Spring naar inhoud

Hebben dinosauriërs nooit bestaan?

Dino’s zijn de laatste jaren immens populair, maar waarom is er in de verhalen van oude bevolkingen niets over te vinden ?   Daarnaast blijkt dat er in geen enkel museum over de wereld een compleet skelet te  vinden is.  Het zijn allemaal samengestelde botten die naar eigen inzicht van de onderzoekers worden samengesteld.   De onderstaande video geeft je nog veel meer informatie die je wel even achter je oren doen krabben.

2 Comments »

    • Ja dat denk ik dus wel. Zij verschillen niet zo heel veel van onze huidige olifanten, met uitzondering dat zij wat groter waren. Daarnaast zijn er in het verleden wel complete dieren gevonden die nog vrij goed de tand des tijds hebben overleeft. En de skeletten die je in verschillende musea kunt vinden lijken allemaal op elkaar.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: