Spring naar inhoud

TTIP is het bewijs van ondemocratisch Europa : Beyond the Matrix

Artikel van Martin Vrijland;

De TTIP (Transatlantic Trade & Investment Partnership) bewijst vooral maar weer eens dat Europa compleet schijt heeft aan de bevolking en volledig naar de pijpen van Amerika danst. Dat is ook niet zo gek als we bedenken dat al centralisering van de macht via Unies als de Europese Unie, Afrikaanse Unie en welke Unie’s er al zo niet meer zijn opgericht, slechts een gefaseerde weg richting wereldregering is. Het is nu eenmaal handig als je dit stapsgewijs doet, zodat het volk er langzaam aan kan wennen. Je houdt ze ondertussen nog een beetje zoet met landspolitici als Mark Rutte en Jeroentje financial hitman Dijsselbloem en laat soms zo’n volksver-tegen-woordiger carrière maken in Europa als dank voor meewerken aan een coupe in bijvoorbeeld Oekraïne. Daardoor houdt je het gevoel van democratie nog enigszins in leven, terwijl het feitelijk niet bestaat.

De TTIP is eigenlijk niets meer dan een zoveelste manier om wereldwijd de regels van Amerika op te dringen en elke restrictie die er nu nog is op bijvoorbeeld de mogelijkheid om producten uit Amerika in Europa te verhandelen weg te nemen. De TTP is net zoiets als de TTIP, maar dan voor andere gebieden dan Europa. Omdat de inhoud van de verdragen compleet onbekend is, maakt het de kwestie extra duister. Gelukkig hadden we deze week een controlled opposition lek via Greenpeace, waardoor u binnenkort weer even extra gemotiveerd bent om lid te worden van de door de Rockefeller foundation gesteunde groene activisten. Feitelijk zijn de “gelekte documenten” van Greenpeace niets meer dan een extra stukje marketing voor de Global Warming scam. Greenpeace meldde zondag 1 mei [citaat] Terwijl eind vorig jaar in Parijs afspraken zijn gemaakt om het klimaat te beschermen, voorspellen de gelekte documenten weinig goeds op dat vlak. Zo is het niet mogelijk de import aan banden te leggen van CO2-intensieve brandstoffen zoals olie uit teerzanden. Nou nou nou, poeh poeh, wat een fantastische onthullingen. Wie nu nog niet weet dat Global Warming en Climate Change een complete hoax zijn om wereldwijd belasting te kunnen heffen, moet gewoon eens deze film kijken (of deze). CO2 is een zeer nuttig stofje in de atmosfeer. Bomen schijnen er zuurstof van te maken en het percentage CO2 in de atmosfeer heeft niets, maar dan ook niets met Global Warming te maken. Dat er meer CO2 is als het warmer wordt, is slechts eengevolg en niet de oorzaak. En bovendien wordt het helemaal niet warmer (zie hier).

Het echte gevaar van TTIP zit hem natuurlijk in het feit dat de hele wereld naar de pijpen van Amerika moet dansen. Amerika wil de regels dicteren en eigenlijk kunnen eisen dat ze in elk land ter wereld haar spullen mag dumpen. En als dat niet mag, dan volgen natuurlijk strafmaatregelen. Misschien een leuke reden om weer eens ergens wat soldaatjes naar toe te sturen of gewoon wat huurlingen met een zwarte vlag met daarop islamitische krabbels. En omdat alle politieke leiders in Europa ook maar gewoon loopjongens van de New World Order zijn, zetten die natuurlijk maar wat graag een handtekening onder zo’n verdrag. Lees dit artikel op Herstel de Republiek om te ontdekken wie het hardst lobbyden voor deze verdragen. Who cares dat we straks genetisch gemanipuleerd voedsel door onze strot geduwd krijgen? Dat levert weer wat extra kanker gevalletjes op en dat is weer goed voor de farmacie. Trouwens, wat hebben u en ik überhaupt te kiezen? Het wordt er gewoon doorheen gedrukt door de volksver-tegen-woordigers in Europa. Bovendien is zo’n TTP of TTIP verdrag een prima middel om Rusland en China nog eens even extra tegen je in het harnas te jagen. We zijn tenslotte op wereldoorlog uit en alle beetjes helpen.

Feitelijk kunnen we nog maar 1 ding concluderen: Politici hebben schijt aan het volk en zijn slechts acteurs die u de ogen dichtsmeren met list en bedrog om u onder steeds verder toenemende dictatuur te brengen. Wanneer zal de massa ontwaken?

https://www.rt.com/news/341669-american-trade-rules-pacific/video/

Bron linkvermeldingen: activistfacts.com, greenpeace.nl

Bron: De TTIP deal bewijs ondemocratisch Europa en hegemonie van Amerika : Beyond the Matrix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: