Spring naar inhoud

12 plaatsen in de wereld waar je NIET mag komen

 Denk je dat je overal op de wereld kunt komen ?  Nou er zijn toch echt een aantal plaatsen op de wereld waar je als gewoon burger echt niet mag komen.   Van geheime basissen tot ondergrondse treinnetwerken.  Hieronder volgen 12 van deze plaatsen

1

Dit vreemd uitziende complex van gebouwen en koepelvormige structuren zijn gebouwd ten behoeve van communicatie en spionage van zowel Engeland en Amerika.  De basis is zo groot , dat het wordt gezegt dat dit het grootste elektronische monitor station ter wereld is. Naar verluidt, bevat elke satelliet (die grote ronde witte dingen) eigenlijk een deel van het Echelon-systeem – een top secret netwerk dat wordt gebruikt om particuliere en economische communicatie te onderscheppen.

11. BOHEMIAN GROEVE

2

Het lijkt wel iets uit een cult thriller film, Bohemian Groeve is een 2700 hectare grote landelijke locatie ergens in Monto Rio, Californië. Elke zomer komen hier alle wereldleiders bij elkaar om hier 2 weken te verblijven. Tijdens deze twee weken worden onder andere vreemde rituelen uitgevoerd. De pers of een ieder ander is hier absoluut niet welkom.   Er wordt gezegd dat hier bepaald wordt wie de macht mag hebben in de wereld.

10. VATICAAN geheime archief

3

Dit is niet maar zo een oude bibliotheek, het is de bibliotheek van het Vaticaan. Er zijn maar een paar ingewijde mensen die toegang hebben tot de kluizen van deze bibliotheek.  Van een aantal boeken kun je echter wel een manuscript per mail ontvangen.  Hoe handig ! Maar de meeste boeken zijn geheim en mogen niet openbaar gemaakt worden

9. LASCAUX  Grotten Frankrijk

4

Gevonden in het zuid westen van Frankrijk, Lascaux is een complex van grotten die wereld bereomd zijn geworden door hun prehistorische muurschilderingen,deze schilderingen wordengeschat ca 17500 jaar oud te zijn. Al hoewel deze grotten vroeger gewoon voor publiek geopend waren, zijn ze tegenwoordig voor publiek gesloten. Dit om deze oude kunstwerken te behouden voor de toekomst.

8. Dennenkloof – Australie

5

Bekend as het Area 51 van Australië. gelokaliseerd in centraal Australië. Eigendom van de regering en van de Amerikaanse CIA. Het is de enige plek “down under” dat is aangewezen als No Fly Zone en wordt gebruikt als monitor station. Wat er gemonitord wordt is niet echt bekend. Maar volgens een aantal bronnen wordt de dennenkloof  gebruikt om een aantal drone aanval programma’s.

7. MOSKOU metro-2

6

Metro-2 is een geheim ondergronds buizenstelsel dat parallel loopt met het publieke metrostelsel.  Het stelsel werd gebouwd tijdens de regeerperiode van Stalin en heeft een code naam D6 bij de Russische geheime dienst de KGB. Bij navraag bij de Russische geheime dienst wordt het bestaan van dit tunnelsysteem nog toegegeven nog ontkend. De geruchten gaan dat het het systeem maar liefst 4 lijnen meer heeft dan het publieke systeem en dat het op een diepte van 50 tot 200 meter diep loopt. Het verbindt het Kremlin direct met het FSB hoofdkantoor , het parlement en het regeringsvliegveld en de ondergrondse stad Ramenki.

6. Kamer 39 Noord Korea

7

Op een basis in Noord-Korea, bevindt zich Room 39, ook wel bekend als Bureau 39 een geheimzinnige organisatie die volgens zeggen het doel heeft om buitenlandse valuta te verkrijgen voor Kim Jong-un in het buitenland. Opgericht in 1970, wordt de organisatie omschreven als de spil van Noord-Korea’s zogenaamde ‘hof economie’. Hoewel er zeer weinig over Room 39 is verschenen, wordt er van uit gegaan dat de organisatie heeft meer dan 20 bankrekeningen in Zwitserland en China beheerd en deze worden uitsluitend gebruikt voor het witwassen van geld en andere illegale transacties. Ook wordt gemeld dat de organisatie betrokken is bij drugssmokkel en illegale wapenleveringen. Wat wel officieel bekend is, is dat de geheimzinnige groep meer dan 130 handelsondernemingen heeft onder haar jurisdictie die gecontroleerd worden door Kim Jong-un. Als je ooit eens een keer een bezoekje wilt brengen aan het hoofdkantoor van deze organisatie, moet je vragen naar het Arbeiderspartij gebouw in Pyongyang.

5. MEZGHORYE, Rusland

8

Op deze plek is volgens zeggen de geheime Russische nucleaire raketlanceringsbasis gevestigd  Hier zijn 2 bataljons permanent gevestigd  om ongewenste bezoekers buiten de deur te houden. Op de basis zijn automatische ballistische raketten gestationeerd die op afstand bediend kunnen worden in het geval van een atoom aanval die gedetecteerd wordt door trilling, licht en druk sensoren.

4. DISNEY CLUB 33 De exclusieve club

9

Deze gewone voordeur is te vinden in Disneyland, Florida, maar is in wereklijkheid de toegansdeur tot een van de meest exclusieve club’s ter wereld. Hoe je binnenkomt?  Lastig !  Want er zijn maar een beperkt aantal mensen die toegang verkrijgen tot deze vreemde club. Mensen die toegang hebben zijn onder andere de Presidenten van Amerika , Zakelijke top figuren en beroemde acteurs, die wel hun vrienden mogen uitnodigen . Dus misschien moet je met een van deze figuren bevriend worden

2. AREA 51

10

Waarschijnlijk de meest slechts bewaarde geheime plek ter wereld, Area 51. Het is gelokaliseerd in het Nevada. Het is een militaire basis die ongeveer 120 kilometer van Las Vegas af ligt. Midden in de basis ligt een groot militair vliegveld.  Volgens insiders worden hier in het geheim militaire vliegtuigen ontwikkeld en getest. Het meest vreemde is eigenlijk dat de Amerikaanse regering het bestaan van deze basis in alle toonaarden ontkent. Hierdoor wordt er alleen maar meer over gespeculeerd.

2. GOOGLE Data centrum

11

Hier woont  big brother. op dit zaar bewaakte terrein. Dat beter bewaakt wordt dan Area 51.  Hier bewaard Google alles over iedereen in dit onmetelijke digitale geheugen.

1. Kathedraal van onze heilige Maria van Zion

12

Kathedraal van onze heilige Maria van Zion ligt in Ethiopia, en toegang is niet toegestaan omdat volgens zeggen in deze kerk het meest belangrijke bijbelse object bevindt.  De Ark van verbond, die volgens de verhalen met Menelik hier kwam toen hij zijn vader, Koning Salomon bezocht.

Via pixte

Bron: Top 12 Places You’re NOT Allowed To Visit In The World AnonHQ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: