Spring naar inhoud

Pauw biedt zijn excuses aan voor anti Rusland berichtgeving

Ik heb op mijn blog al vaker berichten weergegeven waarin bleek dat de Nederlandse media een vooropingenomen anti Rusland mening heeft en deze ook bewust uitdraagt.

In dit artikel zie je dat direct na de MH17 ramp een bericht werd uitgezonden door de NOS waarin Putin neer gezet werd als een onverschillige leider die niets wilde zeggen over de ramp. In werkelijk stond Putin de reporter ongeveer 10 minuten te  woord.

DE NOS ONTMASKERD  WIE NU NOG STEEDS DE LEUGENS VAN DE MEDIA GELOOFT IS ECHT EEN ONNOZELE GANS    eunmask   Rene s Wereld.png

Na deze eerdere poging tot fraude door de NOS, flikt nu Jeroen Pauw het om kijkend Nederland met opzet te misleiden.
Je vraagt je af hoe mensen zoals Marcel Gelauff (hoofdredacteur NOS) en Jeroen Pauw ’s avonds gewoon kunnen slapen, terwijl ze willens en wetens het Nederlandse kijkerspubliek misleiden.

Gisteren was de dag waarop Poetin, eens per jaar, vragen van Russische burgers en politici beantwoordt. Het is niet iets wat snel wordt afgeraffeld, maar waar Poetin urenlang voor uittrekt.

Vervolgens worden er ’s avonds in het programma van Jeroen beelden getoond van een klein gedeelte van het interview.

Het deel van het interview waarin aan Poetin wordt gevraagd: “Wanneer zowel Poroshenko (Oekraine) als Erdogan (Turkije) zouden verdrinken, wie zou u dan redden?”.

Klaarblijkelijk is de vraag ingestuurd door een meisje van twaalf en Poetin begint dan ook met een glimlach te zeggen tegen het meisje dat ze hem in een moeilijke positie brengt en vervolgens: “Als iemand besloten heeft om zich te verdrinken, dan kun je hem toch niet meer redden”.

Einde fragment.

“Tja, als iemand besluit om zich te verdrinken hoe kan je daarmee wegkomen dan toch?”, komt het commentaar van Jeroen Pauw en gaat snel door met het volgende onderwerp.

Het complete studiopubliek en de kijkers thuis zijn er nu toch wel van overtuigd dat die Poetin een smerige schurk is die gewoon mensen laat verdrinken.

Wat het publiek en het Nederlandse volk niet te zien krijgt, is het volledige antwoord van Poetin, waar hij zegt:

“Als iemand besloten heeft om zich te verdrinken, dan kun je hem toch niet meer redden. Maar, wij zullen natuurlijk altijd een helpende hand uitsteken naar al onze partners, een vriendschappelijk hand. Als zij daar klaar voor zijn tenminste”.

Bewuste misleiding in opdracht van zijn baas. Hoe kun je daarmee wegkomen Jeroen Pauw?

Nu doet zich een bijzondere ontwikkeling voor , het wordt steeds moeilijker om ongestraft het volk door middel van massahypnose, uitgevoerd door de reguliere media, te misleiden. Het lik op stuk beleid van de waakhonden (mensen die wakker geworden zijn) wordt steeds verder aangehaald, tot het punt, dat deze misleiders zichzelf uitkotsen. Dus Pauw werd gedwongen een rectificatie uit te zenden en op zijn website te plaatsen
Rectificatie beelden Poetin.png
Hier uit blijkt maar weer dat de alternatieve media steeds meer invloed krijgt en dat de MSM de hete adem in hun nek voelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: