Spring naar inhoud

Tweede Engelse referendum op komst ?

De Europese regels zijn duidelijk: De bevolking heeft niets in te brengen en we laten ze net zo vaak stemmen totdat we het resultaat krijgen dat wij willen.

Het verrassende resultaat van het op 23 juni gehouden referendum was natuurlijk niet de goede uitslag, ondanks dat het als handig middel ingezet is om meer chaos te creëren, maar niet getreurd.
Het lijkt erop dat ons dooie mus artikel, de dag na de verrassende Brexit uitslag, een klassieker gaat worden.

De inleiding van dat artikel:

Of men nu wel of niet een gigantische misrekening heeft gemaakt en er vanuit ging dat de moord op Jo Cox voldoende was om Engeland binnenboord te houden, doet eigenlijk niet zoveel ter zake.

Wat van belang is, is dat de Europese Nazi Superstaat een te belangrijk bouwblok vormt om dit te laten verzieken door iets wat een bevolking wil.

Wat de bevolking wil, is het allerlaatste wat er bij de elite op de agenda staat. Het gaat erom wat zij willen en hoe de blauwdrukken voor de plannen richting New World Order eruit zien.

Er wordt nu een hoop komedie opgevoerd en de Bilderberg lakei Cameron ruimt het pad om ongetwijfeld opgevolgd te worden door een volgende Bilderberg lakei.

Dat Engeland nooit of te nimmer de Europese Unie zal verlaten, blijkt tevens uit de eerdere voorgeschiedenis over hoe men met dit soort zaken om gaat.

We zijn inmiddels enkele weken verder en de geluiden die we horen gaan steeds meer richting het uitstellen van de artikel 50 procedure, de daadwerkelijke aanvraag van de Brexit.

Er heeft een soort politieke moord plaatsgevonden waardoor de Brexit leider Boris Johnson ineens het toneel moest verlaten en de toespraak van Nigel Farage toen hij opstapte, was waarschijnlijk de kortste die hij ooit heeft gehouden. Vreemde is dat hij initieel juist zei dat hij tot het einde de Brexit procedure zou begeleiden als leider van UKIP. Wel blijft Farage, zo maakte hij gisteren bekend, zetel houden in het Europese Parlement terwijl hij daar juist zou opstappen. Alles is nu, in een kwestie van uren, omgekeerd.

Wij vragen ons af of Farage niet toch ook gewoon onderdeel is van de hele oplichtersbende ondanks de schijn dat hij tegen de EU is. Bovendien zijn onmiddellijke promotieverhalen aangaande monsterlijke handelsverdragen (vanaf min. 5) die hij gelijk uitte zodra de Brexit-uitslag er was.

xxx

En nu opeens verschijnt er een artikel bij RT News, waarin de voormalig procureur van Engeland, Dominic Grieve, zegt dat een tweede referendum voor een Brexit gerechtvaardigd is.

Hij zegt dat het eerste referendum met respect behandeld dient te worden, maar dat een tweede stemming democratisch verdedigbaar kan worden. De reden dat dit zo zou zijn, is omdat volgens hem de publieke opinie sinds het referendum danig is veranderd.

Tot 2014 was deze man de belangrijkste juridisch adviseur van de Britse overheid.

Wat hij zegt, is dat wanneer na verloop van tijd blijkt dat de publieke opinie is veranderd, het democratisch gezien zeer goed te verdedigen is dat er een tweede referendum komt.

Verder roept hij burgers van Groot Brittannië op om campagne tegen Brexit te blijven voeren.

Er zou een onderzoek zijn gehouden waaruit zou blijken dat 1,2 miljoen mensen die gestemd hebben voor een vertrek uit de EU daar inmiddels spijt van hebben.

Kortom, het ziet er naar uit dat het tweede referendum er gaat komen. En als die ook mislukt, komt er nóg één, net zo lang totdat de gewenste uitslag op het scorebord staat.

Burgers die beslissen over de toekomst van hun land? Het moet niet gekker worden!

Bron: Tweede Engelse referendum op komst (video) | Niburu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: