eigen nationale regeringen,want dat zijn slechts marionetten. Het zijn de onvoorstelbaar rijke machtshebbers die meer dan de helft van het geld in de wereld in handen hebben en dus de macht. Zij kunnen iedereen omkopen of chanteren en hebben weinig goeds met ons voor.

Wie zijn dat dan zul je  vragen? Dat is een verhaal apart en wie zou dat geloven als ik het zou vertellen? Zoek daarom zelf maar eens op het woord illuminati en lees er zoveel mogelijk over. Dan kan je ook zelfs namen aan de weet komen. (Hier zit ook weer een ander verhaal aan vast, want dit zijn geen gewone mensen.)
In ieder geval is dit de groep die uiteindelijk achter alle aanslagen zit zoals o.a. in Nice, waar ik al twee maal over schreef.

En vooral: geef het door aan iedereen die je kent en moedig ze aan om zich hier eens in te verdiepen. Iedereen moet zich gaan realiseren wat er aan de hand is, of kortom: wakker worden!

 

” Vind je dit artikel interessant ? Help dan om dit artikel door meer mensen te laten lezen. Deel het op social media of op je blog

Samen kunnen we meer mensen bereiken en betrekken in de zoektocht naar de waarheid ! “

 

 

5 Comments »

 1. Ik heb serieus nog nooit zo’n bullshit verhaal gelezen. Denk gewoon eens na… Inversies, luchtverkeersleiding, vast gestelde vliegroutes, temperatuur. De vliegtuigen hebben echt geen knopje aan boord hebben om de chemtrails te activeren.
  Zet gewoon eens een app op je smartphone waarmee je kunt zien welke vliegtuigen een “chemtrail” veroorzaken. Dan zul je zien dat dat gewoon commerciele vliegtuigen zijn. Uit ervaring kan ik vertellen dat de piloten die deze vliegtuigen vliegen echt niet een dergelijke opdracht krijgen om ze te veroorzaken.

  Like

  • Het zijn aparte vluchten van vliegtuigen die niets anders bij zich hebben dan deze troep. De piloten worden ook niet ingelicht over het hoe of wat. En er zit wel degelijk een mechanisme in dat vliegtuig om op een bepaalde plaats de lading te gaan verspreiden boven een woonwijk.
   Slaap lekker verder.

   Like

 2. Ik geloof er niets in dat de piloten van niets weten. anders gaat er toch wel een belletje rinkelen!
  lijkt mij te minsten. Maarja tegenwoordig is men behoorlijk bang voor ze baantje.
  Ik vraag mij alleen af als die lading zakt en komt op de grond zakt het dan weg in de grond of blijft het nog maanden aan de oppervlakte liggen. Ik bezit wel een groente tuin!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: