Spring naar inhoud

Ik stem tegen op 6 april !!

Ik stem TEGEN op 6 april tijdens het referendum over het associatie verdrag met de Oekraïne.

 

Dit zijn de redenen waarom ik denk dat dit verdrag slechts is voor ons maar ook voor de Oekrainse bevolking.

  1. DAfbeeldingsresultaat voor monsantoit verdrag zet een achterdeur op voor grote multinationals zoals Monsanto, een bedrijf dat op slinkse manieren heel veel landbouwgrond van arme boeren heeft opgekocht om daar hun genetische gemanipuleerde gewassen te verbouwen.  Gewassen die zou zijn gemanipuleerd, dat ze ongevoelig zijn tegen verdelgingsmiddelen.  Al het andere gewas gaat kapot behalve de granen van Monsanto.  Uiteraard komt dat gif wel in het graan te zitten en krijgen dieren en mensen het uiteindelijk binnen.  Nu met dit verdrag zetten we dus de deur wagenwijd open om dit graan vol met gif over de Europese markt te verspreiden.
  2. Een handelsverdrag met een land wat op sterven na dood is ?  Geen fatsoenlijke industrie heeft? En een compleet gedateerde infrastructuur.  Wat hebben wij voor voordeel hier bij ?   Nee het gaat om heel iets anders.  Een half jaar voordat de MH17 crashte, heeft onze Shell ( ook zo;n fijne multinational met een spoor van bodemvervuiling in Afrika) een contract met de Oekraïense regering gesloten in het bijzijn van onze premier Rutte .  Een contract om voor 10 miljard euro te gaan boren naar schaliegas in Oost-Oekraine.  Hier mag het niet maar daar is het geen probleem. Vindt ook Rutte schijnbaar want hij was er zelf bij.  Dus de Oekraïners moeten dit dan maar accepteren?
  3. Afbeeldingsresultaat voor america in warDe nimmer stoppende uitbreidingsdrang van de EU het bewust provoceren van Rusland. Door steeds meer NAVO en Amerikaanse basissen te stationeren dicht bij de Russiche grens brengen wij de wereldvrede ernstig in gevaar.  Als je kijkt naar de geschiedenis en welke landen zich in de afgelopen 200 jaar in oorlogen hebben gestort, kun je alleen maar concluderen dat de NAVO en vooral bondgenoot Amerika een hele slechte reputatie hebben.   Denk aan Irak, Afganistan, Syrie, Libie  maar ook Vietnam enz.   En dit alles onder de verdekte mantel van een totale wereldregering. De nieuwe wereld orde !!    Daarom ook Nee tegen het verdrag
  4. Het feit dat het referendum bewust en actief wordt tegengewerkt door onze regering zou alleen al reden genoeg moeten zijn om tegen te stemmen.  Gemeentes openen maar een fractie van de stemlocaties om bewust de opkomst tegen te werken.  Onze regering heeft een protocol uit laten lekken waarin zij een actieplan uitwerkte om met behulp van de media en een aantal BNérs te zorgen dat we nee stemmen.  Er is dus schijnbaar een niet democratisch groter belang !!
  5. De MH17.   Hier is ondanks beloftes van Rutte “We gaan net zo lang door totdat de onderste steen boven” nog steeds geen duidelijkheid over de werkelijke toedracht van het neerhalen van het vliegtuig.  Ik heb al heel veel artikelen hierover op mijn blog geplaatst en kan zelf bijna niet anders concluderen dat op zijn minst de Oekraïense regering in deze een dubieuze rol heeft gespeeld en daarmee  dus eigenlijk medeverdachte is in dit incident.   Maar Nederland is akkoord gegaan met een lidmaatschap van Oekraïne in het onderzoeksteam ( de slager die zijn eigen vlees keurt) en ze daarna ook nog doodleuk een veto stem gegeven over de uitkomst van het onderzoek. Nou met zo’n regering willen wij toch helemaal geen associatie hebben.

Dus mensen bepaal zelf wat je doet, maar denk er over na en ga zeker stemmen !!!   Mijn stem zal duidelijk tegen zijn !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: