Spring naar inhoud

Hillary nu definitief President door de Dallas schietpartij die toch maar weer precies op tijd kwam


Terwijl de hele wereld in rep en roer is, worden de voorbereidingen doorgevoerd om tegen wil en dank Hillary Clinton president te maken.  Het staat nu al vast dat zij het gaat worden, omdat dit allemaal al achter de schermen is besloten. Er moesten alleen nog een paar vuiltjes worden weggewerkt. In het onderstaande artikel van Niburu kun je lezen hoe ze dit weer eens zeer in het zicht en amateuristisch hebben aangepakt, maar ja… de hele wereld slikt het en gaat weer verder met de orde van de dag.

Artikel Niburu.com;

terwijl de wereld met de mond half open van verbijstering keek naar de capriolen die werden uitgehaald om Hillary Clinton niet te vervolgen, werd gelukkig net op tijd de aandacht afgeleid.

Al met al enkele theaterstukken die zo slecht werden uitgevoerd dat zelfs de CNN verslaggever spreekt van de bij de aanslag betrokken acteurs.
Alle gebeurtenissen in de wereld volgen elkaar in hoog tempo op.

De meeste schokkende gebeurtenissen van de afgelopen weken: Het feit dat Hillary Clinton niet wordt vervolgd, de uitslag van het Engelse Brexit referendum en dan plots is weer een grote schietpartij in Dallas.

De auteur John Rappoport maakt een goede analyse van de situatie, waarin hij stelt dat de Brexit uitslag toch een tegenvaller was voor de Globalisten, dat er voorheen twee presidentskandidaten waren en nu nog maar één en dat we dan ineens een schietpartij zien in Dallas wat uiteraard gaat over het conflict dat al tientallen jaren is voorbereid, gemaakt in Amerika, door de Globalisten met het bewuste doel: Verdeel en Heers.

Rappoport gaat verder:

Ik weet wel hoe volledig incompetent, dom, amateuristisch en slecht voorbereid overheidsmedewerkers kunnen zijn. Maar de vertoning rondom de Hillary Clinton show de afgelopen paar dagen is werkelijk verbijsterend.

De poging om Hillary schoon te poetsen is zo slecht gedaan dat de Amerikaanse bevolking er meer dan ooit van overtuigd is dat ze schuldig is als de pest. Hier volgen de top drie acties van de laatste paar dagen die hebben samengespannen om haar vrijuit te laten gaan, terwijl die acties juist hebben aangetoond hoe schuldig ze wel niet is voor eenieder met een paar nog werkende hersencellen.

Eén:

Geheel bij toeval loopt de Minister van Justitie, de hoogste ambtenaar op het gebied van Justitie, Loretta Lynch, Bill Clinton tegen het lijf op het vliegveld van Phoenix.

Ze houden een geheime bespreking, terwijl de FBI bezig is met het afronden van het onderzoek en de resultaten weldra bekend zal maken. De ontmoeting tussen die twee zorgt ervoor dat alles is geregeld: “Hillary is schuldig, maar wij zullen tot de conclusie komen dat ze onschuldig is”.

Twee:

In een nog nooit vertoonde actie houdt de directeur van de FBI, Comey, een persconferentie voor de gehele wereld. Hij somt een geweldig lange lijst van acties door Hillary op, waardoor er geen enkele twijfel bestaat dat zij schuldig is aan grove nalatigheid in de behandeling van geheim materiaal. Maar dan maakt Comey een onverwachte draai en adviseert om haar niet te vervolgen, omdat de FBI geen bewijs heeft kunnen ontdekken dat ze kwaad in de zin had.

Comey weet net zo goed als veel andere mensen dat dit er niets mee te maken heeft. De bedoeling doet in deze niet ter zake. Volgens de wet is grove nalatigheid voldoende voor een vervolging, veroordeling en een gevangenisstraf van maximaal tien jaar.

En trouwens, waarom maakt Comey dit alles bekend aan de hele wereld? Zijn taak is simpelweg om de resultaten van het onderzoek te overhandigen aan zijn baas, de Minister van Justitie, Lynch. Zij moet dan besluiten of ze op grond van het aangeleverde bewijs zal overgaan tot vervolging. Maar, vreemd genoeg heeft Lynch een dag eerder al gezegd dat ze de aanbevelingen van de FBI zou gaan opvolgen. Dit betekent dat ze haar taak overdraagt aan Comey die feitelijk daarmee eigenlijk op dat moment Minister van Justitie is.

Dit, uiteraard duidelijk zichtbaar voor de hele wereld.

Comey plaatst zichzelf ook maar meteen op de stoel van de rechter door het interpreteren van de wet, wat hij bovendien ook nog eens foutief doet.

Drie:

Comey verschijnt dan voor het Congres om te worden gegrild. Moeten wij geloven dat hij dit van te voren niet had verwacht? Natuurlijk niet. Hij wist dat hij spitsroeden moest gaan lopen en dat hij gedurende dat proces meer dan duidelijk zou maken dat Hillary vervolgd had moeten worden.

En dat is dan ook precies wat er gebeurde:

Er kwamen vier feiten uit de mond van Comey:

Toen Hillary zei dat ze haar privé-server niet had gebruikt om e-mails te versturen of te ontvangen die geclassificeerd waren als geheim, loog ze.

Toen Hillary zei dat ze geen geheim materiaal had verstuurd, loog ze.

Toen Hillary zei dat ze ooit maar één apparaat had gebruikt dat verbonden was met haar privé-server, loog ze

Toen Hillary zei dat ze alle aan werk gerelateerde e-mails vanuit haar persoonlijke opslag had teruggebracht naar het Ministerie van Buitenlandse Zaken, loog ze. Duizenden e-mails zijn door haar niet teruggebracht.

Comey geeft al deze dingen toe tijdens de ondervraging in het Congres. Hij geeft verder toe dat dit soort leugens normaal gesproken altijd leidt tot vervolging.

Niet alleen dat, maar deze leugens zouden worden gebruikt om een zaak te maken voor “moedwillige opzet”, hetzelfde feit waar zij volgens Comey onschuldig aan is.

Zouden Obama, Loretta Lynch and Comey een slechtere manier hebben kunnen bedenken om Hillary vrij te pleiten? Dat is nauwelijks voor te stellen.

Waar het op lijkt is dat Comey is aangewezen om op te treden als de Patsy van de club.

De mensen van de FBI hebben echt hun best gedaan om een waterdichte zaak tegen Hillary voor te bereiden en dat is ze ook gelukt. De vraag is nu hoe medewerkers van de FBI zullen reageren op deze onvoorstelbaar schaamteloze vertoning.

En dan opeens, terwijl iedereen nog druk bezig is om te verwerken wat hier eigenlijk allemaal is gebeurd, vindt er een (false flag) schietpartij plaats in Dallas, waarbij op professionele manier 12 politiemensen worden neergeschoten, waarvan er vijf overlijden.

Een schietpartij die zo allemachtig doorzichtig is, dat zelfs de nieuwslezer van CNN moeite heeft om zijn gedachten erbij te houden en spreekt over de bij de aanslag betrokken acteurs.

Maar, misschien is het laatste woord over de Hillary affaire toch nog niet gesproken, want onverwacht kwam toch nog het volgende bericht:

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken pikt het interne onderzoek naar de handelswijze van Hillary Clinton weer op. Nu duidelijk is dat justitie de Democratische presidentskandidaat niet vervolgt voor haar gebruik van een eigen e-mailserver in haar tijd als minister, gaat haar vroegere departement verder met een onderzoek dat eerder werd stilgelegd.

Het ministerie waar Clinton tussen 2009 en 2013 de scepter zwaaide, wil nu alsnog uitzoeken hoe zij en haar medewerkers zijn omgesprongen met geheime informatie in e-mails, zo verklaarde de woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken, John Kirby.

‘We gaan proberen zo snel mogelijk te zijn, maar we gaan het onderzoek geen kunstmatige deadline opleggen’, aldus Kirby.

Ook daar zullen binnenkort wel een paar nieuwe lijken te bewonderen zijn, want Hillary heeft het tapijt voor het Witte Huis al besteld.
xxx

Bron: Die Dallas schietpartij kwam toch maar weer precies op tijd (video) | Niburu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: