Spring naar inhoud

Gaat de economie totaal crashen? En krijgt U de schuld ?

Het lijkt er steeds meer op dat het hele Brexit gedoe een voor opgezet plan is om de hele economie te laten crashen. De Amerikaanse Dollar is eigenlijk al jaren waardeloos omdat het land zoveel staatsschuld heeft dat dit nooit meer terug betaald kan worden. In het verleden heeft Amerika van alles gedaan om maar te zorgen dat de Dollar zijn waarde zou blijven houden. Onder andere door alle olie in dollars te laten betalen.   Maar steeds meer landen willen dat niet meer, kijk maar wat er wat er met Libië is gebeurt. Khadaffi wilde zijn olie in goud betaald hebben.  En wat Amerika gedaan heeft in Irak, een van de grootste olie leveranciers ter wereld.

Maar dit kan niet eeuwig in stand gehouden worden en een crash is onvermijdelijk. Door nu de crash in de schoenen te schuiven van de burgers wordt de verantwoording weggehaald bij de overheden.  Want het Engelse volk heeft toch zelf voor de Brexit gekozen en heeft dus zelf voor de ellende gezorgd !!

In het onderstaande artikel van Martin Vrijland vindt je nog wat meer informatie hoe slinks en vals de elite te werk gaat om uiteindelijk alle macht naar hen toe te trekken en de Nieuwe Wereld Orde te vestigen.  Iets waar ik ook al meerdere keren voor gewaarschuwd heb , maar wat veel mensen nog steeds als een complot zien, maar wat gewoon recht voor onze ogen nu aan het gebeuren is.

Artikel Martin Vrijland ;

De Brexit lijkt, zoals ik in dit artikel al voorzag, het grote plan te zijn geweest om de wereld economie te laten crashen. Beurzen wereldwijdstorten in. Bankenaandelen in geheel Europa staan op hun dieptepunt sinds 30 jaar. Het slechte weer dat vorige week samenviel met het Brexit referendum, leek de subliminale boodschap te zijn voor komende barre tijden. Een val van de banken zal de Bail In regeling in werking doen treden. Dat houdt zoveel in dat al het spaargeld van iedere Europese burger in 1x geplunderd kan worden om de banken te redden. Zal de grote chaos nu toch echt wereldwijd losbarsten? Is deterreuraanslag van vanavond op de luchthaven van Istanboel daar het startsein van?

Onderstaand bericht plaatste ik afgelopen zondag 26 juni op Facebook. Ik verwijs daarin naar een artikel van alt-market.com dat net als ik zegt dat de Brexit controled demolition van de wereldeconomie is.

brexit-controled-demolition

Onderstaand plaatje afkomstig van Niburu.co spreekt voor zich. De bankaandelen in geheel Europa gaan hard onderuit. Het volgende is niet bedoeld om u bang te maken, maar slechts een advies dat ik 1x eerder gaf. Dit gaf ik een jaar te vroeg, maar nu zeg ik met enige ernst: Bereid u voor. Haal veel lang houdbaar voedsel in huis; haal drinkwater in huis, maar vooral: help elkaar en blijf kalm. Steun ook de boodschapper. En vooral: wordt ten tijde van een eventuele economische chaos niet boos op uw medemens van welke kleur of religie dan ook, maar op de leiders die u in deze chaos stortten via zelfgeschapen oorlogen en terreurpsyops en hoaxes. Natuurlijk zou het kunnen dat ‘de zaak’ nog gerekt wordt, maar het zal voelbaar worden. Als u naar onderstaande grafiek kijkt is het eigenlijk simpelweg een wetmatigheid. Als een ineenstorting niet plaatsvindt, wordt er ergens kunstmatig ingegrepen. Dat kan niet anders. Maar ook zo’n kunstmatige ingreep kan alleen maar grote effecten hebben en is slechts een kort uitstel van executie. Oordeelt u zelf. Ik hoop dat ik er volledig naast zit.

eu-bankloss

Bron linkvermeldingen: nu.nlnu.nlalt-market.com, niburu.co

Bron: Gaan we de diepste crisis ooit tegemoed? : Beyond the Matrix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: