Spring naar inhoud

Directe reactie Saoedische pers: “VS organiseerde 9/11 voor War on Terror” | Stop de bankiers

9/11,onderzoek,Saoedische persZoals al vaker op mijn blog aangegeven heb ik mijn ernstige bedenkingen bij de officiële verklaring van de Amerikaanse regering over wat er gebeurt is op 9/11.     Het instorten van 3 gebouwen die ook nog eens tot poeder veranderde is gewoon technisch niet mogelijk door het invliegen van een vliegtuig. Waarbij ook nog in ogenschouw genomen moet worden dat WTC 7 instortte zonder dat daar een vliegtuig invloog.   De daders bleken al heen snel, mijns inziens te snel, bijna allemaal uit Saudi Arabië te komen. Maar om een of andere duistere redenen heeft Amerika destijds de schuld in de schoenen van Irak geschoven ?!    Nu is er opeens sprake dat Amerika vindt dat nu wel Saudi Arabië schuldig is en in het onderstaande artikel wordt een reactie uit een Saudische krant weergegeven die er niet omheen draaid en gewoon zegt waarop het staat. En dat is dat Amerika waarschijnlijk de hele aanslag zelf georganiseerd heeft en er een compleet media circus van heeft gemaakt. Alles om de inval in Irak te legaliseren

De aanslagen van 11 september zijn door de Verenigde Staten in scene gezet als middel om militaire operaties in het Midden-Oosten te rechtvaardigen. Dat lezen we in Al-Hayat, een Saoedische krant die in de Westerse wereld en het Midden-Oosten met een totale oplage van 200.000 stuks verspreid wordt. Het lijkt een directe reactie te zijn op het wetsvoorstel dat onlangs in de Verenigde Staten is aangenomen, waarmee Saoedi-Arabië aangeklaagd kan worden voor betrokkenheid bij de aanslagen van 9/11. We hebben een deel van het artikel voor u vertaald.

“De aanslagen van 11 september zijn winnende troefkaarten in het Amerikaanse archief, omdat alle intelligente mensen in de wereld die kennis hebben van het buitenlandbeleid van de Verenigde Staten en die de beelden van de aanslagen bestudeerd hebben het er unaniem over eens zijn dat wat er in de Twin Towers gebeurd is een zuiver Amerikaanse actie was, gepland en uitgevoerd door en vanuit de Verenigde Staten. Het bewijs hiervoor zijn de opeenvolgende explosies die door deze gebouwen gehoord werden… Professionele bouwkundig ingenieurs hebben de gebouwen met explosieven opgeblazen, de vliegtuigen die de gebouwen in vlogen gaven slechts het groene licht om de explosies in de gebouwen af te laten gaan. De vliegtuigen waren niet de reden voor instorting, maar toch wijstAmerika in alle richtingen naar de schuldigen.

Op 11 september 2001 behaalde de VS verschillende overwinningen tegelijk, die zelfs de grootste verwachtingen uit het Witte Huis overtroffen. Een aantal van deze overwinningen zijn de volgende:

1. De VS creëerde in de publieke opinie een obscure vijand – terrorisme – die door alle Amerikaanse presidenten sindsdien gebruikt werd om al hun fouten op af te schuiven. Ook werd terrorisme de enige motivatie voor iedere vuile operatie die Amerikaanse politici en militaire figuren sindsdien in alle landen hebben uitgevoerd. Het label van terrorisme werd op Moslims geplakt, meer specifiek op Saoedi-Arabië.

2. Het incident van 9/11 werd door de Verenigde Staten gebruikt als rechtvaardiging voor een nieuw tijdperk van wereldwijde bewapening. Iedereen wilde allerlei soorten wapens verkrijgen om zichzelf te kunnen verdedigen en om te vechten tegen de obscure vijand van het terrorisme. En dat terwijl we tot op de dag van vandaag niet weten wat precies de essentie is van de terreurdreiging waar de VS over spreekt, behalve dan dat deze dreiging uit de Islamitische wereld komt…

3. De Amerikaanse overheid stelde de bevolking voor twee slechte keuzes. Ofwel de keuze om in vrede te levenmet een voortdurende dreiging het slachtoffer te worden van een terroristische aanslag,of in veiligheid ten onder te gaan omdat het hele budget van de Amerikaanse overheid gebruikt wordt om mariniers bij wijze van spreken op de maan neer te zetten om jouw veiligheid te garanderen.

Let op mijn woorden, we zien dit voor onze ogen gebeuren. Een rechtbank in New York beschuldigt Iran nu van betrokkenheid bij de aanslagen van 11 september en in het Congres is een wetsvoorstel gekomen om Saoedi-Arabië van de aanslagen te kunnen beschuldigen. Dit gebeurt allemaal nadat het voormalige Irakese regime beschuldigd werd van de aanslagen. Ook Al-Qaida en de Taliban werden al eens aangewezen als schuldigen. We weten niet wie er morgen beschuldigd zal worden! Maar wie het ook is, het zal ons niet meer verrassen. Dit is namelijk de essentie van hoe de ‘beschaafde’ en vrijheid en democratie respecterende Amerikaans overheid opereert.

De aard van de Verenigde Staten is dat ze niet kan bestaan zonder een vijand… Na afloop van de Tweede Wereldoorlog was er niemand meer om tegen te vechten. Toen creëerde de VS een nieuw soort oorlog, de Koude Oorlog… Daarna, toen het Sovjettijdperk tot een einde kwam en nadat wij als Moslims namens Amerika vochten tegen het communisme, begonnen de Verenigde Staten ons te zien als de nieuwe vijand! De VS zag een noodzaak een nieuwe vijand te creëren en begon dit te plannen en te organiseren. Dit zal niet stoppen voordat de VS de doelen bereikt heeft die ze zichzelf heeft gesteld.”

 

Saoedische pers: “VS organiseerde 9/11 voor een War on Terror”

Bron: Directe reactie Saoedische pers: “VS organiseerde 9/11 voor War on Terror” | Stop de bankiers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: