Spring naar inhoud

Ben jij de enige persoon met een bewustzijn ?

Interessante overweging in het leven dat we leven,   Als je in de ochtend wakker wordt en de film in je hoofd begint, de dingen die je ziet en meemaakt,  hoe weet je dan dat andere mensen ook die film in hun hoofd zien.  Of ben jij de enige die in jouw wereld die bewust de film meemaakt en is de rest alleen maar vulling (acteurs ).   Of maken we deel uit van een groot bewustzijn dat zich opdeelt in subbewustzijn die jij dan weer meemaakt.   Een interessante overweging.  In de video wordt hier wat dieper op ingegaan.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: