Spring naar inhoud

Farmaceutische industrie verantwoordelijk voor hoog sterftecijfer

De farmaceutische industrie is een industrie die ontzettend winstgevend is, maar daarnaast een rol heeft in het verbeteren van de gezondheid van mensen.  Als er echter een ding uit de geschiedenis wel duidelijk is geworden dan is het wel dat zaken die superwinstgevend zijn nooit in het belang staan van de mensen.  Het is voor een kleine club goed en dat zijn de mensen die de industrie besturen.

 

 

 

Alleen al in Nederland komen er door (verkeerd) medicijngebruik tussen de 17.000 en 25.000 mensen per jaar om het leven en in Amerika staat dat getal om en nabij de 250.000 mensen.   Het is dus dodelijker dan welke andere oorzaak dan ook.  Maar je hoort er nooit wat over.

In de onderstaande video komt Selma Eikelenboom aan het woord en verteld in RTL late night precies waar het opstaat.  Iets wat je eigenlijk nooit ziet in de media en daarom zo bijzonder.

Het is eigenlijk gewoon te schandalig voor woorden dat dit niet aangepakt wordt, maar zoals het in veel gevallen gaat is de politiek compleet op handen van de kleine eliteclub die onze wereld regeert en dus ook de medische industrie.  Want dat is het ook een industrie, waar je als mens eigenlijk helemaal niet belangrijk bent.  Want genezen is namelijk helemaal niet de bedoeling, dat levert namelijk geen geld op !!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: