Spring naar inhoud

Flat earth : Australië bewijst dat de aarde vlak is

vlakke aardeIn mijn zoektocht naar de werkelijkheid verdiep ik mij al een poos in de theorie van de vlakke aarde. En ik moet eerlijk zeggen dat na een jaar onderzoek het voor ons als individu niet is vast te stellen dat de aarde beweegt zoals door de wetenschap en ruimtevaart organisaties wordt beweerd.

Er is geen enkele test denkbaar waarmee is vast te stellen dat de aarde een bol is en dus beweegt door het universum. Sterker nog alles wijst er op dat de aarde stationair is en dat de hemel om ons heen beweegt.  Ik heb op mijn  blog hierover al meerdere artikelen geplaatst.

Een ding was altijd nog moeilijk te verklaren en dat zijn de afstanden in het zuidelijk halfrond.   Als de aarde namelijk vlak is dan lopen de afstanden op naarmate je zuidelijker komt. Google maps geeft ons echter de wereld weer als een bol met de daar bij behorende afstanden. Als er nu een manier is om die afstanden te controleren, dan kunnen we het een of het ander uitsluiten . in de onderstaande video wordt precies dat gedaan aan de hand van de langste spoorverbinding in Australië. Volgens de spoorweg maatschappij heeft die verbinding een bepaalde lengte en met behulp van wat rekenwerk qua tijden en snelheden kunnen we berekenen wat er nu wel of niet klopt van de afstanden op de kaart. Zoals je in de video kunt blijkt de spoorlijn veel langer te zijn dan google ons wil doen geloven . en juist dit bewijst dat de globe kaart niet klopt en dat de vlakke aarde kaart meer precies is.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: