Spring naar inhoud

Binnenkort noodtoestand in heel Europa !!

Het wordt steeds duidelijker waar de elite mee bezig is. Het zaaien van angst en de daardoor te nemen, volgende stappen.    Europa moet onder controle komen van de elite door middel van het creëren van een politiestaat.   Alleen zijn daar wel aanleidingen voor nodig.

 

De ene aanslag volgt op de volgende de laatste zal nog lang niet komen.    Telkens als ik kritisch kijk wat er nu in de pers komt en wat we zien op TV dan moet ik echt elke keer concluderen dat de verhalen haperen. Dat er zaken niet kloppen, Dat er gebruik gemaakt wordt van acteurs, Dat er altijd op strategische punten iemand met een camera klaar staat en dat er meestal de dag van te voren een oefening is geweest met dezelfde strekking.

Het wordt allemaal wel erg doorzichtig en voordat de burgers het gaan inzien , moet er haast gemaakt worden lijkt het wel.  De ene aanslag is nog niet gebeurt of de volgende is al weer in de maak.

In het onderstaande artikel van Niburu worden de zaken noge eens goed bij de naam genoemd en is zeker de moeite waard om te lezen.  Kijk in het vervolg eens met een echt kritisch oog naar al deze aanslagen en laat het eens goed op je inwerken. Want ik zeg altijd maar je vindt de daders door te kijken wie er echt baad hebben bij deze aanslagen.  En dat zijn niet de moslims want die komen steeds meer onder druk te staan, maar het is de elite die ons op de achtergrond regeerd en een Nieuwe Wereld Orde willen vormen. Zij zijn het die baad hebben bij deze aanslagen

Het wordt namelijk steeds makkelijker om onze vrijheden in te perken onder het mom van de bestrijding van het terrorismeArtikel Niburu.com

Binnenkort Martial Law in heel Europa video Niburu

Systematisch, stap voor stap, worden Europese landen één voor één aangevallen door eigen overheden onder het mom van het fenomeen “eenzame wolf”.

Frankrijk verkeert al in een soort permanente Martial Law situatie (noodtoestand), nu deze met maar liefst zes maanden is verlengd en nu is Duitsland aan de beurt.

Afgelopen week waren de volgende berichten te lezen:

Duitsland moet zich voorbereiden op meer aanvallen van islamitische “lone wolves”. Dat zei Thomas de Maiziere, de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, op woensdag tegen de internationale pers. Zijn uitspraak volgt op de aanval van een 17-jarige asielzoeker die op maandagavond een aantal treinpassagiers met een mens en een bijl verwondde.


En het lijkt alsof de man helderziend is, want nauwelijks enkele dagen later, gebeurt er weer iets dergelijks.

Gisteravond rond een uur of zes, grote paniek in een Duits winkelcentrum in München toen mannen daar in het wilde weg op het publiek begonnen te schieten.

De hele avond tot diep in de nacht, werd door politie en getuigen gesproken over tenminste drie schutters.

Zoals hier bij een update van Pow News rond acht uur gisteravond:

Update 20.07: De politie meldt dat ooggetuigen drie schutters hebben gezien.

Vanmorgen vroeg was dat plotsklaps veranderd naar één schutter, zoals gebruikelijk bij dit soort operaties.

Het bloedbad in München is aangericht door een achttienjarige Iraans-Duitse man uit München. Zijn motief en achtergrond zijn nog niet bekend. Dat liet de politie van de Beierse hoofdstad in de nacht van vrijdag op zaterdag weten.

De man handelde alleen. Eerder was sprake van drie mogelijke schutters.

Dit zou dan de man moeten zijn:

En, zoals inmiddels ook gebruikelijk bij dit soort operaties omdat het, overleeft de schutter het niet, zodat het verhaal lekker beheersbaar blijft en er geen vreemde dingen kunnen worden gezegd.

Wanneer je het patroon ziet van “getuigen melden meerdere daders en dat wordt later teruggedraaid tot het eenzame wolf verhaal”, dan weet je zo goed als zeker dat je met een False Flag operatie te maken hebt.

Eerder op de avond vertelde de politie dat getuigen drie schutters hadden gezien met lange geweren.

Precies hetzelfde scenario bij de gay nachtclub in Orlando en de aanslag met de vrachtwagen in Nice, waar getuigen spreken over meerdere daders.

Inclusief de zelfmoord van de schutter, zouden er in totaal gisteravond tien doden zijn gevallen.

Waar het op begint te lijken, is dat nu Duitsland wordt klaargestoomd voor zogenaamde Martial Law of in het Nederlands: noodtoestand/staat van beleg.

Zoals wij gisteren schreven, is Europa onderweg naar een burgeroorlog en hebben overheden dringend een situatie nodig, waarbij ze kunnen handelen zonder lastige burgerrechten en instituten zoals rechters.

De Martial Law is voor een overheid ideaal, want ze kunnen in feite doen wat ze willen. Van het zonder rechtbankbevel bij mensen binnenvallen, hen arresteren en opsluiten tot het muilkorven van de pers en het instellen van een avondklok. Vooral dat laatste is heel handig wanneer grote delen van de bevolking in protest de straat op dreigen te gaan.

Daarnaast kunnen we wanneer de “noodtoestand” dit rechtvaardigt grote groepen mensen afvoeren naar concentratiekampen ook wel FEMA kampen genoemd, naar voorbeeld van de Amerikaanse concentratiekampen die al jarenlang op hun eerste bewoners zitten te wachten.

Er is niet zoveel meer nodig om die noodtoestand in Duitsland te rechtvaardigen. Nog een fikse eenzame wolf aanval ergens in de komende weken en er is voldoende grond.

Dat is ook één van de redenen dat er wordt gekozen voor het eenzame wolf verhaal, omdat het een ongrijpbaar iets is, dit de bevolking volkomen in de greep van angst houdt en de bevolking uiteindelijk allang blij is dat de overheid de ernst van de situatie inziet en gelukkig de noodtoestand uit roept.

Na Duitsland, of tegelijkertijd, zullen er vergelijkbare dingen gebeuren in andere landen, dus ook hier. En voordat je het weet, heerst er een soort permanente noodtoestand door heel Europa.

Het gebeurt voor onze ogen, de False Flag operaties worden steeds doorzichtiger en slordiger uitgevoerd, want men begint nu haast te krijgen.

Welkom in de wereld van list en bedrog, waarbij de titel van de volgende video heel goed gekozen is: The McHoax

Hier volgt de video waar de man het over heeft, waarbij de Mossad journalist Richard Gutjahr wordt ontmaskerd:

Vanwege het enorme belang, ook voor ons land, van het ontmaskeren van Mossad journalisten die net toevallig iedere keer op de plek des onheils aanwezig zijn, een deel uit een eerder artikel, dat in het licht van het bovenstaande van grote importantie is voor de nabestaanden van de slachtoffers van MH17:

Niemand in mainstream land lijkt het vreemd te vinden dat persbureau Reuters een foto heeft genomen net voor vertrek van de later neergehaalde Malaysia Airlines vlucht MH17 op Schiphol.

Die foto vormt het begin van een spoor dat steeds duidelijker richting Israël lijkt te gaan.

Iedere willekeurige dag vertrekken er honderden vliegtuigen vanaf Schiphol. Deze worden uiteraard veelvuldig gefotografeerd door de passagiers die er in vliegen, vliegtuigspotters langs de baan en door professionele fotografen wanneer daar een reden voor is.

Dus, wat zijn de kansen dat een professionele fotograaf een foto neemt van vlucht M17, net voor vertrek? Heel klein want op dat moment heeft MH17 geen enkele nieuwswaarde en is het niet meer dan één van die honderden vertrekkende vliegtuigen.

Toch heeft persbureau Reuters de volgende dag een dergelijke foto in bezit.

g3

Zoals je ziet op de foto is deze genomen bij Gate 3. Op de volgende kaart zie je de positie ervan.

Het is een gebied waar je alleen kunt komen als je bent ingecheckt op een vlucht en in het bezit bent van een boarding pass. Want om daar te komen moet je via de douane in vertrekhal 3 (midden op het plaatje). De fotograaf van Reuters was dus  ingecheckt of had een andere manier om voorbij de douane te komen.

g2

In een eerder artikel schreven we over deze foto het volgende:

“De foto is namelijk aan Reuters geleverd door de Israëlier Yaron Mofaz die zegt deze foto die middag te hebben genomen op Schiphol. Yaron Mofaz heeft dezelfde achternaam als Shaul Mofaz, de huidige oppositieleider en vroegere Minister van Defensie in Israël. Er doen berichten de ronde dat Yaron zijn zoon is, maar wij hebben daar (nog) geen bevestiging van kunnen vinden.”

Iemand die verder onderzoek gedaan heeft naar deze Yaron Mofaz is Christopher Bollyn, dezelfde man die het bedrijf G.A. Telesis heeft betrapt op fraude met persberichten.

G.A. Telesis is een bedrijf uit het Amerikaanse Florida en heeft in 2013 het identieke zustervliegtuig van de eerder dit jaar verdwenen Boeing 777 van Maylasia Airlines, vlucht MH370, gekocht. Na dit toestel een tijdlang in Frankrijk te hebben geparkeerd, werd het eind vorig jaar overgevlogen naar Israël en verdween in een hangar in Tel Aviv.

Er werd in die tijd geen enkele verklaring voor gegeven en nadat Bollyn dit had ontdekt heeft hij diverse keren contact opgenomen met G.A. Telesis om te vragen wat de reden was dat dit vliegtuig naar Tel Aviv was gegaan.

Later komt Bollyn erachter dat ze ergens dit jaar achteraf een persbericht hebben toe- en in de tijdslijn tussengevoegd op hun website, gedateerd op 4 oktober 2013. Met daarin dat het toestel was verkocht aan een Israëlisch bedrijf om gesloopt te worden. Dit verhaal staat, met bewijs, in het eerder door ons geschreven artikel.

Kortom, G.A. Telesis heeft gefraudeerd met persberichten om zo met een aannemelijke verklaring te kunnen komen waarom dit toestel naar Tel Aviv was verhuisd. Het verklaart dus niets want het betreft hier een aantoonbare leugen.

Christopher Bollyn vond het verhaal van de Reuters foto ook vreemd klinken en besloot te proberen uit zoeken wie Yoran Mofaz nu eigenlijk is.

Bollyn begon met bellen naar Reuters in Amsterdam en Londen. Via Peter Biggs in het Londense kantoor kreeg hij te horen dat Yoran Mofaz die bewuste foto inderdaad had genomen en dat dit ook zijn werkelijke naam was.

Ondanks dat er mensen waren die later bevestigden dat Yaron Mofaz de zoon was van de vroegere Minister van Defensie Shaul Mofaz, blijkt dit niet het geval te zijn. Wel is hij volgens Bollyn waarschijnlijk familie van de man, misschien een neef of iets dergelijks. Deze Mofaz familie heeft echter wel een bijzondere staat van dienst.

Een deel van de Mofaz familie runt namelijk een zeer succesvol bedrijf in New York, Pentagon 2000 genaamd. Het is een software bedrijf, gespecialiseerd in programma’s voor de luchtvaart en defensie.

“Pentagon 2000 Software provides industry specific solutions catering to the Aerospace, Defense, Electronics, Power Systems, Metals — Raw Materials Trading, Automotive and Heavy Duty Parts.”

Grote klanten van Pentagon 2000 zijn onder andere Boeing en de Amerikaanse luchtmacht.

Op 23 juli 2014, precies een week na het neerhalen van vlucht MH17, wordt er in Ierland een dochteronderneming opgezet van Pentagon 2000 onder de naam Pentagon 2000 Software Erp Limited.

De directie van deze onderneming wordt gevormd door de leidinggevenden in New York, Gabriel Mofaz en niemand minder dan Yoran Mofaz. Volgens de gegevens van de kamer van koophandel in Ierland woont Yoran Mofaz in Ramat Hasharon in Israël, dezelfde woonplaats die staat vermeld op de Facebookpagina van Yoran Mofaz.  Als leeftijd wordt vermeldt: tussen de 35 en 40 zoals die ook past bij Yoran als je zo zijn Facebook bekijkt en zijn vrienden.

Vervolgens probeert Bollyn in contact te komen met de directie in New York en uiteindelijk lukt het hem om Yossi Mofaz aan de lijn te krijgen. Volgens Bollyn wordt Yossi aardig nerveus als hij directe vragen stelt zoals of hij familie is van Shaul Mofaz en of hun Yoran Mofaz dezelfde is als degene die voor Reuters die foto heeft genomen in Amsterdam.

Hij ontkent beide, maar vraagt verschillende keren hoe Bollyn aan al die informatie komt. Het is in ieder geval een gesprek waarin Yossi niet erg op zijn gemak schijnt te zijn.

Wanneer Bollyn verder vraagt naar de activiteiten van hun onderneming en met welke bedrijven ze samenwerken, komt daar iets heel verrassends uit tevoorschijn. Yossi bevestigt dat Pentagon 2000 samenwerkt met G.A. Telesis.

We hebben een onlogische foto genomen op Schiphol door Yoran Mofaz, van ongeveer dezelfde leeftijd en woonachtig in dezelfde plaats in Israël. Hij wordt precies een week later directeur van een softwarebedrijf dat werkt voor de luchtvaart en de Amerikaanse Defensie, die ook nog zaken doen met G.A. Telesis die op hun beurt een identiek zustervliegtuig van de verdwenen vlucht MH370 leveren aan een bedrijf uit Tel Aviv en hierover bovendien liegen.

Via Israël komen we dan weer terecht bij de Zionisten en de op één na rijkste man in Oekraïne, Igor Kolomoisky. De man die er een compleet privéleger op na houdt in Oekraïne, die toevallig ook een aantal luchtvaartondernemingen bezit en die toevallig ook nog gouverneur is van de regio Dnepropetrovsk.

En wat wil het toeval?

“MH17 was in the air traffic control region of Dnepropetrovsk when it was shot down.”

Zoals we onlangs schreven in een artikel: Toeval bestaat niet? In Israël wel.

n nu is Duitsland aan de beurt.

Bron: Binnenkort Martial Law in heel Europa (video) | Niburu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: