Spring naar inhoud

De echte geschiedenis van de Aarde

secret space secret past

Fasten your seatbelts beste vrienden. Vandaag komen wij weer met verbluffende informatie die zo heftig is dat je leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

Er is namelijk een gigantisch schandaal aan de hand, een schandaal van ongekende proporties, betrekking hebbende op de hele wereld, de wetenschap, die al eeuwenlang in opdracht van de elite belangrijke informatie onderdrukt en uit het zicht van de massa houdt.

Het is een schandaal dat jou en mij van onze ware voorouders besteelt en vele voordelen.

Desinformatie op een schaal nog nooit eerder vertoond.

Artefacten die opzettelijk in de Atlantische oceaan werden gedumpt…bepaalde locaties waar ontdekkingen gedaan werden,  waar wetenschappers vragen over stelden die verboden werden voor iedereen en archeologen die niet willen dat de wereld deze informatie te zien krijgt.

Een wereldwijde samenzwering, opgezet door de elite, die desinfo verspreiden sinds de aanvang van onze tijd, alle 6000 jaren.

Deze samenzwering behelst ufo’s, buitenaardsen, religie, super technologieën, reptielen, de evolutie en onze echte geschiedenis.

Wat was de zondvloed werkelijk? Hoe kan het dat dinosaurussen en menselijke resten op dezelfde locaties en bij elkaar werden gevonden? Waarom staan er op Mars en op de Maan  piramides? Wat gebeurde er werkelijk vlak voor de zondvloed? En wie waren daar debet aan? Hoe kon er al een satelliet rond de Aarde draaien toen Sputnik als eerste menselijke satelliet in een baan om de Aarde gebracht werd?

Laat je meenemen op een reis door onze echte geschiedenis en verbaas je over de manier waarop onze elite, die ook duizenden Jaren al aanwezig zijn hun bloedlijnen zuiver houden, ons weer in hetzelfde schuitje willen zetten met dezelfde catastrofale resultaten.

Volgende week komen wij hier uitvoerig op terug met een geschreven stuk in de Nederlandse taal.

http://www.bovendien.com/categorieen/wetenschap/de-echte-geschiedenis-van-de-aarde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: