Spring naar inhoud

Klopt alles wel! Geen sterren in de ruimte en andere onzin van de NASA!

Question everything No stars in space and other nasa BS YouTube
Wat klopt er nu eigenlijk van alles wat de NASA ons voorschotelt?
Kunnen we nu wel of niet sterren zien als we in de ruimte zijn, volgens wetenschappers kun je in het vacuüm van de ruimte geen rechtstreeks licht zien en dus geen sterren. Alleen gereflecteerd licht zou zichtbaar zijn. Planeten en manen dus.
Maar in enkele video’s van de NASA die vanuit het ISS zijn gemaakt zijn wel sterren te zien terwijl er in andere video’s deze weer niet te zien zijn.   Wat moeten we nu geloven !?
Ook de spaceshuttle is een bron van vragen en verwondering. Hoe kan een voertuig van 80 Ton als een zweefvliegtuig landen met in verhouding veel te kleine vleugels.  Daarbij komt nog dat bij de landing altijd wel het geluid van straalmotoren te horen is. Het was toch een zweefvliegtuig ?
En wat te denken van de warmte ontwikkeling tijdens de afdaling, de onderzijde wordt roodgloeiend en toch blijven de luiken voor het landingsgestel altijd prima werken en heeft het rubber van de banden er ook schijnbaar geen last van de warmte.
Zo zijn er heel veel zaken die heel veel vragen oproepen die echter door de NASA per definitie ontwijkend worden beantwoord of gewoon ontkend worden.  Dit soort zaken komen allemaal voorbij in deze video.   Helaas niet ondertiteld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: