Spring naar inhoud

De documantairefilm die je niet mag missen : ZEITGEIST !!!

Een documentaire die je niet mag missen,  het laat je alles zien wat er mis is in de wereld. Maar laat je aan de andere kant ook zien dat er wel oplossingen zijn om deze problemen op te lossen.

Het is een indrukwekkend werk uit 2011, gemaakt door Peter Joseph. De film iheeft sinds deze op YouTube vrij te bekijken is al 25 miljoen views gehad !!   Deze docu toont keihard de manipulaties in de wereld, de gecreëerde schaarste om mensen in angst te houden en vooral de valse-vlag-operaties, waarmee de macht wordt versterkt..!

Ik weet dat veel mensen zeggen dat het een veel te lange film is om te kijken.  Maar dan vraag ik je, wat had je anders in die tijd gedaan? 2,5 uur TV kijken ? Waarvan de helft reclame is en het eigenlijke programma propaganda is om er voor te zorgen dat jij verder geen vragen stelt over je wereld?   Waarom je elke dag je zelf uit de naad moet werken om een loon te verdienen dat niet eens voldoende is om van rond te komen. Maar waarvan je spullen koopt die je eigenlijk niet nodig hebt ?

Nu juist daarom zet die TV eens uit en besteed je tijd aan zaken die je leven echt positief kunnen beïnvloeden, want bewustwording van de misstanden in deze wereld is de sleutel tot een beter leven voor iedereen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: