Spring naar inhoud

De Orlando schietpartij was een False Flag operatie !!

Nadat de bel voor het laatste rondje had geklonken rond 2 uur in de morgen van zondag 12 juni kwam een doorgeslagen moslim binnen en begon in het wilde weg mensen dood te schieten of te verwonden.

Echter, volgens een Amerikaanse rechter die de verslagen van de FBI heeft gelezen, stierven de eerste mensen pas na kwart over vijf ’s morgens, nadat de politie was binnengedrongen.
Hierbij het officiële verhaal:

De schietpartij in Orlando was een schietpartij in een homonachtclub in Orlando, Florida. Daar opende een gewapende man in de vroege ochtend van 12 juni 2016 het vuur op bezoekers van de nachtclub voor homo’s, lesbiennes, bi- en transseksuelen met de naam Pulse.[1] De politie spreekt van 50 doden onder wie de schutter en 53 gewonden. De Amerikaanse explosievenopruimingsdienst is ter plekke geweest aangezien er gegijzelden schijnen te zijn geweest met bomgordels die de dader als schild gebruikte. Het is de dodelijkste schietpartij ooit in de VS en de dodelijkste aanslag op Amerikaanse bodem in de periode na de aanslagen van 11 september 2001.

Op het moment dat de “dader” Omar Mateen binnen zou zijn gekomen, waren er 320 mensen binnen en had net de bel voor de laatste ronde geklonken. De tijd was toen ongeveer twee uur in de vroege morgen.

Direct na de aanslag werden de verslagen van alle oproepen naar het noodnummer 911 in Orlando die tussen middernacht en drie uur in de ochtend plaatsvonden in beslag genomen door de FBI. Niet alleen voor Orlando trouwens, maar voor geheel Florida.

Later werden door de FBI gedokterde versies van die verslagen vrijgegeven, maar iemand die klaarblijkelijk toegang had tot de originele verslagen, was de Amerikaanse rechter Napolitano, over wie wij eerder schreven.

In een nieuwsuitzending via Fox News op de Amerikaanse nationale televisie op 20 juni 2016 zegt Napolitano dat hij weet dat er pas doden vielen na kwart over vijf in de ochtend, nadat de SWAT teams de Pulse nachtclub waren binnengegaan.

Waarmee het verhaal van Omar Mateen, waarvan nu bekend is dat hij zelf homofiel/bisexueel was, die rond twee uur de club binnenloopt en tientallen mensen doodschiet direct een fabeltje is. We schreven al eerder dat dit een false flag is (een aanslag waarbij je iemand anders dan de werkelijke dader de schuld geeft) en deze informatie ondersteunt dat alleen maar nog meer.

Voor dit soort operaties wordt altijd gebruikgemaakt van acteurs en daarbij worden telkens weer hele domme fouten gemaakt.

Als je dan toch iets in scene probeert te zetten, doe het dan goed.

De volgende opnames zijn gemaakt na de schietpartij en laten zien hoe gewonden worden afgevoerd door vrijwilligers of omstanders.

Alleen, waar gesuggereerd wordt dat de mensen worden weggevoerd van de club naar een veiliger plek, blijkt later dat ze de omgekeerde weg afleggen. Van een veilige plek worden de gewonden in de richting van de nachtclub vervoerd.

Volgens het verhaal worden ze naar een plek gesjouwd die wanneer je op de kaart kijkt, op een afstand van minstens 250 meter van de club ligt.

Er staan tientallen politieauto’s in de buurt, maar al deze acteurs, pardon gewonden, zouden over een afstand van 250 meter naar een veilige plek worden gesjouwd?

Het is dan ook niets meer dan een show voor de camera door een aantal crisisacteurs die hun verzamelpunt zo’n 250 meter van de nachtclub hebben.

Alleen hebben ze niet helemaal in de gaten dat ze en aan de verkeerde kant van de weg lopen en ook nog eens de verkeerde kant op gaan.

Hierna volgen twee video’s van dezelfde maker waarin dit alles duidelijk wordt gemaakt.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Bron: Honderd procent bewijs dat Orlando schietpartij False Flag operatie was (video) | Niburu

1 reactie »

  1. Pingback: Renés Wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: