Spring naar inhoud

Aanslag in Nice is één groot toneelstuk

 

Eigenlijk wilde ik nog wat andere stukjes plaatsen, maar er gebeurt nu zoveel vlak achter elkaar dat ik er bijna genoeg van heb. Zoveel onzin kan ik niet meer verwerken. Daarom licht ik de opvallendste er even uit, met wel “84 doden te betreuren”.

Beste mensen, we worden ontzettend voor de gek gehouden met al die in scene gezette aanslagen waar zogenaamde “crisisacteurs” aan meewerken die via een speciaal bedrijf worden ingehuurd inclusief bijbehorende materialen. Dit alles in opdracht van de gezamenlijke regeringen.

Bewijs van opzettelijk bedrog
Wanneer je hier kijkt http://www.vrijewereld.org/2013/09/17/crisis-acteurs zie je drie keer dezelfde dame in drie verschillende situaties waar ze getuigen is van een extreme gebeurtenis: de bom in Boston, een schietpartij op de Sandy Hook school in Newtown en een andere Watertown, schietpartij  voorstad van Boston.
Het lijkt behoorlijk ongeloofwaardig dat ze  bij drie aanslagen betrokken zou zijn geweest. Het kan alleen als ze een actrice is, en dat is ze ook.

Dit is een kopie ID dader Nicevan de ID van de dader die de vrachtwagen zou hebben bestuurd. Ene Mohammed Salmene. Wie heeft er nou zijn ID bij zich als je een aanslag gaat plegen?

 

 

 

Vreemde beelden
Dan is er op CNN een gefilmde samenvatting te zien die je hier kunt bekijken.https://www.youtube.com/watch?v=WXc48yJN4h8
Ik heb er twee stilgezette beelden uitgehaald omdat deze er dan net iets anders uitzien.

Nicefake01

Nicefakeo2

Vind je dat het eruit ziet als een echt lichaam? Ik vind van niet, zeker als je kijkt naar de onnatuurlijke stand van de benen. De kleur van het bloed is kersenrood en waar komt het eigenlijk vandaan? Waarom zijn die half naakte gewonden (poppen) niet aangekleed?)

Waarom heeft die met die blauwe broek van die rare stijve benen? Het lijkt meer op een etalagepop. Ja en als ze er dan later doeken of zoiets overheen leggen, dan kan je ook niet meer zien wat er eigenlijk onder ligt.

 

En dit noem ik een suggestieve foto:
Pak het in en leg er een pop naast en de suggestie is gewekt dat hier een kind dood is gereden. Niemand die durft te kijken wat of wie eronder ligt. Waarom staan de ouders er niet bij te huilen? Zijn die soms ook dood gereden?

nice suggestie

Een bijschrift invoeren

Wie heeft deze overzichtsfoto gemaakt?

straatoverzicht

Wie heeft deze overzichtsfoto kunnen maken? Die is wel vanaf een hoogte gemaakt.,Wie denkt daar nou aan tijdens een ramp?  Tenzij diegene  wist wat er ging gebeuren en alvast omhoog gelopen was om de mogelijkheid niet te missen deze foto te kunnen maken.

De foto is gemaakt door persbureus Reuters. Kijk maar eens op de website  http://www.reuters.com/ waar nog meer nieuwsfoto’s te zien zijn die ze hebben gemaakt Wanneer je klikt op het tabblad World dan zie je dat ze overal bij waren. Wisten ze dat er daar iets ging gebeuren?

Vrachtwagen die over mensen heen rijdt?

tricktruck as in nice

Er zijn mensen die hebben gezien dat de vrachtwagen echt over  mensen heen reed.
https://youtu.be/LIOy48KlgQ8

Bekijk hier maar eens hoe dat eruit ziet, zonder bloed, en hoe dat mogelijk is: En voor de rest zijn alle mensen in navolging van de acteurs die gillend voorop liepen allemaal weggerend. Later lagen er ineens verpakte lichamen. Hoe weet de familie dan waar hun vermiste familielid ligt? Er zit ook niemand bij. Er waren ook heel weinig ambulances gekomen voor zoveel gewonden. Ach, ze gingen toch bijna allemaal dood.Dat was van tevoren bepaald.
Maar dan net alsof.

Al iemand overtuigd dat niet alles is wat het lijkt?

Wie gelooft er nu nog dat er in Nice echt een aanslag is gepleegd waarbij zoveel doden zijn gevallen?

Je kan je afvragen waarom er zoveel moeite wordt gedaan om mensen met meerdere
nep-aanslagen de stuipen op het lijf te jagen.

Dat is een heeeeeel lang en uitgebreid verhaal waar ik zeker nog op terug kom.

Kijk ook maar eens goed wat er allemaal staat op de website en Facebook van Rene’s Wereld.  Lees alles wat je zou kunnen boeien, kies het eruit. Echt, er gaat een wereld voor je open!

5 Comments »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: