Spring naar inhoud

Liegt de NASA echt over alles?

Een van de zaken die direct gelinkt zijn aan de theorie over de vlakke aarde is dat ruimtevaart zoals we die nu kennen niet mogelijk is.  De Aarde is hierin namelijk het centrum van ons bestaan en bevindt zich onder een koepel “The Dome”  Mensen kunnen hierdoor niet buiten deze “Dome” treden .    Uiteraard  zou dit betekenen dat hierdoor alles wat de ruimtevaart organisaties zoals NASA uitvoeren gebaseerd is op een leugen.  Ik heb al vaker wat zaken de revue laten passeren, maar een van de meest intrigerende zaken is toch wel de ramp met de Challenger spaceshuttle in 1986.    Lees het onderstaande artikel van de site “Bovendien”maar eens en kijk vooral de bijbehorende video.  Het heeft mij ten zeerste verbaast hoe makkelijk wij dus gewoon voor de gek gehouden worden en dat vooral de NASA niet eens zoveel moeite doet om het te verbergen.  Want als bijna de gehele bemanning van de Challenger, die verongelukt zou zijn, nog bewijsbaar in leven is, wat moeten we dan nog wel geloven van de NASA ?

En vooral roept zich dan de vraag op waarom?  Waarom deze leugens en verdraaierij ?  Nou een antwoord hierop zou kunnen zijn dat ruimtevaart dus echt niet mogelijk is en dat dit voor de burgers niet bekend mag worden.

 

Artikel Bovendien.com:

Bovendien.com

Het komt niet vaak voor dat wij van Bovendien ons nog ergens over verbazen. Toch is dat de programmamakers van KlagemauerTV heel goed gelukt. In een indringende en bewijsvolle documentaire bespreken verschillende verslaggevers de ramp met het ruimtevaartuig Challenger in 1986 waarbij de voltallige bemanning het leven liet.

Wij schrijven wel vaker dat niets is wat het lijkt maar moeten wij nu ook deze ramp met andere ogen bekijken? Met een behoorlijke dosis scepsis begonnen wij met het belijken van de documentaire. Al na enkele minuten blijken de beelden zo duidelijk en de antwoorden van de aangesproken figuren zo onduidelijk en waanzinnig dat er nog maar weinig twijfel over blijft.

chalengercrew

De bemanningsleden van de Challenger blijken op één na allemaal gewoon nog te leven! De meesten gebruiken zelfs hun eigen naam nog. Als de onderzoekers van deze documentaire navraag doen krijgen ze van twee mensen te horen dat het om tweelingbroers en zussen gaat. Het onderzoeksteam van KlagemauerTV echter is niet helemaal gek en laat wetenschappers een kansberekening maken om te achterhalen hoe groot de kans is dat 6 van de 7 bemanningsleden toevallig een tweelingbroer of zus hebben of een andere dubbelganger met exact dezelfde fysieke kenmerken, dezelfde naam en precies de juiste leeftijd. De uitkomst van die kansberekening. De kans dat je 7 keer in je leven door een meteoriet geraakt wordt is groter dan de kans dat 6 mensen in eenzelfde tijdsbestek een tweelingbroer of zus of een dubbelganger hebben met precies dezelfde kenmerken en dezelfde leeftijd.

Denk je zo’n beetje alles meegemaakt te hebben……

Frappant detail in deze kwestie is dat de naam Clinton ook weer voorbij komt. De wereld die wij kennen bestaat uit list en bedrog, de grote vraag alleen is, waarom?

Ook de andere astronauten worden aan de tand gevoeld en worden aangesproken door een persoon die ze enkel vraagt met de hand op de bijbel te zweren dat ze op de maan geweest zijn. Geen enkele astronaut wil dit doen, ze worden bijna allemaal agressief en beginnen te slaan. Is dat het gedrag wat je van astronauten verwacht?

De documentaire is in de Duitse taal maar goed te volgen. De beelden op zich spreken al boekdelen. Ga er eens rustig voor zitten, bekijk het en laat ons weten wat jullie hiervan denken.

 

http://klagemauer.tv/index.php?a=showembed&vidid=8628

Bron: Liegt NASA over alles?

9 Comments »

    • Geert, jij geloofd wel dat de financiële wereld oprecht is? Volgens mij ben je daar toch wel achter gekomen dat dit niet waar is en ben je samen met onze koning bezig dit aan te pakken toch? Wat maakt in jouw ogen dan dat de NASA wel een echt betrouwbare organisatie is? Ze krijgen miljarden belastinggeld en het enige bewijs voor wat ze daarmee doen zijn de videobeelden die ze zelf leveren. En als blijkt dat al deze beelden onmogelijkheden bevatten en of bewerkt zijn met de computer mag je je toch wel vragen gaan stellen, net zoals jij dat op een gegeven moment bij de bankenwereld hebt gedaan

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: