Spring naar inhoud

BREAKING: helper Jo Cox, 77 jarige man genaamd Bernard Kenny overleed al in 2013

Bernard-KennyIk had al zo mijn vermoedens dat er iets niet klopte aan deze zaak. Martin Vrijland heeft zich er de afgelopen dagen volledig op gestort en al meerdere vreemde zaken boven water gehaald, maar hier hebben de mensen die dit georganiseerd toch een cruciale fout gemaakt.   Lees het onderstaande artikel van Martin en de links naar eerdere berichten dan zul je zien dat er heel veel niet klopt en dat alles waarschijnlijk in scene is gezet.

 

Martin Vrijland;

De 77 jarige gepensioneerde man die Jo Cox volgens getuigen zou hebben geholpen tegen de aanval van Thomas Mair, blijkt al in 2013 te zijn overleden. Dit blijkt uit een overlijdensadvertentie in de Yorkshire Evening Post. De beste man kan dus nooit op de plaats des onheils zijn geweest. Het fabeltje van de reddende held wordt hiermee in 1x doorgeprikt. Het fabeltje van de moord op Jo Cox is daarmee eveneens doorgeprikt.

Mr. Bernard Kenny zou een ex-mijnwerker zijn geweest die in goede conditie zou zijn en iedere dag zwemt. Hij was al eerder een held, want in 1973 zou hij betrokken zijn geweest bij een reddingsoperatie in de Lofthouse Colliery mijn in West Yorkshire in Engeland. Mr. Kenny zou na zijn heldendaad en poging om Jo Cox te redden, gewond zijn afgevoerd naar een ziekenhuis in Leeds. Maar wat blijkt nu (en waarschijnlijk zult u zelfs dit niet geloven, omdat het niet uit de mainstream media komt)? Deze Bernard Kenny is al op 21 januari 2013 overleden. Onderstaande advertentie spreekt voor zich. Mr. Kenny zou nu inderdaad waarschijnlijk 77 zijn geweest, er vanuit gaande dat zijn verjaardag na de datum van de vermeende moord op Jo Cox zou hebben gelegen. Hoe groot is de kans dat iemand met dezelfde naam en dezelfde leeftijd, uit dezelfde plaats komt?

Dit is keihard bewijs dat de moord op Jo Cox een hoax is. Eerdere aanwijzingen besprak ik al hier, hier en hier. Het is volledig in scene gezet, wat nu glashelder blijkt uit het feit dat er een held-personage is bedacht in de vorm van een oude mijnwerkersheld. Helaas komt nu uit dat deze man al niet meer leefde. Deze hoax zeepbel is doorgeprikt!

obituary-bernard-kenny-jo-cox

 

Bron linkvermeldingen: ibtimes.co.ukwikipedia.org

Bron: BREAKING: helper Jo Cox, 77 jarige man genaamd Bernard Kenny overleed al in 2013 : Beyond the Matrix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: