Spring naar inhoud

Het BBC Interview – Waarom David Icke hier de lachende derde is !

David Icke is een van de mensen die ons laten zien dat de wereld niet is zoals ons die via de media en de politiek wordt voorgeschoteld.  David is wat je noemt “wakker geworden” in de jaren 90.   Maar werd destijds op de Britse televisie belachelijk gemaakt.   Hij was eerder woordvoerder van de Britse “groenen”  politieke partij en BBC sportverslaggever.   Maar zijn inzichten konden geen waardering vinden bij zijn BBC collega’s , die hem voor het hele Britse volk in een TV interview compleet belachelijk maakte.

Tegenwoordig vult hij meerdere keren de O2 arena in Engeland waar hij zijn inzichten verteld aan een heel groot publiek en heeft hij meerder succesvolle boeken geschreven.    In deze video neemt hij min of meer zijn morele wraak op de BBC.   David heeft en had het gelijk aan zijn kant en verteld hoe het werkelijk in elkaar zit.

De mensheid wordt langzaam wakker en ziet hoe we al eeuwen voor de gek gehouden worden door een kleine club die ons een compleet valse geschiedenis voorschotelt en de mensheid volledig manipuleert.

David had dit destijds al voorzien en hoe had hij het bij het juiste einde. !!!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: