Spring naar inhoud

Werd het weer beïnvloed ivm het Brexit referendum? 

Afgelopen dagen had ik via de messenger een gesprek met een van mijn volgers over het weer in Engeland en de invloed die dit eventueel zou hebben op de uitslag van het referendum.  Ik weet dat in Amerika een systeem bestaat dat H.A.A.R.P.  heet en waarmee volgens zeggen het weer beïnvloed kan worden.   Zojuist kwam ik het onderstaande artikel tegen van Mart Vrijland tegen die zich eigenlijk het zelfde afvraagt.

Want de elite die heel graag 1 grote wereld regering willen zaten echt niet te wachten op afvallige landen die zich niet meer willen aansluiten bij hun EU clubje.   Zo werd alles uit de kast getrokken om de burgers maar tegen de Brexit te laten stemmen. Zelfs een in scene gezette moord aanslag op Jo Cox ( zie hier ) .

Maar geheel zoals uit het artikel hieronder blijkt wordt zelfs het weer beïnvloed om zo de bevolking te manipuleren.

Martin Vrijland

Zojuist liep ik tegen een website aan die ik u niet wilde onthouden. Ik vroeg me af of het weer van de laatste dagen mogelijk beïnvloed zou kunnen zijn met HAARP en deed een zoekactie naar HAARP in het Verenigd Koninkrijk. En tot mijn verbazing ontdekte ik dat David Cameron in 2013 een HAARP station heeft goedgekeurd in Wales. Kijkt u zelf maar even. Heeft u geen idee wat HAARP is, lees dan even dit artikel. Kort gezegd kan HAARP worden gebruikt voor ‘mind control’ door af te stemmen op de frequentie van uw hersengolven; en kan HAARP gebruikt worden voor weerbeïnvloeding. Zouden de stortbuien van de afgelopen 24 uur de stemmers in het VK de subliminale boodschap hebben moeten geven van: “Stemmen voor een BREXIT betekent ‘slecht weer opkomst’“? Leest u in dit artikel wat HAARP allemaal kan. Is er een link tussen HAARP en de uitslag van het BREXIT referendum?

Bron linkvermeldingen: ukcolumn.org

Bron: Wat doet dit HAARP station in Wales? Een link met de uitslag van het BREXIT referendum? | Martin Vrijland

2 Comments »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: