Spring naar inhoud

Rene's Wereld wordt steeds meer bekeken, ook door BN'ers

Ik zie steeds meer en meer dat mensen in mijn omgeving wakker worden en gaan inzien dat onze wereld toch wel iets anders functioneert dan dat ons altijd is voorgehouden.  Ik hoop met mijn blog hierbij ook een steentje bij te kunnen dragen en ben dus ook verheugt dat na 3 jaar het bezoekers aantal en hiermee dus de mensen die hiermee toegang krijgen tot deze informatie, flink aan het oplopen is.

Ook iemand als bv. Erik de Zwart is iemand die mij schijnbaar volgt. En natuurlijk hoop ik dat mensen zoals hij hun invloed kunnen aanwenden, om nog meer mensen te laten inzien dat er iets moet veranderen in deze wereld en dat meer mensen hun ogen moeten openen.

Rene s Wereld

De wereld wordt geregeerd en bestuurt door een heel klein clubje mensen dat zich buiten de publieke kanalen houdt, maar wel vanaf buiten ons dagelijks leven beheersen.

Zij hebben zich het recht toegeëigend om op vele zaken hun invloed uit te oefenen, waarvan de bankensector wel het kern punt is.  Bijna alle nationale banken zijn in het bezit van deze elite. En niet zoals de meeste mensen zouden verwachten van het desbetreffende land. Door deze financiële machtspositie kunnen zij eigenlijk zonder enig probleem een land beheersen.

Maar vergeet niet dat deze elite ook hun invloed tot in de bovenste regionen heeft in de volgende sectoren;

  • Farmaceutische industrie
  • Voedingsindustrie
  • Auto-industrie
  • Politiek
  • Brandstofvoorziening
  • Oorlogsindustrie
  • Media

En nog vele ander sectoren ontkomen niet onder de invloed van de elite uit.   Dus alles wat wij eten , gebruiken en verder nodig hebben wordt beïnvloed door hen.  Wij zijn de werkslaven voor de elite en de meeste mensen zien het niet eens terwijl het recht in ons gezicht gebeurt.

Dus als je deze site interessant vindt en je bent ook wakker geworden, verspreidt dan zoveel mogelijk berichten en plaats  ze op je eigen socialmedia kanaal.   Want wat we allemaal toch willen is een sociale en rechtvaardige wereld waarin de menselijke factor bepalend is en niet winst en geld de boventoon voeren.

Want bedenk dit:  Geld is een ruilmiddel,  ik doe wat voor jou , jij doet wat voor mij.  Iemand kan dus met werken nooit miljonair worden. Dit is altijd ten koste gegaan van ander mensen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: