Spring naar inhoud

Aanvulling ‘Aanslag in Nice is één groot toneelstuk.

Op 26 juli plaatste ik mijn bevindingen over de realistisch uitziende aanslag in Nice. Nader onderzoek op internet gaf veel informatie over het bestaan van speciale bureaus die “crisisacteurs” verhuren  die dus ook in meerdere aanslagen meespelen als getuige of gewond persoon

nice slachtoffer

 

.Als je deze website voor het eerst bezoekt kan je deze eerste versie hierover hier terug vinden https://renes-wereld.nl/2016/07/26/aanslag-in-nice-is-een-groot-toneelstuk.

Heb je dit al eens bekeken dan kan je verder gaan met deze aanvulling. Natuurlijk ben ik niet de enige die de expres onduidelijke bloederige beelden in de video heeft geanaliseerd stilstaande beelden heeft bekeken en toegelicht.

Een lezer van René’s Wereld  stuurde mij een link van een heel goede analyse van dezelfde video gemaakt door  NowTheTruthTV-10. Hierin zijn meerdere beelden stil gezet en wordt er nog veel meer duidelijk gemaakt. Het lijkt erop dat er zelfs geslachte varkens zijn neergelegd welke  een dode mensen moesten voorstellen.
Kijk hier maar eens. https://www.youtube.com/watch?v=OFLNZ4z5qk0

Ook zie je helemaal bovenaan deze tekst een foto van een straat met slachtoffers en zie je mensen gehurkt zitten bij de “gewonden”. Zijn dat EHBO-ers die snel te hulp schieten?  Je zou het denken, maar nee.
Deze mensen maken deel uit van het complot en hebben buisjes of zakjenepbloeds met nepbloed bij zich om het bloederig te maken.
Ze knijpen er gauw een paar leeg en weg zijn ze weer.

Is het je niet opgevallen dat er heel weinig ambulances zijn gekomen? Omdat er volgens het plan geen levende slachtoffers zouden zijn, alleen dode die ook weer snel werden afgedekt, zoals altijd wordt gedaan bij dode mensen. Extra handig dit  keer, want het is niet de bedoeling dat iemand ziet wat er in werkelijkheid onder ligt.

Laat even weten als je nog twijfelt, want als ik fout zit dan mag je dat laten weten.

 

 

 

 

2 Comments »

  1. Pingback: Renés Wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: