Spring naar inhoud

20 vragen over onze geschiedenis waarop je op school geen antwoord op krijgt !

Je vraagt je wel eens af hoe het kan dat er overal op de wereld allerlei bouwwerken en objecten bestaan die niet te verklaren zijn met onze huidige kennis van de geschiedenis. Althans de geschiedenis die ons op school wordt voorgeschoteld.  Ik heb zelf al eens een gedeelte van de sumerisch kleitabletten , ooit gevonden in Irak en waarschijnlijk zo’n 6000 jaar oud, vanuit het engels vertaald naar het nederlands. Hieruit kwam ook een hele ander geschiedenis vanuit naar voren, zoals ook uit de vragen uit het onderstaande artikel.  Het is een orgineel engels arikel dat ik voor jullie naar het nederlands heb omgezet.

Het laat je toch vragen stellen bij onze werkelijke geschiedenis

Waking Times

 

Het traditionele onderwijssysteem gaat er van uit dat onze geregistreerde geschiedenis ongeveer 8000 jaar geleden is begonnen, terwijl de religieuze testen de mensheid dateren op 6000 jaar. Maar er zijn veel aanwijzingen dat de geciviliseerde mens al veel langer op aarde is.  Dit verschil verklaart misschien wel waarom er veel druk is om deze oude geschiedenis verborgen te houden.

Niet iedereen zal het misschien eens zijn met de vraagstellingen hieronder, maar probeer ze eens met een open geest te bekijken. Dan zul je misschien zien dat de ons geleerde geschiedenis lang niet altijd overeenkomt met de werkelijkheid.

Vraag jezelf (en anderen) de volgende vragen en voel je vrij om commentaar te geven op het einde van het artikel!

In 1929 werd op een huid van een gazelle een kaart gevonden van een niet bevroren Antarctica. De kaart werd getekend door ene Peri Reis, een man die speciale toegang had tot de beroemde bibliotheek van Constantinopel. In de notities gevonden op de kaart, blijkt dat hij zijn kaart had samengesteld uit meerde kaarten en bronnen. Waarvan sommige dateren van 4 eeuwen voor Christus. Onze geschiedenisboeken vertellen ons dat Antarctica werd ontdekt door Captain James Cook tijdens het oversteken van de Antarctische circle op 17 januari 1773 met de schepen HMS Resolution en Adventure.

1.Hoe kon Reis weten dat Antarctica bestond, vele eeuwen voordat James Cook Antarctica ontdekte?  

De laatste keer dat volgens de geleerden Antarctica niet bevroren was, was minimaal 4000 jaar voor Christus, Dus….

2.Waar had de bibliotheek van Constantinopel hun informatie vandaan ? En wie heeft de originele kaart getekend ?

A tiny figurine made of baked-clay was brought up in amongst the debris churned out by the huge drill bit during the drilling of a well in Nampa Idaho in 1889. The object is a one inch long figure with one leg broken off at the knee. Een klein figuurtje van gebakken klei (hier rechts) werd omhoog gebracht tussen andere rommel tijdens het boren van een bron in Nampa Idaho in 1889. Het object was ongeveer 2,5 cm lang en er was een been afgebroken net onder de knie.

3.Is het mogelijk dat de mensheid hier al vele keren is geweest lang voor onze geregistreerde geschiedenis?

4.Hoe veel duizenden jaren zou het duren voordat een object als dit begraven zou worden 100 meter onder de grond?

Volgens het Darwinisme is de mens geëvolueerd van de apen.

5. Maar als de mens is geëvolueerd vanuit de aaap, waarom zijn er dan nog steeds apen?

6. Er zijn pyramides te vinden op elk continet van de wereld , wie heeft ze gebouwd en waarom?

In Ecuador, werd een grote Jade beker gevonden met daarin 12 kleinere bekers van Jade  . Elke beker een klein beetje kleiner dan de andere, maar als je de kleine bekers vult en deze in de grote giet is deze exact gevuld tot aan de rand.  Verder heeft de grote beker aan de binnezijde een afbeelding van een sterrenstelsel, waaronder Orion en ander sterren.Klaus Dona stated, "inside the big cup it is very, very magnetic and outside the cup nearly nothing. Professional geologists are saying this is impossible because if a stone has metal particles inside the stone, it must be same magnetic from both sides."

Klaus Dona zegt, “binnen in de beker bevindt zich een zeer sterk magnetisch veld, maar aan de buitenzijde is dit bijna niet weer te vinden. Professionele geologen zeggen dat dit eigenlijk onmogelijk is omdat als een steen metalen deeltjes bevatten die het magnetisch veld bevatten zou dit aan alle kanten meetbaar moeten zijn.

7. Als wetenschappers zeggen dat het onmogelijk is dat een zeer sterk magnetische veld zich binnen in een jade beker kan bevinden met een niet magnetische buitenkant, maar wie had wel de techniek om deze bekers te maken en wie waren die mensen danIn Illoinois a well bit brought up a 200,000 year old bronze coin from a depth of 114 feet just outside Chillicothe, Illinois. According to the Illinois State Geological Survey, the deposits containing the coin are between 200,000 and 400,000 years old. ?

In Illoinois bracht een bronbemaling een 200000 jaar oude bronzen munt naar het oppervlakte vanaf een diepte van ca 30 meter. Volgens de lokale archeologisch dienst van Illinois werd de munt gedateerd ergens tussen de 200000 en 400000 jaar oud

 

.

8. Lang voor dat de door de overheden gesponsorde geregistreerde geschiedenis wil toegeven werd deze munt gemaakt, maar de vraag is welke cultuur heeft de munt gemaakt?More than 350 artifacts were found in Ecuador in an old tunnel system. One artifact in particular shows the same pyramid with an all-seeing eye at the top of it. Under a black light, the eye takes on an interesting hue while on the bottom of this artifact, you can see a star map of Orion's Belt along with writing that is older than any known writing on this planet. According to the research of Klaus Dona, the same writing has been found all over the world, proving that there was a pre-existing GLOBAL civilization that is much older than any Sanskrit writings.

In Ecuador werden meer dan 350 artefacten gevonden in in een oude tunnel systeem. Een artefact in het bijzonder toont dezelfde piramide met een alziend oog op de top (rechts). Onder een black light, het oog neemt een interessante tint aan, terwijl op de bodem van deze artefact (zie foto hieronder), kun je een sterrenkaart van de Orion’s gordel zien, samen met het schrift dat ouder is is dan alle bekende schriften op deze planeet. Volgens het onderzoek van Klaus Dona, die het zelfde schrift gevonden heeft over de hele wereld, waaruit blijkt dat er sprake was van een vooraf bestaande wereldwijde beschaving die veel ouder is dan elke Sanskriet geschrif.

9. Waarom worden deze gegevens in geen enkele geschiedenisles genoemd?

We zien het thema met de Orion gordel overal weer. De piramides op het Giza plateau geven ook dezelfde opstelling weer , de drie koningen van Orion.We are seeing a continuing theme involving Orion's Belt. The pyramids on the Giza Plateau also reflect the exact same alignment as the "3 Kings" of Orion's Belt.

10. Welke bezoekers kwamen er van af Orion naar onze wereld?

11. Wat is de betekenis van deze Orion gordel constalatie?

Professor Kurt Schildmann, voormalig president van de Duitse taalkundige Associatie, noemde dit schrijven “pre-Sanskit” (ouder dan 6000 jaar oud) en was in staat om het schrijven te vertalen als volgt:

“De zoon van de Schepper komt.”

12. Wat is de ware betekenis van deze piramide en waarom wordt dit symbool gebruikt?

In het pre-religieuze Anunnaki scheppingsverhaal, had Anu  2 zonen, Enki en Enlil. Enki, ook wel bekend als Ea (zoals in Earth) in de Sumerische teksten, was liefdevol en vriendelijk voor de genetisch gemodificeerde mensen die goud dolven voor de Anunnaki.

13. Is “De zoon van de schepper komt” een verwijzen naar Enki?

Het Oude en Nieuwe Testament van de christelijke bijbel tonen duidelijk een wraakzuchtige god die miljoenen mensen doodde, maar daarnaast een ogenschijnlijk andere god die alles liefheeft.

14. Heeft de bijbel het verhaal van Enlilweerspiegeld (Oude Testament, kwaadwillig de richting van de mens) en Enki (Nieuwe Testament, liefdevol in de richting van de mens)?

In het Oude Testament, Genesis 1:26, wordt verklaart: “Laat Ons mensen maken naar ons beeld, naar onze gelijkenis.”

15. Wie zijn “ons” en wie zijn “onze”?

In 1851 werd in Dorchester, Massachusetts een 12 cm hoge vaas  van een zink en zilver legering uitgehouwen uit steen die van  40 mtr onder de oppervlakte kwam . Aan de zijkanten waren figuren van bloemen in boeket vorm zichtbaar, ingelegd met puur zilver. De rots waaruit het kwam was naar schatting 100.000 jaar oud.

16. Welke beschaving zou volgens academische wereld in staat zijn tot dit soort kunst, 100.000 jaar geleden ?
Over 200 metallic spheres have been found in South Africa and are estimated to be 4,500 million years old. There are two types of spheres: "one of solid bluish metal with white flecks, and another which is a hollow ball filled with a white spongy centre" (Jimison, 1982). Meer dan 200 metalen bollen zijn gevonden in Zuid-Afrika en zijn naar schatting 4.500 miljoen jaar oud te zijn. Er zijn twee soorten gevonden: “een vaste bol van een blauwachtig metaal met witte vlekken en andere die een holle bal is gevuld met een wit sponsachtige binnenste” (Jimison, 1982).

 

 

17. Onze geschreven geschiedenis vertelt ons dat de beschaafde mens hier alleen ergens tussen 6-8,000 jaar is geweest, dus wie heeft deze bollen miljoenen jaren geleden gemaakt?

Met uitzondering van de stenen en edele metalen, zou vrijwel alles wat we bezitten nu zich uiteindelijk om zetten in vuil door de eeuwen heen, met inbegrip van al onze TV’s, mobiele telefoons, auto’s, vliegtuigen en alles gemaakt van plastic. Als bij toeval, heeft een aantal grote rampen onze wereld geraakt de afgelopen 100.000 jaar, zodat elke spoor van beschaving zou worden begraven onder jaren van verval.

18. Is het mogelijk dat er kwaadaardige heersers zijn die ons letterlijk economisch onderdanig hebben gehouden voor duizenden jaren, zo niet miljoenen jaren?

Alle geloven vertellen namelijk een dergelijk verhaal

19. Is het mogelijk dat dit sjabloon is gebruikt sinds de vroegste incarnaties naar deze planeet kwamen, misschien wel miljarden jaren geleden?

20. Wanneer zullen we eindelijk leren om niet leven als slaven van een systeem van overheersing en controle ?

3 bonus vragen :

Waarom is onze ware geschiedenis  voor ons verborgen gehouden? Waarvoor dient de onderdrukking van die informatie? Hoe vaak zijn er beschavingen gekomen en gegaan van deze wereld?

Bron: 20 History Questions They Refuse To Answer In School : Waking Times

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: