Spring naar inhoud

Interview met de broer en zus van de "onthoofde" James Foley laat zien dat het in scene is gezet !

In augustus 2014 zagen we opeens in het nieuws dat Isis de Amerikaanse journalist James Foley op video had onthoofd.  Ik had direct al mijn twijfels over de echtheid van het videomateriaal omdat het allemaal wel erg professioneel gefilmd en gemonteerd was.  Maar wat eigenlijk nog meer twijfels opriep waren de interviews met de familie leden van James.  In de onderstaande video zie je de vermeende zuds en broer van James die geïnterviewd worden voor een Amerikaans TV programma.    Wat direct opvalt is dat de twee niet of nauwelijks enige emotie vertonen.  Het lijkt alsof ze zelfs het interview wel een leuk tijdverdrijf vinden.  Wat echter heel duidelijk wordt in deze video is dat het opgenomen is in een studio die voor de gelegenheid is aangekleed als zijnde hun woning.  Als dan tijdens het interview een slecht opgehangen fotolijstje van de muur valt reageren de twee bijna niet.  Zo moeten in hun rol blijven.   Als er bij je thuis een foto van de muur valt dan schrik je echt wel even en zult dan toch even automatisch omkijken wat er aan de hand is .  Maar kijk en oordeel zelf

Dan is er nog het vermoeden dat de broer en zus van Foley acteurs zijn.   Vooral de zus lijkt door de mand te vallen omdat zij al eerder in een vooropgezette actie heeft geacteerd .  Ze was namelijk een van de mensen die tijdens de hele Sandy Hook affaire een rol speelde en daar dus al een van de acteurs was.

In de onderstaande video kun je zien dat zij een en dezelfde persoon is.

Uit de twee bovenstaande video’s en uit onderzoek dat ik heb gedaan naar het hele Sandy Hook verhaal kan ik nu wel concluderen dat op zijn minst de zus van Foley hier een rol speelt en dus niet werkelijk een familielid is.   Hier van uitgaande kun je dus ook vragen stellen bij de hele onthoofdingsvideo.   In de video hieronder is te zien hoe makkelijk het is om een video als die van James Foley te faken.  Maar wat opvalt aan de echte video is dat het daadwerkelijke onthoofden dus niet te zien is.  Ook zie je niet zien dat het getoonde lichaam dat van James was.   Het lijkt zelfs wel een vrouwenlichaam te zijn.   Ook is te zien dat de ouders van James 2 uitvoeringen hebben.  Die wel op elkaar lijken maar echt niet een en dezelfde persoon zijn. Ook hier weer bewijs voor het gebruik van acteurs.

Maar de vraag komt dan op, waarom deze show ?  Waarom moet een onthoofding in scene gezet worden en moeten acteurs een gescript verhaal vertellen.   Dit heeft alles te maken met het grote plan van de elite om de Nieuwe Wereld Orde te vestigen.   Maar om dit te bereiken hebben ze de totale controle over de bevolking nodig. Een complete controle staat die door middel van controle en macht wordt gehandhaafd.   Burgers accepteren dit echter nooit klakkeloos maar als onder het mom van terroristische dreiging al onze vrijheden en verworvenheden worden afgenomen dan zullen we dat langzaam accepteren. Omdat het zogenaamd in ons voordeel is.

Dus geloof niet wat de media je laat zien en onderzoek zelf. En trek je eigen conclusies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: