Spring naar inhoud

Pas op voor het grote "Green Screen " bedrog !!

“De media is de meest krachtige macht in deze wereld. Ze hebben de macht om het onschuldige schuldig te maken en het schuldige onschuldig te maken. En dat is de ultieme macht omdat zij de hersenen van de massa controleren.” – Malcolm X

 

 

 

De media heeft zeer veel invloed op ons en ons hele bestaan. We laten ons in alles leiden door wat we via de TV en andere media tot ons krijgen. Het beeld wat wij hebben van de wereld is voor de meeste mensen dan ook geheel afhankelijk van wat zij via deze media elke dag voorgeschoteld krijgen.

Als echter alles waar en oprecht was wat de media ons brengt zou het allemaal prima zijn. Maar wat als wat je elke dag ziet op TV nu eens gemanipuleerd is en geen afspiegeling is van de werkelijkheid. Dan zou je toch heel anders aankijken tegen programma’s als het NOS journaal en andere actualiteiten programma’s

Nu in de onderstaande video kun je zien wat er mogelijk is met beeldmanipulatie door gebruik te maken van het “green screen”, een techniek die al heel lang gebruikt wordt om beelden samen te voegen en de indruk te wekken dat personen zich ergens anders bevinden dan in een studio.

Het grote gevaar zit er in dat deze techniek nu zo geperfectioneerd is dat je als kijker niet meer kunt zien of het echt is wat je waarneemt. Hierdoor kan de media je in principe alles voorschotelen wat ze willen en je daardoor een compleet scheef beeld van de werkelijkheid geven.

Dus wees op je hoede en wees waakzaam en neem dus nooit meer klakkeloos de informatie aan als waarheid als je wordt gepresenteerd.

 

 

 

Bron: Beware – The Green Screen Deception AnonHQ

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: