Spring naar inhoud

MH17: De schuld van de Oekraïne is bevestigd – en niemand interesseert het | E.J. Bron

Al direct na het neerhalen van de MH17 was er al sprake van 2 straaljagers die in de buurt van het vliegtuig door de bevolking waren waargenomen.  Ook de eerste foto’s van de cockpit tonen gaten die niet door een grondraket veroorzaakt konden worden maar zeer waarschijnlijk afkomstig waren van boordgeschut van een straaljager.

Als dit bewezen waar zou zijn zou de Oekraïne rechtstreeks dader zijn in deze zaak. En op zijn minst verdachte.  Maar tegen alle regels van gedegen en goed onderzoek wordt direct na de ramp Oekraïne zelf als 1 van de mede onderzoekers in het onderzoek betrokken.  De slager die zijn eigen vlees keurt.  Maar het vreemdst van alles is wel dat er direct een akkoord wordt gesloten waarin Oekraïne een veto stem krijgt in de uitkomst van het onderzoek.

Hieruit blijkt maar weer dat er op topniveau zaken geregeld worden die het daglicht niet mogen zien. En die onderste steen van Rutte ?  Die komt nooit boven.   Hij weet namelijk heel goed dat deze overeenkomst bestaat en kan dus nooit de waarheid vertellen.

Zie hier een artikel afkomstig van een duitse blog    , waarin ook maar weer blijkt dat er iets in de doofpot moet verdwijnen.  De WAARHEID !!

Screenshot_33

Nederlandse en Australische specialisten onderzoeken een wrakstuk van vlucht MH17.

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Het neerschieten van vlucht MH17 was mede een reden voor de verscherping van de sancties tegen Rusland. Maar hoewel intussen bevestigd werd dat de beschieting door Oekraïense zijde plaatsvond, is er geen sprake van consequenties. En: schijnbaar interesseert het niemand.

Contra magazine

In een besloten hoorzitting met betrekking tot het neerschieten van vlucht MH17 van Malaysia Airlines boven de Oekraïne, waarbij alle 298 inzittenden om het leven kwamen, werden blijkbaar bewijzen voorgelegd die het neerhalen van het toestel aantonen vanaf het territorium dat op dat moment gecontroleerd werd door Oekraïense regeringstroepen. Dit deelde de Nederlandse parlementariër Pieter Omtzigt (CDA) mee.

Interessant genoeg vond de hoorzitting al twee maanden geleden plaats, op 22 januari. Daarbij deelde de chef van de speciale commissie die voor het onderzoek van het incident werd opgericht, Harm Brouwer, aan de parlementariërs de afsluitende informatie van het team mee. Volgens deze informatie werd het toestel door een “BUK” luchtdoelraket getroffen. Echter, aldus Brouwer, zouden op dat tijdstip alleen de Oekraïense regeringstroepen in het bezit zijn geweest van functionerende BUK-systemen in de Donbas.

Nu werden verschillende aparte pagina´s van het afsluitende rapport gepubliceerd, zoals de Oekraïense politicoloog Vladimir Kornilov in een onderzoek vaststelde. Veel pagina´s werden of gewist of niet voor het publiek toegankelijk gemaakt. De belangrijkste reden daarvoor zou wel eens kunnen zijn dat sommige informatie de argumentatie van westerse agitators tegen Rusland in de war zou brengen.

Bovendien zou het Westen er met het oog op deze vaststellingen mee moeten beginnen enkele sancties tegen Rusland weer in te trekken en in plaats daarvan tegen de Oekraïne in te stellen. Maar in plaats van dit te doen, blijft men het regime in Kiev ondersteunen, terwijl Rusland nog altijd als vijand behandeld wordt. Daarmee wordt eveneens duidelijk dat het hierbij om een puur politieke aangelegenheid gaat, die ten koste van de waarheid – die ook de familieleden van de doden te weten moeten komen – tegen Rusland wordt ingezet.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

 

https://ejbron.wordpress.com/2016/03/22/mh17-de-schuld-van-de-oekraine-is-bevestigd-en-niemand-interesseert-het/

2 Comments »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: