Spring naar inhoud

Bubbels in de NASA video's bewijzen de fraude !

Zo als velen van jullie weten, ga ik er vanuit dat de aarde een vlakke plaat is die door een koepel is afgedekt. Dit impliceert echter dat hierdoor ruimtevaart niet mogelijk is.   Er is namelijk geen mogelijkheid om door de koepel constructie te komen. In de bijbel wordt dit het Firmament genoemd.

Als het gevolg hiervan is dat ruimtevraat dan niet mogelijk is dan zouden we toch bewijzen hiervan moeten vinden in het video materiaal dat door verschillende ruimtevaart organisaties wordt aangeleverd.  Op zich is het al heel vreemd dat alles wat deze organisaties filmen en uitbrengen dit altijd onder eigen beheer doen en dat wij als publiek op geen enkele wijze kunnen controleren of er mee is gesjoemeld.

Maar in beelden van de ruimte uitstappen van de astronauten zien we regelmatig vreemde bubbels voorbij komen. Volgens de NASA is er in de ruimte een vacuum en is er dus geen materie aanwezig. Het ontstaan van bubbels is dan technisch gezien ook niet mogelijk.

Hoe kan het dan toch zijn dat we dit zien op verschillende beelden van verschillende organisaties.  Kijk eerst de onderstaande video waar je een aantal van dit soort situaties kunt zien.

Wat ook duidelijk wordt uit de bovenstaande video is het feit dat het tegenwoordig technisch geen enkel probleem is om gewichtloosheid te simuleren door middel computer animaties. Je weet dus niet wat waar is en kunt dit ook niet controleren.

Ook kun je vaststellen dat in deze beelden nooit een shot te zien is dat 360 graden rondom draait zodat je de gehele omgeving kunt waarnemen.  De beelden worden allemaal in een richting genomen met meestal een gedeelte van de aarde op de achtergrond.

Maar het belangrijkste zijn de bubbels die kunnen alleen maar ontstaan in water. En dit is nu precies wat je ziet.  Dit soort ruimte uitstapjes worden allemaal gefilmd in een zwembad waar later de achtergrond door middel van computer animatie er in gemonteerd wordt.

In deze video is te zien hoe het in zijn werk gaat. Je kunt ook zien hoe realistisch het al lijkt zonder dat deze beelden zijn gemanipuleerd.   Als ruimtevaart gewoon mogelijk is en we echt in de ruimte zijn geweest, waarom dat beelden manipuleren en gebeurtenissen in scene zetten?

Juist, dat doe je alleen maar als je de “echte beelden “niet kunt aanleveren omdat het gewoonweg niet kan.  De luchtbubbels zijn slechts een van de weinige aanwijzingen van de beeldmanipulatie maar geeft dit wel heel duidelijk weer.

Andere zaken zijn:

  • Aanwijsbaar gebruik van greenscreen projectie
  • inconsequente bewegingen in de beelden als gevolg van gewichtsloosheid
  • Raketten die altijd een paraboolvlucht vliegen
  • Deze vlucht altijd boven een oceaan eindigt waardoor controle door video niet mogelijk is
  • Er is nog nooit een lek ontstaan in het ruimtestation ISS
  • Enz enz enz

Voor degene die er nog niet genoeg van hebben hieronder nog een filmpje van 10 voorbeelden van bubbels in de ruimte

Het geeft je te denken, als we over dit soort zaken al voorgelogen worden wat klopt er dan nog meer niet!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: