Spring naar inhoud

David Icke: “De mensen worden wakker en vechten terug”

Wat als blijkt dat alles wat je weet een leugen is? Dat 13 families over de planeet heersen en dat onze presidenten en premiers hen dienen in plaats van het volk? Wat als de BBC een Orwelliaans ministerie van Informatie is en het nieuws structureel filtert?

Was Jimmy Savile werkelijk een monster dat betrokken was bij kindermisbruik en satanische rituelen? David Icke schreef hierover in zijn bestseller The Biggest Secret. De Londense straatkrant The Big Issue zocht hem op. Hij werd jarenlang verguisd vanwege zijn ideeën, totdat er huiveringwekkende berichten over Savile naar buiten begonnen te komen.

De politie doet mede door deze berichten momenteel onderzoek naar een aantal hooggeplaatste politici. Wijlen premier Sir Edward Heath is door acht verschillende politiekorpsen onderzocht wegens kindermisbruik.

Gehersenspoeld

Icke ontleedde ook het verhaal rond de aanslagen op 11 september 2001. Meldden de media die dag werkelijk dat in de brandende resten van de Twin Towers een onbeschadigd paspoort van een terrorist was gevonden die kon worden gelinkt aan Osama bin Laden? Ja. Meldden ze dat alle verkeerscamera’s in Parijs 25 minuten voor het dodelijke ongeluk van prinses Diana last hadden van een storing? Nee.

“Het onderwijssysteem is het grote probleem,” stelt Icke. “Het is er niet op gericht om je te informeren. Het is erop gericht om je te programmeren op een manier waar de machthebbers baat bij hebben. Je komt uit de baarmoeder en wordt gelijk beïnvloed door je ouders, die hun hele leven al zijn gehersenspoeld. Vervolgens ga je naar school. Je zit 13 jaar lang aan een bureau terwijl een leraar je vertelt wanneer je mag praten, eten of naar het toilet mag gaan.”

Icke werd jarenlang belachelijk gemaakt, maar inmiddels heeft hij een indrukwekkende reeks bestsellers op zijn naam staan en staat hij voor stampvolle zalen waar duizenden mensen in kunnen.

Boodschap verspreiden

Hij zegt dat het volk niet beseft dat de families die over de wereld heersen geen empathie hebben. “Ze hebben een agenda zonder moraliteit,” aldus Icke. “Sterker nog, ze genieten van de pijn en het lijden dat ze veroorzaken. Ze zijn geobsedeerd door dood en verderf en voeden zich ermee als parasieten.”

Icke vergelijkt deze families met de haarfollikelmijt, een parasiet die op de huid van mensen leeft, onzichtbaar voor het menselijk oog. Hij spreekt van een bewustzijn dat zich buiten het zichtbaar spectrum voedt met menselijke emotie. De christenen spraken van demonen, de Arabieren van djinn en de oude Azteken brachten mensenoffers aan ze.

In zijn boek Phantom Self haalt hij een klokkenluider aan die zei dat hij in 1969 met een team aan het internet werkte. “Aan de ene kant is het internet een geweldige manier om informatie te delen die de mainstream media verborgen houden, aan de andere kant is het altijd onderdeel geweest van het plan van de elite om het mensenras tot slaaf te maken. De afgelopen 20 jaar zijn we getraind om verslaafd te raken aan onze apparaten. De volgende stap is technologie die kan worden geïmplanteerd.”

Icke is blij dat mensen als Jeremy Corbyn en Bernie Sanders vechten tegen meer gecentraliseerde macht. Hij is nog steeds optimistisch: “Het volk wordt wakker en vecht terug. We moeten alleen de boodschap verspreiden.”

[Big Issue]

Bron: David Icke: “De mensen worden wakker en vechten terug” – NineForNews.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: