Spring naar inhoud

De chemotherapie-doofpot

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om als gast berichten te plaatsen op Rene’s Wereld die mij bezighouden, verwonderen en waarvan ik denk dat ze moeten worden verspreid. Het feit dat alle knappe doktoren, medici en wetenschappers de vreselijke ziekte kanker blijkbaar niet kunnen genezen, houdt mij sterk bezig.

En waarom is het zo hard nodig dat wij burgers geld inzamelen voor kankeronderzoek?  De regeringen hebben de volksgezondheid toch hoog op de prioriteitenlijst qua budgetten staan, mag je aannemen? Hoe noodzakelijk vinden de hoge leiders het dat deze ziekte wordt opgelost… of wordt het juist in stand gehouden om zakken te vullen en om controle uit te blijven oefenen….?? Dit interview met een arts kwam mij onder ogen. Hij doet een boekje open over de werkzaamheid van chemotherapie. Wellicht het topje van een ijsberg…

3 Comments »

  1. Zou het niet een mooie aanvulling zijn om bij dit artikel de 10 vragen toe te voegen waar over gesproken word? Nu lijkt het toch weer een verkoop verhaal voor een boek!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: