Spring naar inhoud

Geen contant geld = GEEN vrijheid !!

Geen contant geld meer betekend het einde van onze vrijheid.  In een wereld waarin de overheid en de banken steeds meer controle over de samenleving proberen te krijgen past geen beeld van een vrije burger. Een van de grote problemen die de banken en de overheid ons altijd voorhouden is het gebruik van contant geld.

Door het uitbannen van het contante geld wordt echter onze maatschappij en daarmee onze vrijheid onderworpen aan de totale controle.  Als contant geld niet meer bestaat kan geen enkele financiële transactie buiten het zicht van bank of overheid plaatsvinden. De totaal gecontroleerde maatschappij is dan een feit.

Niet zo zeer de controle op zich zelf is een probleem maar de consequenties die daar uit voort vloeien zijn het grote probleem.   Neem als voorbeeld de situatie in Griekenland vorig jaar.  Daar werd door de crisis aldaar een besluit genomen om al het geld wat mensen op de bank hadden staan boven de 100000 euro door de banken geconfisceerd.

Of beter gestolen, want dat geld dat hebben mensen verdient en gespaard door te werken en de bank heeft zich het recht toegeëigend, in samenwerking met de overheden, dit van jou te stelen.  Nu zul je zeggen dat het om geld ging boven een ton, maar wie zegt je dat straks dei zelfde overheden en banken zullen besluiten dat je niet meer dan 2000,– op je rekening mag hebben.

En dit is dichterbij dan je denkt. Per 1 januari volgend jaar gaat er nieuwe europeesche wet in werking die dus deze diefstal als hierboven officieel regelt voor de gehele europeesche unie.   Dus als er na 1 januari een europeesche bank in de problemen komt kan het zo zijn dat jij je geld kwijtraakt.

Maar om te zorgen dat dit geen problemen voor de banken gaat opleveren, dient wel het contante geld zo snel mogelijk te verdwijnen. Want als ze ergens bang voor zijn is het wel een bankrun.  Dat mensen allemaal tegelijk hun geld gaan pinnen en dus in contante opnemen.  Ten eerste omdat het contante geld er gewoon helemaal niet is ( banken hebben het meeste geld zelf digitaal gecreëerd, middels leningen en hypotheken ) en ten tweede omdat hun plannetje niet zou werken. En ze dus ons niet kunnen controleren.

Als je echter 10 jaar geleden had gezegd dat binnen 15 jaar al het contante geld uitgebannen zou zijn had niemand je geloofd. En nu is het bijna zo ver. En…. we accepteren het. We vinden het allemaal wel goed.

Om mensen zover te krijgen hebben banken en overheden een ingenieus plan opgezet om ons zover te krijgen , een drie stappen plan

In de eerste fase zijn er een aantal maatregelen genomen om ons zover te krijgen

 1. Leg een verband tussen de geldstromen en terrorisme. (Creëer een bewustzijn bij de bevolking waarbij grote contante geldstromen gelijkstaan aan criminele activiteiten).
 2. Bepaal een limiet voor transacties met contante bedragen zonder dat dit aan de autoriteiten hoeft te worden gemeld.
 3.  Verlaag die limieten periodiek.
 4. Laat mensen eraan wennen dat ze iedere betaling, hoe klein of groot dan ook, via het banksysteem doen (pinnen).
 5. Creëer een bewustzijn dat zelfs het feit dat je contant geld bezit, verdacht is omdat dit niet langer “nodig” is.

Deze maatregelen zijn heel zorgvuldig gelanceerd en haast geruisloos geïntroduceerd. Behalve de link met terrorisme. Daarvoor is vanaf 9/11 een complete oorlog voor bedacht. The War on Terror.

Omdat de bevolking steeds meer wakker wordt, en dit criminele gedrag van banken en overheden in de gaten krijgen zullen er binnenkort versneld nog drastischer maatregelen genomen worden om er voor te zorgen dat we ons contante geld in moeten leveren

 1. Creëer een False Flag gebeurtenis waarbij duidelijk wordt aangetoond dat contant geld het belangrijkste financieringsmiddel is voor alle terroristische acties in de wereld.
 2. Stel een datum vast waarbij contant geld illegaal zal worden verklaard. (Tot die datum kan contant geld op een bankrekening worden gestort. Na die datum wordt het illegaal om nog contant geld te bezitten.
 3. Nadat alle geld in de bank is gedeponeerd, ga je de negatieve rente verhogen.
 4. Het in beslag nemen van gestorte bedragen kan dan worden ingevoerd door de banken. (Het in beslag nemen van contant gestorte bedragen is al legaal in Canada, Amerika en de EU).
 5. Neem de inhoud van bepaalde kluisjes bij banken in beslag.
 6. Maak een einde aan het vrijwillig betalen van belasting. Alle verschuldigde belasting wordt in de toekomst automatisch geïncasseerd.
 7. Verklaar geld eigendom van de Staat die het heeft uitgegeven. (De bevolking mag het gebruiken om mee te handelen, maar het is niet echt van hen. Daarom kan de staat tegoeden bevriezen of in beslag nemen wanneer men een “misdaad” vermoedt.)

Zoals je ziet zijn de maatregelen van de eerste fase al in werking getreden, en wordt er hard gewerkt aan het realiseren van de tweede fase .   Negatieve rente wordt al geruim besproken en zal binnenkort geïntroduceerd worden . False flag aanslagen nemen in ongelofelijk tempo toe, en ik kan nu al voorspellen dat binnenkort de link met contant geld wordt gelegd.

 

Maar wat kunnen we dan doen als bevolking om te voorkomen dat ons onze vrijheid wordt afgenomen? Dat we straks niets meer kunnen kopen zonder dat de overheid en de banken over onze schouder meekijkt ?

 1. Betaal zoveel mogelijk contant
 2. Blokkeer het draadloos betalen op je pas
 3. Sluit geen leningen meer af bij banken meer af, maar verzamel geld via crowd funding
 4. Probeer bestaande leningen zo snel mogelijk af te betalen
 5. ligt vrienden en kennissen in het zelfde te doen

Door deze maatregelen kunnen we de macht van de banken inperken, maar bewustwording is het belangrijkste. Zonder bewustwording zullen de fase zoals de banken het geplanned hebben zonder meer ingevoerd worden om als laatste fase drie de voltooiing te introduceren.   De Nieuwe Wereld Orde is dan een feit.  Een wereld totaal gecontroleerd door de elite waarin een burger totaal geen zeggenschap meer heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: