Spring naar inhoud

Voorspellingen van een tijdreiziger komen steeds meer uit !

Een aantal jaar geleden kwam ik een bericht tegen op internet over een blog dat zou bestaan van een tijdreiziger.  Het betrof een blog dat in 2005 was geschreven door een persoon die beweerde uit de toekomst te komen. Deze persoon die zichzelf Scott noemt en als gebuikersnaam Qronos1 hanteert.

In dit blog stonden een aantal zaken die hij over de toekomst voorspelde.  Op zich een raar iets natuurlijk want iedereen kan natuurlijk een blog beginnen en er wat kreten op zetten over de toekomst.

Maar gaande weg de tijd , blijken heel veel van zijn voorspellingen wel erg nauwkeurig te zijn geweest. Hoe kan iemand in 2005 een zo precieze voorspelling doen, en hoe weten we dat het allemaal wel klopt? Omdat ik het blog in 2008 al eens gezien heb weet ik zeker dat het niet daarna is geschreven en dat daarom ik er wel redelijk zeker van ben dat het echt in 2005 is geschreven en gepubliceerd.

Hier onder vindt je een aantal van zijn voorspellingen die Scott heeft gedaan en zijn uitgekomen

  • De eerste president die niet Amerikaans is  (Obama)
  • De olieramp in de Golf van Mexico.

Maar in een van zijn posts doet hij ook een uitspraak over de situatie na 2015,  een periode waar een invasie zal plaatsvinden volgens hem.  En wat we nu meemaken met de vluchtelingen stroom kun je haast wel zien als een invasie.  En na deze periode zou de derde wereld oorlog uitbreken.

En als je nu kritisch kijkt naar de situatie in de wereld,  problemen in Syrië en de daaruit volgende vluchtelingen problemen, de rol die Turkije daar in vervult met Erdogan in de hoofdrol.

De EU die op springen staat en Amerika en NAVO die op alle manieren Rusland steeds blijven provoceren.  Alle signalen wijzen op een hele onstabiel situatie die elk moment kan escaleren tot inderdaad een wereldoorlog.
Opmerkelijke zaken, die deze blog in een bijzonder licht zetten.  Natuurlijk weten we niet hoe deze blog is ontstaan en wie deze Scott nu eigenlijk is, maar hij heeft in 2005 wel iets op het internet gezet wat je tot denken zet.

Een laatste opmerkelijke voorspelling is een asteroïde die de de wereld zal raken in 2032 :

“Yes WW3 took allot from us and the asteroid that hit the earth in 2032 also did some bad things, but we have come out off all that ok”.

Iemand die in het jaar 2005 praat over een asteroïde die ons zal raken in het jaar 2032. Iets waar in dat jaar totaal geen sprake van was.

In 2013 verandert dat opeens.

In de wereldwijde media verschijnen het volgende soort koppen:

voorspelling asteroïde 2032

NASA is er even later als de kippen bij om te zeggen dat er maar een minieme kans is dat deze asteroïde de aarde zal raken, maar dat zouden ze ook zeggen als er een honderd procent zekerheid zou zijn dat deze wel de aarde zou raken.

Op zich geloof ik niet zozeer dat wij echt geraakt zullen worden door een asteroïde , omdat ik zelf denk dat de wereld plat is en afgedekt is door een koepel , maar dat de elite dit wel in scene zouden zetten om uiteindelijk hun ultieme doel te bereiken, het vestigen van de Nieuwe Wereld Orde.

Tot slot kan ik nog wel meegeven dat Scott zegt dat na 2032 de wereld zich langzaam zal herstellen naar een vredige en mooie wereld.  Er is dus hoop

 

 

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: