Spring naar inhoud

Het belang van de platte Aarde..

fruitsoftheuniverse

Fruitig universum

De geest van de platte Aarde lijkt uit de fles en gaat niet meer terug. Wen maar alvast aan het gegeven dat de Aarde geen bolletje in de ruimte is. Misschien leven we wel op een paprika of een citroen, wie zal het zeggen? Wereldwijd zijn er momenteel al meer dan honderd miljoen mensen van overtuigd dat de Aarde plat is dan wel in ieder geval geen globe is. De val van de laatste goden, Newton en Galilei, en daarmee de hele wetenschap lijkt aanstaande.

Universefake

Fake universe

Het volgende korte filmpje geeft aan hoe bevrijdend het kan zijn los te komen van de illusie en de “mind control” welke ons al eeuwen klein houdt. We gingen van de ene God, die van de religie, naar de andere God, van de wetenschap, Newton. Veel verkochte wetenschappelijke zielen verkopen ons nog steeds de leugen van de Globale Aarde, tegen beter weten in. Het geeft de vervuiling van de wetenschap weer als gevolg van eeuwenlange foutieve wetenschappelijke aannames waarop veelal partieel begaafde wetenschappers vrolijk foutief verder borduurden. De wetenschap als geheel is hierdoor niet meer serieus te nemen. Een Diederik Stapel is slechts een onbelangrijk voorbeeld van deze wetenschapsfraude en hij diende waarschijnlijk alleen maar om af te leiden van de echte wetenschapsfraude. De Globe.

Video (Ca. 6 minuten)

Bron: Het belang van de platte Aarde..(Video) | DonQuijotte

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Een reactie op “Het belang van de platte Aarde.. Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: