Spring naar inhoud

Hoog tijd voor een contante revolutie

Contant geld geeft je vrijheid. Vrijheid om je geld uit te geven zoals jij dat wilt en waarbij je de zekerheid hebt dat datgene wat jij hebt gedaan niet in een database van de overheid verdwijnt.

En nee, dat heeft ab-so-luut niets te maken met “ik heb wat te verbergen”. Het is precies hetzelfde als dat de meeste mensen het ook niet prettig zouden vinden als hun persoonlijke dagboek wordt nagesnuffeld door een overheidsdienaar die daar allerlei persoonlijke doch niet strafbare dingen over jouw privéleven kan lezen. Dat is een recht wat we moeten koesteren als mens en niet verkwanselen.

Zonder jouw toestemming heeft helemaal niemand iets te maken met jouw privéleven.

Het is al erg genoeg dat ze illegaal een groot deel van je geld wegroven om linea recta door te betalen aan de bankiers en het Vaticaan. Centrale banken en inkomstenbelasting gaan hand in hand (voor diegenen die nog steeds in toeval geloven).

Wat je dan met de rest van je geld doet, is aan jou en gaat ze in het geheel niets aan. Wil je ergens iets contant kopen en ze zeggen dat je alleen met pin kunt betalen, loop dan weg. Er zijn gelukkig nog talloze andere plaatsen waar je nog wel met contant geld terecht kunt. Contant geld is een wettig betaalmiddel!

 

Bron: Hoog tijd voor een contante revolutie | Niburu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: