Spring naar inhoud

Er gebeurt iets grappigs als je over de vlakke aarde begint

vlakke aardeAls je begint over de vlakke aarde ( Flat Earth) gebeurt er iets grappigs. Meestal als je er over begint verklaren mensen je voor gek, maar op internet worden mensen ook gewoon echt boos. Ze laten het zelfs niet na je voor van alles en nog wat uit te maken en je voor gek te verklaren.

Toch is dit gek, dat een onderwerp als deze zoveel emoties oproept en zelfs agressie. Dat als je buiten de gestelde kaders denkt dit niet geaccepteerd wordt. In de politiek wordt zelfs meer geaccepteerd aan andere denk beelden.

Maar we leven in een maatschappij die geheel is opgebouwd uit dualisme, maar zelfs ons hele bestaan bestaat uit dualisme. Denk aan warm en koud, voor en tegen, donker en licht enz en in de maatschappij uit die dualiteit zich voornamelijk in de politiek en bestaat dan uit links en rechtse stromingen.

En wat er gebeurt als je echt een afwijkende mening hebt is dat je gelijk het zwarte schaap bent en op een of ander manier tot zwijgen moet worden gebracht. Want op een of ander manier zijn wij zo geconditioneerd dat een afwijkende mening niet wordt geaccepteerd.

Maar het maakt mij niet uit wat een ander er van denkt en ik vindt dat de mening en inzichten van een ander altijd gerespecteerd moeten worden ook al zijn ze afwijkend. Kijk ook eens naar 9/11 .   Als je daar wel eens in verdiept hebt kon je ook wel eens tot een andere mening komen dan die door de officiële instantie wordt verkondigt.

Maar er zijn nog veel meer onderwerpen in onze wereld die via de media tot ons komen en bij nader onderzoek vragen oproepen. Om er enkele te noemen : schietpartijen in Sandy Hook, Aanslagen in Parijs, Aanslag in Brussel maar ook de aanslag op de marathon in Boston.  In al deze zaken is er een grote lijn en dat is angst.  Angst is wat er verspreidt moet worden.

De media werkt hier ook gretig aan mee en laten geen moment onbenut om ons via TV en andere media zoveel mogelijk angst te laten voelen.  Wat opvalt is dat in deze aanslagen er veel gebruik wordt gemaakt van crisisacteurs.  Deze mensen vertellen het verhaal in de media en doen dat op een manier zodat het allemaal nog dramatischer wordt.

Het verhaal dat zij vertellen is meestal niet consequent en klopt op vele punten niet. Er is genoeg op internet te vinden hier over en ik raadt een ieder aan eens een klein onderzoekje te doen. Je zult versteld staan hoe doorzichtig dit allemaal is en dat het je niet eerder is opgevallen.

Maar je vraagt je dan af wat of wie organiseert dit alles en wat is het doel.  Er is een kleine groep elite die de wereld financieel beheersen en daardoor ook heel veel politieke invloed hebben.  Zij noemen zich zelf de illuminati ( zij die verlicht zijn)  en zij hebben een groot doel. Totale wereld controle !   En een van de belangrijkste zaken om dat te realiseren is het onwetend houden van de bevolking

En een bevolking houd je onwetend door ze continue in een staat van angst te houden en ze daarnaast af te leiden met onbeduidende zaken als mode, sport, entertainment, films, series en dat soort dingen maar ook met de schijn democratie.

Deze machthebbers achter de schermen hebben een hang naar het satanisme en schromen het niet om dit te uiten in allerlei vormen.   Denk aan handgebaren en symbolen. Op deze manier kunnen zij met een heel kleine groep de totale controle houden en ons allen doen denken dat wij er niks aan kunnen doen.

En toen was er de vlakke aarde theorie, deze staat eigenlijk voor alles wat er mis is in de wereld.  Het is het grootste geheim aller tijden.  Door ons al die tijd te hebben laten geloven dat de aarde een bol was is er een situatie gecreëerd waarin we als mens namelijk niets voorstellen, een minuscuul puntje in een onmetelijk universum en bovendien ontstaan uit een big bang ( het niets ) met daar achter de gedachte dat we ook zo vernietigd kunnen worden.  De ultieme angst !

En natuurlijk zijn er meerder theorieën over de vlakke aarde ( flat earth) maar de meesten zijn het er wel over eens dat we niet van de Aarde af kunnen vallen maar dat er zich een soort barrière om de aarde bevindt, waarbuiten wij niet kunnen komen.  En hoe meer je je er in verdiept des te meer zul je zien dat het beeld van de aarde als een globe op heel veel punten niet klopt.

Je kunt namelijk als mens op geen enkele manier vaststellen dat de aarde een bol is. Maar daar in tegen zijn er heel veel testen die mensen zelf kunnen uitvoeren waaruit blijkt dat de aarde aantoonbaar vlak is.  Er is daadwerkelijk veel meer bewijs voor een vlakke wereld dan dat er voor een bol is.

Als je eenmaal “wakker”geworden bent en je ziet wat er om je heen gebeurt dan realiseer je je dat we echt op alle gebied voorgelogen worden.  Waarvan 9/11 wel de grootste leugen aller tijden is samen met de maanlandingen. De eerste massale hersenspoeling via de nieuwe media. Die tot op heden altijd prima heeft gewerkt.

En toen was daar internet, het wereldwijde netwerk waardoor mensen, tot nu toe, vrij kunnen discussiëren en ideeën kunnen uitwisselen. En waar de elite nog geen controle over heeft. Dit bood enorme mogelijkheden om met elkaar tot andere inzichten te komen, maar ook om deze te toetsen in een grote groep mensen die allemaal hun eigen ideeën hebben.

Het heeft er toe geleidt dat we zaken aan het licht hebben gebracht die verborgen gehouden moesten worden. Het heeft een beerput opengetrokken die zijn weerga niet kent. Want als een overheid 9/11 heeft georganiseerd en vele andere fake aanslagen. Maar ook de wereld die bewijsbaar vlak is ons altijd heeft voorgeschoteld als een bol. Wat moeten we dan nog geloven van deze overheden en instanties.

Een van de zaken die direct volgen uit een aarde die vlak is is dat ruimte vaart niet mogelijk is in de vorm zoals ons door de media jarenlang is voorgeschoteld.  De mens op de maan is dus nooit gebeurt, ISS bevindt zich niet in de ruimte en foto’s van uit de ruimte kunnen dus niet.

En dat is wat Flat earth dus doet, het laat je vragen stellen over alles echt alles en een dag echt serieus onderzoek zal je op zijn minst laten twijfelen. want er is veel heel veel dat niet klopt.   Mensen gaan met telescopen zelf naar sterren kijken, die tegenwoordig veel beter zijn dan 20 jaar geleden, en zien dat sterren wel eigenlijk heel vreemde dingen zijn. Het zijn knipperende lichtjes die meer op een hologram lijken dan op een vuurbol zoals de zon.

Maar ook het feit dat het maanlicht daadwerkelijk en bewijsbaar kouder is dan de schaduw van de maan, hierdoor kan maanlicht dus per definitie niet een reflectie zijn van de zon. Maar ook laten mensen ballonnen op met een camera er aan , waarop dan toch wel heel duidelijk is dat op grote hoogte er geen ronding te zien is.

De wereld die ons altijd is voorgehouden klopt niet en bestaat uit leugens die door een aantal ruimtevaart organisaties worden voorgehouden.  Er bestaat namelijk geen enkele echte foto van de aarde. Het zijn allemaal samengestelde foto’s of door computer samengestelde beelden.  Daarnaast zie je op beelden van uit ruimtevoertuigen nooit en dan ook echt nooit ander satellieten vliegen. Terwijl er toch duizenden in de lucht moeten zijn. Van deze satellieten zijn overigens ook geen echte foto’s te vinden als ze zich in de ruimte bevinden.

Volgens de wetenschap is de aarde zelfs peervormig maar op alle foto’s verschijnt de wereld altijd als een perfecte bol.  En je hoeft niet eens heel ver te zoeken om dit alles te vinden. Het is namelijk overduidelijk dat het niet klopt.   Vaak wordt als argument voor de bolle aarde het bestaan van meteorieten genoemd, maar in een vlakke wereld kunnen ook zaken naar beneden vallen.  Maar waarom worden de satellieten en het ruimtestation nooit door een meteoriet geraakt. Het zou toch continue moeten gebeuren .  Ze zouden regelmatig satellieten moeten vernietigen.

Een vallende ster ( meteoriet) valt nooit van onder naar boven. Zou toch ook moeten gebeuren op een bolle aarde.  De ISS wordt ook nooit doorboord ?

Maar het web van leugens valt uit elkaar, steeds meer mensen realiseren dit en gaan op zoek.  Zwaartekracht is ook zo’n onderwerp voor discussie.  Want het blijft een zeer vreemde kracht.  Het houdt het hele universum bij elkaar en trekt alle voorwerpen met massa aan.   maar waarom valt de maan dan iet op de aarde en waarom plakt het water vast aan de aarde maar kunnen vogels zonder problemen rondzweven.  Werkt zwaartekracht niet op vogels ?

Denk er maar eens over na waarom aan bijvoorbeeld een groot gebouw geen kleine objecten blijven kleven. dat is toch ook zwaartekracht ?

Zo was er laatst de aankondiging dat het ultieme bewijs voor zwaartekracht was gevonden door de NASA, maar in de persconferentie werd er alleen een computer animatie getoond dat moest bewijzen dat zwaartekracht bestond.  Maar dat is toch geen enkel bewijs.

De hele zwaartekracht en alle theorieën eromheen zijn niets meer dan afleidingen van de werkelijke krachten.   Zwaartekracht is namelijk niets meer of minder dan opwaartse kracht die door dichtheid van materiaal wordt bepaald.

Daarnaast is er wel een andere universele kracht in onze wereld en dat is magnetisme en elektriciteit.  Dit zijn de echte basis krachten in onze werkelijkheid. Voor degene die hier meer over willen weten raad ik aan een keer op YouTube te zoeken naar “the electric universe”   Deze theorie is werkelijk een openbaring en verklaard heel veel.

Het gaat te ver om dit allemaal te behandelen hier maar in de basis is het magnetisme en electriciteit die de krachten en aantrekking zijn die onze wereld bepalen.  De zon en de maan vormen op de vlakke aarde ook samen een elektrisch systeem dat elkaar in stand houdt.     De zon is de positief pool die energie levert aan de aarde en de maan is de negatieve pool die de energie aan de aarde onttrekt.

De zon levert warmte en de maan onttrekt die warmte weer aan de aarde.Onderling wordt deze energie als in een accu uitgewisseld. Deze elektrische velden zijn ook de oorzaak van eb en vloed. Water wordt namelijk aangetrokken door een elektrisch veld.

Eenmaal als de interesse is gewekt over de aarde als een platte plaat zie je ook in eens dat veel zaken die de NASA naar buiten brengt niet kloppen. De hubble telescoop kan de mooiste foto’s maken van sterrenstelsel miljoenen lichtjaren weg, maar een mooie foto van de aarde of de maan zijn niet mogelijk?

De spaceshuttles die volgens de NASA zweefvliegtuigen zijn, maar die toch bij de landing het geluid van een straalvliegtuig maken.  Een hitteschild hebben dat roodgloeiend wordt tijdens de landing maar wel een opening hebben voor het landingsgestel met rubberen banden die bij 200 graden smelten.   Maar ja ik ben ook niet zo technisch.

En is je het wel eens opgevallen dat alle raketten en ander voertuigen die de ruimte ingaan altijd met een bocht afbuigen naar beneden.  Op het moment dat de raket naar beneden afbuigt stopt altijd de opname

De bemanning van de spaceshuttle die in 1986 is verongelukte zijn allemaal nog in leven. Dat is toch vreemd?

En dan hebben we nog GPS  het satelliet systeem waarmee we wereldwijd kunnen navigeren.  Maar er is iets vreemds met GPS. Het werkt namelijk niet op zee in het zuidelijk halfrond.   Waarom ?    Het werkt toch wereldwijd ?   Niet dus.

GPS wordt niet door satellieten geregeld maar door zendmasten op aarde , dezelfde waarmee onze mobieltjes werken.   Dit verklaard ook direct waarom het op zee in het zuidelijk halfrond niet werkt.  De zeeën zijn daar grote en op zee staan geen masten.

En als we toch zo’n fantastisch satelliet systeem hebben voor alle communicatie, waarom hebben we dan de hele wereld volgebouwd met zendmasten voor van alles en nog wat. En waarom al die moeite om hele plaatsen en woonwijken te voorzien van glasvezel.

Een klein antennetje die contact maakt met een satelliet is toch veel makkelijker ?   Maar nee we leggen zelfs de hele oceaan vol met kabels voor internet en telefonie.   Vreemd we hebben toch satellieten?

O ja  wist je dat het op de hoogte waar deze satellite zich zouden bevinden het ongeveer 2500 graden is?    Ja 2500 graden, een temperatuur waarbij normaal alle metalen smelten laat staan dat je je daar als mens in de ISS kunt bevinden.

Kortom de ruimte is een plek waar we ons als mens niet kunnen bevinden en als dat dus niet kan zul je het als ruimtevaartorganisatie moeten faken. En hier zijn heel veel aanwijzingen voor.   Zo kun je heel veel fouten vinden in het beeldmateriaal van uit de ISS.  Scenes duren daar meestal niet langer dan 35 seconden. Dit is de tijd dat een zeroG vliegtuig een toestand van gewichtsloosheid in stand kan houden.

In scenes die langer duren kun je in sommige beelden zelfs zien dat de astronauten aan kabels hangen en dat er gebruik wordt gemaakt van de GreenScreen methode.   Heel frappant is ook dat in de korte scenes er altijd het geluid van motoren te horen is ( ZeroG vliegtuig) en dat in de lange scenes ( GreenScreen) er een oase van rust is . (studio)

Zoals je ziet zijn er heel veel zaken die niet kloppen en zeer zeker vragen op roepen. Het feit dat de aarde vlak zou zijn verklaard heel veel van deze fouten en vervalste beelden. Bovendien is het voor ons als individu niet te controleren of de NASA ons de waarheid verteld en daar in tegen kun je met eigen middelen wel aantonen dat de wereld vlak is.

Ook ik heb in het begin toen ik met deze materie in aanraking kwam getwijfeld over of dit waar kon zijn. Maar als je je er echt serieus in verdiept en alle puzzelstukjes in elkaar legt doorzie je het web van leugens dat ons wordt voorgehouden.

De kracht van het gezamenlijk onderzoeken van de feiten zal misschien in de toekomst nog meer bewijs naar buiten brengen en de elite die dit altijd voor ons verborgen wilden houden ontmaskeren.  Dan zou er misschien een wereld kunnen ontstaan waarin angst geen hoofdrol speelt en waar we als mensen in vrede met elkaar kunnen leven.

Uiteindelijk zal de waarheid overwinnen !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 reactie »

  1. Tja, zo vreemd is het niet dat mensen er niet tegen kunnen als iemand opeens leugens als ultieme waarheid gaat presenteren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: