Spring naar inhoud

Is de Jetstream echt aan het veranderen ?

De laatste tijd is het weer nog al van slag en het wordt ons wijsgemaakt dat dit komt door de opwarming van de Aarde.   Nogal een vreemd argument vindt ik zelf want volgens mij maken we op het ogenblik een van de koudste zomers mee. Maar ja daar hoor je nu natuurlijk niks over.  Het hele CO2 en opwarmingsverhaal is alleen maar bedacht om ons burgers nog meer geld afhandig te maken.  Want zo kan de elite ons belasten voor iets waar we helemaal niets aan kunnen doen en bovendien is het ook nog eens complete onzin.   Want als je gewoon eens nadenkt, waar leven de planten en bomen van ?  Juist CO2 !  En zouden die niet veel beter functioneren als het CO2 gehalte toeneemt en de temperatuur ?   Ja… daarom bouwen we kassen, om ons groen beter te laten groeien en zo meer zuurstof te produceren.     Maar omdat nu juist de temperatuur afneemt gooien wetenschappers het op een ander boeg.  Nu is in een keer de jetstream de schuld van de weersveranderingen en dat is weer de schuld van de uitstoot van CO2.    In het onderstaande artikel kun je zien hoe dit nu doodleuk wordt geïntroduceerd.     Maar er is meer.  De aarde is geen bol maar een vlakke plaat . Dat is ook waarom in de bolprojectie de luchtstromen zo raar lopen.  Maar als je het bekijkt op een platte schijf kun je zien dat de jetstream het gevolg is van de zon die zich vlak boven de aarde beweegd en hier dus heel plaatselijk de lucht en aarde opwarmt.

Op de website : earth.nullschool.net kun je heel goed zien hoe de luchtstromen zich over de aarde bewegen in zowel een vlakke aarde als op een bol projectie.   Oordeel zelf wat jou logischer lijkt een platte aarde of een bol.

earth    a global map of wind  weather  and ocean conditions

Artikel van Niburu.com

 Er is nogal wat ophef ontstaan doordat een klimaatwetenschapper van de Universiteit van Toronto in Canada de alarmklok luidt.

 

Volgens hem kruist de Jet Stream voor het eerst de evenaar en is dit een reden voor alarm. Waarop de Washington Post er bovenop springt en hem met de grond gelijkmaakt.

Er is weer iets vreemds gaande betreffende weer en weersystemen.

Paul Beckwith, een klimaatwetenschapper verbonden aan de Universiteit van Ottowa, slaat alarm en dit heeft te maken met de Jet Stream.

In het Nederlands noemen ze dit straalstroom en dat houdt het volgende in:

Een straalstroom is een zeer sterke wind die in de regel op 9 à 10 kilometer hoogte waait. Weerkundigen spreken van een straalstroom als de wind op die hoogte een snelheid heeft van meer dan 100 kilometer per uur (windkracht 11 of meer). Regelmatig worden hogere windsnelheden bereikt van meer dan 350 kilometer per uur.

We noemen het hier even Jet Stream omdat alle internationale klimatologen ook deze uitdrukking gebruiken.

Beckwith zegt dat je twee van die Jet Streams hebt op aarde, de ene op het noordelijk halfrond en de andere op het zuidelijke. De stroom is van west naar oost.

Normaal gesproken worden deze twee Jet Streams gescheiden door een band van zeer warme lucht zoals die op de evenaar aanwezig is, waardoor de Jet Streams op hun eigen halfrond blijven.

Echter, nu schijnen die Jet Streams zich daar niet meer aan te houden, maar kruisen ze de evenaar op diverse punten.

Dit is wat Beckwith noemt “nog nooit eerder voorgekomen” en hij ziet dat als een teken om alarm te slaan omdat dit van grote invloed kan zijn op ons weer op aarde.

Het volgende is wat Beckwith zegt:

“Het gedrag van ons klimaatsysteem gaat verder met zich op een nieuwe en angstaanjagende manier te gedragen, iets dat we niet hebben zien aankomen of nooit eerder hebben gezien. Welkom bij de klimaatchaos. We moeten een wereldwijd klimaatalarm afgeven”.

Op de volgende afbeelding is duidelijk te zien hoe de Jet Stream nu vanaf het ene halfrond over de evenaar doorloopt naar het andere, waardoor de Jet Stream nu eigenlijk van pool tot pool loopt.
xxx

Beckwith en ook anderen die dit hebben ontdekt, schrijven dit toe aan de wereldwijde opwarming. Op zich natuurlijk niet zo vreemd, want dat is de enige geaccepteerde verklaring voor alle vreemde dingen zoals die nu op aarde plaatsvinden.

Uiteraard weten wij ook niet precies wat de oorzaak hiervan is, maar we beginnen een beetje wantrouwig te worden als de Washington Post met een heftig artikel komt waarin Paul Beckwith en ook anderen die dit nieuws brengen, met de grond gelijk worden gemaakt.

Het zijn kwakzalvers, ze weten niet waarover ze praten, het is heel normaal dat die Jet Stream de evenaar kruist, er is helemaal niets aan de hand en meer van dit soort hersenspoelteksten.

Waarom maakt de Washington Post zich zo druk?

Waarschijnlijk omdat er wel degelijk iets aan de hand is. Wat precies is op dit moment allemaal nog een beetje vaag, maar hopelijk komt daarover binnenkort wat meer duidelijkheid.

Hier volgt het verhaal zoals dat wordt verteld door Paul Beckwith.

Bron: Klimaatwetenschapper slaat alarm (video) | Niburu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: