Spring naar inhoud

Ankie Schrijvers stelt zich voor

Mijn naam is Ankie Schrijvers. Ik mag hier berichten posten van René, waarvoor dank. Ik wil schrijven over de gebeurtenissen die mij opvallen om verschillende redenen. Soms vraag ik om reacties omdat ik vast niet de enige ben die vraagtekens heeft bij bepaalde gebeurtenissen.
De afgelopen tijd komen er gebeurtenissen in het nieuws waarvan ik in eerste instantie schrik, maar daar ben ik mee gestopt. Niet alles wat je ziet of hoort is helemaal waar tot zelfs in scene gezet. Probeer daar maar eens onderscheid in te maken. Dus laat ik het eerst maar op me inwerken en vergelijk ik de volgende dag de diverse berichtgevingen.
Op die manier wil ik oudere  en  meer recente berichten nog eens goed bekijken en hier mijn visie op geven. Reacties hierop zijn welkom.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: